şubat ta tüp bebek:)

aaayy ben nıye boyle duygusallastım yaaa. . .herseye hüngür foşurt. . Puoff

Kızlar opum yapıldı 6 tane yumosum oluşmuş yarın ariyacaklar büyük ihtimal Çarşamba gunü transfer yapılacak
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırız

ay canım benim ne güzel haberler bunlar çok sevindim rabbim kucagımıza almayı nasip etsin kızlar kırklarımız karışacak hep:)inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

bartek kullanıcısından alıntı
Kızlar opum yapıldı 6 tane yumosum oluşmuş yarın ariyacaklar büyük ihtimal Çarşamba gunü transfer yapılacak

hadi hayırlısı olsun cnm güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle

fatooooooş neler hissediyosun
melegimmm şuan kasıklarımdaki agrı ile varlıklarından haberdarım hala değişiklik yok bende ama kasık agrım var ara ara karnım şiş sanki kilo aldım tedavi süresince hantallaştım alışkınım ben sürekli hareketli olmaya bu beni acayip rahatsız ediyor meleğimm

olsun canım bak hem belki bidaha bebek istemezsin nasılsa ikiz olacak tadını çıkar bu ağrıların zevk al bence bunlardan

selam kızlar nasılsınız ben geldimm
çok sükür dr a gittik islemlere basladık ..dr um çok tatlı bi bayan.. çok sevdim onu da, sordğm herseye cvp verdi saolsun güzel ilgilendi e tabi özel olduğu için de herseyin sırası belli ..
suan iste adetliyim, 2. günümdü bu sabah iste, tahliller verildi.. ve gerekirse histereskopi yapılacak haftaya ..

esimden, genetik kromozom tahllilleri istenildi ve bu tahliller istanbuldan gelecek sonuçlara bağlı.
ve yine banada da bir sürü kan alındı.. kan pıhtılasması tahllili de bu verdiğim bi ton kana dahil .. =)
ve kullanacağım ilaçları verdiler, dr um uzun protokol uygulıycaz dedi .. öncekilerde kısa dan yapılmıs hersey dedi..
antibiotik ve diğer ilaçlarım bitince 2gün ara verilip 3.cü gün yani mart ın 14 ünde merkezimizde olucçaz kısmetse.. ve iğnelerimi sulandırıp bana vericeklermis.. öylelikle baslıycakmısım iğnelerime..
simdilik böyle, bi değisikliklik olursa, tlfonla haber vericekler..

ee sizler nasılsınız, var mı güzel haberler :26:

Son düzenleme:
mehlikerva, senin dr a gittim cnm, bana diyo beni nerden buldun dedim.. bi arkadasın tavsiyesi üzerine geldim dedim nee diyo net den mi buldun hahahah

hoşgeldin umuttt çook sevindim canım test sonuçlarını yaz çıkınca

kızlar benimde kasık ağrılarım devam ediyo bide boğazlarım tahriş olmuş kuru öksürük var bugün doktora sordum minoset ve parol dışında hiç bir ilaç içemezsin dedi nasıl geçecek bu öksürük öksürürken karnımı tutuyorum korkuyorum bişey olcak diye

cnm geçmis olsun .. aynı sıkıntı suan benim de var yaa, nasıl düzelcek bu, yaklasık 2haftadır kuru bi öksürük ve boğazım ağrıyo bide bu sabah beri yutkunurken:26:

baska nasıl gidiyo cnm senin, hersey yolunda değil mi

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

çok şükür geçen tahlilde progesteronum biraz düşük çıkmıştı korktum kaybetcem diye ama bugün yükselmiş yinede iğnelere devam popolarım çürüdü oturup kalkarken çok acıyo yatakta sağıma soluma dönemiyorum ama bunada şükür canım boğaz içinde akşam yatarken pekmez içicem bakalım bide böyle denicem pekmezide sevmem ama bugün raporda aldım 1 hafta evdeyim canım

hmmm hadi insaAllah iyi bi sekilde devm eder de hersey yolunda gidercnm
olsun napalım hernsey bizler için de. Rabbim sıkıntılarla karsılastırmasın., zaten zor bi olaydan geçiyoruz.. küçük sıkıntıları atlatırız Allah'ın izniyle
nerde çalısıyodun cnm :44:

mehlikerva, senin dr a gittim cnm, bana diyo beni nerden buldun dedim.. bi arkadasın tavsiyesi üzerine geldim dedim nee diyo net den mi buldun hahahah

ayyy . . .allahım bıdaha gıtmemı gerektırmesın ınsallaaaahhh. . .. Ama gercekten Allah razı olsun cok ılgılı bı merkez. . . Hem fıyatı uygun unı hast oldugu ıcın hemde manevıyata onem verıyorlar. . .her defasında besmeleyle muayene ettı besmeleyle koydu bebeklerımı ıcımeee. . . .cok memnun kaldımm

evt çok iyi vegüzel bi yer.. insanın ilk gititği yerde içinin sinmesi gibi güzel bisey olamaz ..bir hasta pisikolojisi için ..
insaAllah devamı da böyel güzelliklerel gelir de hepimiz anne adayları oluruz =)

sen nasılsın simdi nasıl gidiyor cnm :26:

sabırsızlıkla yavrularımı beklıyorum teyzesııı dua et bızee . . . sızın sorun neydı? Hangı ılacları verdı ılk etapta

Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…