- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Kizlarrrr hamileyimmmmmmmm :) belki burda birbirimizin dualari hurmetine allah hepinizden razi olsun degerimi bile unuttum 300 kusurdu :))
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırızKızlar opum yapıldı 6 tane yumosum oluşmuş yarın ariyacaklar büyük ihtimal Çarşamba gunü transfer yapılacak
ay canım benim ne güzel haberler bunlar çok sevindim rabbim kucagımıza almayı nasip etsin kızlar kırklarımız karışacak hep:)inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhslm kızlar benimde değerim 70 den 216 ya çıkmış progesteronumda çıkmış ama iğnelere ilaçlara devam dedi doktor bidaha cuma günü gitcem ama kese için haftaya cuma dedi çok uzak değilmi galiba kalple keseye aynı anda bakcaz
melegimmm şuan kasıklarımdaki agrı ile varlıklarından haberdarım hala değişiklik yok bende ama kasık agrım var ara ara karnım şiş sanki kilo aldım tedavi süresince hantallaştım alışkınım ben sürekli hareketli olmaya bu beni acayip rahatsız ediyor meleğimmfatooooooş neler hissediyosun
melegimmm şuan kasıklarımdaki agrı ile varlıklarından haberdarım hala değişiklik yok bende ama kasık agrım var ara ara karnım şiş sanki kilo aldım tedavi süresince hantallaştım alışkınım ben sürekli hareketli olmaya bu beni acayip rahatsız ediyor meleğimm
hoşgeldin umuttt çook sevindim canım test sonuçlarını yaz çıkıncaselam kızlar nasılsınız ben geldimm
çok sükür dr a gittik islemlere basladık ..dr um çok tatlı bi bayan.. çok sevdim onu da, sordğm herseye cvp verdi saolsun güzel ilgilendi e tabi özel olduğu için de herseyin sırası belli ..
suan iste adetliyim, 2. günümdü bu sabah iste, tahliller verildi.. ve gerekirse histereskopi yapılacak haftaya ..
esimden, genetik kromozom tahllilleri istenildi ve bu tahliller istanbuldan gelecek sonuçlara bağlı.
ve yine banada da bir sürü kan alındı.. kan pıhtılasması tahllili de bu verdiğim bi ton kana dahil .. =)
ve kullanacağım ilaçları verdiler, dr um uzun protokol uygulıycaz dedi .. öncekilerde kısa dan yapılmıs hersey dedi..
antibiotik ve diğer ilaçlarım bitince 2gün ara verilip 3.cü gün yani mart ın 14 ünde merkezimizde olucçaz kısmetse.. ve iğnelerimi sulandırıp bana vericeklermis.. öylelikle baslıycakmısım iğnelerime..
simdilik böyle, bi değisikliklik olursa, tlfonla haber vericekler..
ee sizler nasılsınız, var mı güzel haberler :26:
kızlar benimde kasık ağrılarım devam ediyo bide boğazlarım tahriş olmuş kuru öksürük var bugün doktora sordum minoset ve parol dışında hiç bir ilaç içemezsin dedi nasıl geçecek bu öksürük öksürürken karnımı tutuyorum korkuyorum bişey olcak diye
bartek kullanıcısından alıntı
Kızlar opum yapıldı 6 tane yumosum oluşmuş yarın ariyacaklar büyük ihtimal Çarşamba gunü transfer yapılacak
hadi hayırlısı olsun cnm güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle
cnm geçmis olsun .. aynı sıkıntı suan benim de var yaa, nasıl düzelcek bu, yaklasık 2haftadır kuru bi öksürük ve boğazım ağrıyo bide bu sabah beri yutkunurken:26:
baska nasıl gidiyo cnm senin, hersey yolunda değil mi
çok şükür geçen tahlilde progesteronum biraz düşük çıkmıştı korktum kaybetcem diye ama bugün yükselmiş yinede iğnelere devam popolarım çürüdü oturup kalkarken çok acıyo yatakta sağıma soluma dönemiyorum ama bunada şükür canım boğaz içinde akşam yatarken pekmez içicem bakalım bide böyle denicem pekmezide sevmem ama bugün raporda aldım 1 hafta evdeyim canım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
mehlikerva, senin dr a gittim cnm, bana diyo beni nerden buldun dedim.. bi arkadasın tavsiyesi üzerine geldim dedimnee diyo net den mi buldun hahahah
ayyy . . .allahım bıdaha gıtmemı gerektırmesın ınsallaaaahhh. . .. Ama gercekten Allah razı olsun cok ılgılı bı merkez. . . Hem fıyatı uygun unı hast oldugu ıcın hemde manevıyata onem verıyorlar. . .her defasında besmeleyle muayene ettı besmeleyle koydu bebeklerımı ıcımeee. . . .cok memnun kaldımm
evt çok iyi vegüzel bi yer.. insanın ilk gititği yerde içinin sinmesi gibi güzel bisey olamaz ..bir hasta pisikolojisi için ..
insaAllah devamı da böyel güzelliklerel gelir de hepimiz anne adayları oluruz =)
sen nasılsın simdi nasıl gidiyor cnm :26:
canlar tedavi sürecimi anlatayım umut olsun inşallah
ben 29 yaşında beşbuçuk yıllık evliyim eşimde 29 yaşında 3 yıl önce bir defa dogal yolla hamile kaldım kese vardı ama kalp atışlarını duyamadık ve aldılar boş gebelikmiş daha sonrasında aşılama yaptırdık tutmadı eşimde bir sorun yok bende pko ve haliyle kilo problemi var ben spor yaptım kilo veremedim ama bütün kan degerlerimi düzelttim ve sonra işte bu ay tüp bebege karar verdik ilk denememdi pkolu hastalarda 40 50 yumurta gözlenir genelde ben pkoyu yokedecek kadar çok spor yapmışım kilo pek vermemiştim ama hormonlarım düzelmişti doktorum normal saglıklı hastalarla aynı yumurtaya sahip oldugumu söyledi 12 yumurta gözlendi 10 cu gün yumurtalarım toplandı 10 yumurta toplanmış ama benim başıma ne geldiyse o yumurta toplamada geldi anesteziden çok geç uyandıgım için aspire etmişler ve bogazıma hortum sokuldugu için bademciklerim perişandı su bile içemiyordum rezil oldum antibiyotik kullandım acillerde serum taktıırdım bogazım yara bere içindeydi ve ben bogazımın acısında dogru nefes alışverişi yapamadım için gribede yakalandım ve sadece 4 yumurtam döllendi ertesi gün birinin gelişimi durdu 2 tane birinci 1 tane ikinci kalite embriyom kaldı 3 cü gün transferi için çagırdılar ben blast çok istediğim için ve bogazlarım kötü oldugu için aglaya aglaya transfere girdim canlar şaka değil cidden bogazım berbattı bademciğim dilimin üstünde nefes boruma kaçıyordu arada okadar perişandım neyse transferim oldu 3 cü gün ve 2 embriyo transfer edildi eve geldim 3 gün yattım ama grip oldugum için öksürük hapşuruk vardı ve inanın yemek bile yiyemiyordum ilaçta içemediğim için yaralarım iyileşsin diye zeytin yagı içirdi annem 3 günden sonra yavaş yavaş evin içinde dolandım sokaga ççıkıkıp yürüyüşler yaptım 10 dakika felan ilk 7 gün hergün bir dilim ananas yedim 7 ci gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç bir belirtim olmadı 9uncu günden sonra ara ara adet sancım var gibi oldu kanamam olmadı gögüslerim yumurta toplamadan beri şişti zaten yani pek bir belirtim olmadı bu yüzden çok umutsuzdum bugun transferimin 11ci günü transfer gününü sayarsan 12 yarın test günümdü yarın eşim çalıştıgı için bugun yaptırmak istedim sonuç 378 galiba ikiz doktorumu aradım oda iikizdir dedi...
Bir tuhafım hala inanamıyorum böle aptal aptal bakıyorum yok ya yoktur bir yanlışlık vardır felan diyorum içten içe ama gerçek hamileyimmm rabbim hepinize versin canı gönülden diliyorum inanki hepiniz ayrı ayrı önemlisiniz benim için can yoldaşlarımsınız zaten ilk haberide size verdim rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..
BİR İKİ KELİMEDE SİZE:)
Canıma can geldi kızlar baharları getirdi bebeklerim bana
HOŞGELDİN BEBEKLERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?