şubat ta tüp bebek:)

kuzum fatoşumdada pko kilo sorunu vardı kilo verdi şimdi ikizlere hamile hiç canını sıkma aksine hırsla diyetyap herşey olur sen yeterki pes etme canım

fatos nasıl verdı kılo acaba dıyetısyene basvurdun mu yoksa kendı ımkanıylamı zayıfladı başım çatlayacak sanırım bu arada kendımı cok sıktım hastanede

fatos nasıl verdı kılo acaba dıyetısyene basvurdun mu yoksa kendı ımkanıylamı zayıfladı başım çatlayacak sanırım bu arada kendımı cok sıktım hastanede
canım ben kilo verdim ama spor yaparak birde glifor hapı kullandım çok çok yürüyüş yap ben çok kilo vermedim ama insülin degerimi düşürdümm yürüyerek

Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))

canım Allah huzurlu bir hamileleik geçirmeni sağlasın hamile haberleri duyunca ben kendim hamileymişim gibi seviniyorum Allah utandırmasın gülüm

canım ben kilo verdim ama spor yaparak birde glifor hapı kullandım çok çok yürüyüş yap ben çok kilo vermedim ama insülin degerimi düşürdümm yürüyerek

teşekkür ederim canım zaten oilacı kullanıyorum benim niye düşmez bu velet anlamadım hayırlı olsun tekrardan bebişlerin rabbim isteyen herkesede nasip etsin

dualarım sizinle canlarım rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inş en kısa zamanda hepinizden güzel haberler alırız inş
Rabbim dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin canlar :)

kızlar bende çıkıyom malum yemek vakti akşam gelirim efsuncum canını sıkma nolur hepsi düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…