iyiyiz nihalim sen napiosunnapanızzz kızlarrr
bacım bu e2 neyki kandamı bakılıyo
e2 yumurtaların gelişmişmi onun için bakılır genelde transfer öncesi fikir amaçlı bekılır kuzucummm
iyiyiz nihalim sen napiosun
e2 yumurtaların gelişmişmi onun için bakılır genelde transfer öncesi fikir amaçlı bekılır kuzucummm
alttan muayeneylemi bakılıyo hanım ağam
Merhaba kızlar...
tedaviye başladım bu gün 4.iğne olacak.Ama bu bel ağrısı neyin nesidir anlamadım ???
iyilerdir inşallah çok şükür bende bir sıkıntı yok şuan canım darısı başınıza olsun inşallahh canımiyim bacım yoğundu buğün ancak girdim...sen nasılsın minişler nası:)
kuzum fatoşumdada pko kilo sorunu vardı kilo verdi şimdi ikizlere hamile hiç canını sıkma aksine hırsla diyetyap herşey olur sen yeterki pes etme canım
alttan muayeneylemi bakılıyo hanım ağam
yok kızzz deli güldürdün beni e2 ye kan da bakılır. tabiki yumurta gelişimine alttan bakılır ama değer için kan verirsin bebeğim.
fatos nasıl verdı kılo acaba dıyetısyene basvurdun mu yoksa kendı ımkanıylamı zayıfladı başım çatlayacak sanırım bu arada kendımı cok sıktım hastanede
aaayy ben ozel hastanelerınbırınde yaptırırım pazar gunu dayanamaaaammmm. . . .ozel hastanelern laboratuvarları acık degılmıdııırrr?
canım ben kilo verdim ama spor yaparak birde glifor hapı kullandım çok çok yürüyüş yap ben çok kilo vermedim ama insülin degerimi düşürdümm yürüyerekfatos nasıl verdı kılo acaba dıyetısyene basvurdun mu yoksa kendı ımkanıylamı zayıfladı başım çatlayacak sanırım bu arada kendımı cok sıktım hastanede
[sıze=3]hamile kalmak isteyen transferden sonra altına işesin:)[/sıze]fatoşşş kilo vererek değil canım altına işeyerek hamile kaldı hahhahhahhah
Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
canım ben kilo verdim ama spor yaparak birde glifor hapı kullandım çok çok yürüyüş yap ben çok kilo vermedim ama insülin degerimi düşürdümm yürüyerek
amin canım insülin yürüyüşle ve glifor hapıyla düzelir canımteşekkür ederim canım zaten oilacı kullanıyorum benim niye düşmez bu velet anlamadım hayırlı olsun tekrardan bebişlerin rabbim isteyen herkesede nasip etsin
FATOŞ LA NARİNECEM DERİN VE HATIRLYAMADIĞIM DİĞER ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZ HAMİLESİNİZ YA SİZİN DUALARINIZ MUTLAK KABUL OLUYOR BİZLERİ UNUTMAYIN HA BİZDE İKİZ ANASI OLAK İNŞALLAH HAYIRLISIYLABU BONCULAR SİZE
canım bebegin kalp atısını duydunmudualarım sizinle canlarım rabbim hiçbirimizi evlatla sınamasın inş en kısa zamanda hepinizden güzel haberler alırız inş
rabbim dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin canlar :)
muahhhhhhhhh:)hadi iyi akşamlar evine kavuşta dinlen canımbenimhatunlar ben kaçtım iyi akşamlar herkese mesai bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?