bı ara bı kalktım altımda ıslaklıkk. . . .nasıl sevındımm nasıll anlatamamm. . . Yataktan sevıncle bı fırladım kı uyanmısımmm meger ruyaymııssss . . . Nasıl da heveslenmıstım altıma ısedım dıyeee. . . . Ne guzel totem tutacaktııı. . .. Hemen aksama esımle de koklasma planı yapacaktm :) puuff yaaa. . . .hahaayyy
kız ben tedaviye başlayınca bana pozitif enerji dersi vermezsen bozuşuruz haaaaaa
oldu o zaman anlaştık yaniaaa ayıpsın bebeem :) sen ıste yeter kı. . . Ben okuyup uflerım sana bıseycıgın kalmazzz. . :) zaa
sende miiiiiiiiiiiii
nerdesınız kııızzz hayırsızlaaaarrrr . .
günaydın tatlım nasılsın bugün
hani yaw kimse yok öff pöff
aaah ahh. . Ben bu topik için saçımı süpürge edeyımmm. . . .gun gectıkce unutulayımmmm. . . .aahh ahh annelık zor ııss
günaydın tatlım nasılsın bugün
hani yaw kimse yok öff pöff
aşkolsun destina ben burdayım ya
olurmu kuzum bi kahvaltımı yapıyım ben senle ilgilencem canım
bebişler nasıl kızzzz
ınsallah ıyıdırler yaa. . Cok korkuyorum onlara bısey olucak dıye. . .bı an once su test gunu gelse keske. . . .zaman durdu sankı yaa
benim yumurtacıklar 20mm olmuş perşembeye toplama var
doktor beklediğimden iyi dedi
anlamadım ne bekliyordu acaba
neyse seme gibi oluyorum o muayeneye gidince soracaklarımı da unutuyorum
benim yumurtacıklar 20mm olmuş perşembeye toplama var
doktor beklediğimden iyi dedi
anlamadım ne bekliyordu acaba
neyse seme gibi oluyorum o muayeneye gidince soracaklarımı da unutuyorum
şafak kaç gııııı
26 şubat test gunum. . .ama o gune kadar nasıl dayancam bılmıyorumm. . . .5.gun ebrıyosu olunca erken yapsam cıkar mı kı dıyorumm. . .
ewt akşam çatlatma iğnesi var hayırlısı inşahlar sanırım 7 8 yumurta saydı az mı acaba
doktor iyi dedi ama bakalım hepsinin içi dolu mu dedi
yumurtacıkları seviyorum her akşam her sabah her öğlen her aklıma geldiğinde
Nasıl yaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa şimdi farkettim ki benim elim sürekli karnımda yumurtacıkları seviyorum :))))))))
5. gün embriyosunda 10. gün kanda çıkıyo diyolar ama bence bekle lekelenme falan varmı ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?