kızlar bişey sorucam fsh hormonum 20 olduğu için ve yumurta rezervi az olduğu için doktorum acilen tüp bebek önerdi. bizde bu ay yaptırmaya karar vermiştik ama kafama takılan bana hiç klomen tedavisi yapılmadı. tüp bebekten önce klomen uygulanması gerekmezmiydi. acaba bu ay tüp bebek olayını erteleyip başka bi doktoramı gitsem lütfen bir fikir verin çok kafam karışık
Canım amh e2 falan nasıl senin bilmiyorum ama fsh 20 diyorsun, rezervin de azmış, aşılamayla klomenle vakit kaybetme bence, erken menapoza girersin falan bir de Allah korusun, o zaman ne yapsak boş olur. Benim fsh da 14.93 idi. Son tahlilde 13 olmuş. AMH da 0.12 idi ve sonuçları aldığımda 2 gün ağlamıştım değerlerim yüksek diye. Bence çok iyi karar ver, dr konusunda trddütün varsa başka br dr a git ama, onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir zaten.
iyiyim canım ben henüz birşey hissetmiyoruum ultrasonda bir görsem kalp atısını bir duysam içim rahatlıyacak şimdilik sadece kasık agrılarımla hissediyorum bebeklerimiHoş geldin nasılsın minikler nasil
kızlar yardım tekrar..
benim fsh geçen ay 13.97ydi bu ay 18.95 olmuş o yüzden doktor vakit kaybetme dedi değer 25 olduğunda erken menapoz oluyomuş. sonuçları alır almaz bir prof a gittik oda aynı şeyi söyledi kaybedecek vaktin yok dedi.
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrr
O zaman niye hala klomen falan diyorsun ki, vakit kaybından başka bir şey değil, hoş o kadar sorunu varken kendiliğinden hamile kalanlar da oluyor ama, gene de şansa bırakma canım.
En iyi kararı kendin verirsin tabiki gene de, ama ben de yaşadığım için aynı şeyleri, o paniğin ne demek olduğunu biliyorum, o yüzden tavsiyede bulunmak istedim sadece.
iyiyim canım ben henüz birşey hissetmiyoruum ultrasonda bir görsem kalp atısını bir duysam içim rahatlıyacak şimdilik sadece kasık agrılarımla hissediyorum bebeklerimi
bursadayım önce bursadakilere gittim sonra istanbula simdi heyet raporunu çıkarınca tekrar bursada deniyoruz
bursada hangi merkez arkadaş pembe mavide yaptırdı pozitif aldı
Ben transferimin 9. Günündeyim canım. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı oluyor karnımda
Memnun kalmadığınız bu doktoru merak ettim açıkcası:44: çünkü ben de Pembe Mavi' ye gidiyorum ve çok şükür doktorumdan memnunum.pembe mavide aşılama yaptırdım negatif aldım ve hiç memnun kalmadım dr çok ilgisizdi boşu boşuna zaman kaybettim....
İnşallah sonucunuz pozitif çıkar.pembe mavide 1. aşılamadan sonra 2. aşılamaya başladık bir sürü ilaç git gel (ben çalışıyrmda devamlkı izin aldım) dr um bana ne dedi yumurtanı takip edemedim oysa dün daha muayene etmişdi... bende bıraktım acıbademe gittim çok memnun kaldım inş güzel sonuçlar alırım şimdi sonuç bekliyrm bugün 10. gün cumartesi test sonucu inşallah inşallah 36 saat kaldı:)
kizlar KK'da tablo yapmayi ögreninceye kadar lütfen benim Excel Tablo ile idare edin. 3-4 yere sordum haber bekliyorum. aranizda bilen varsa yardimci olsun. bilgiler geldikce eklerim. tablolari büyütmek icin üzerine tiklayin.
yarin evde olacagim izinliyim daha detayli arastirma yapacagim insallah :)
Eki Görüntüle 638879 Eki Görüntüle 638881
canım sanırım nevin hanım doktoru...........
Canım Bursa' da hangi merkez ve hangi doktor acaba?
Ben de Pembe Mavi' de yaptırıyorum. Arkadaşınızın doktoru kimdi biliyor musunuz?
Benim önceki tedavimde adet sancısına benzer ağrılarım vardı, şimdi çok şükür kızım benimle.İnşallah seninde öyledir.
Memnun kalmadığınız bu doktoru merak ettim açıkcası:44: çünkü ben de Pembe Mavi' ye gidiyorum ve çok şükür doktorumdan memnunum.
İnşallah sonucunuz pozitif çıkar.
selam kızçeler nasılsınız.. geç oldu ama bizim bu pc yüzünden anca yazabiliyorum
nasılsınız herkesler iyidir umarım.. var mı güzel haber baskaa
Rabbim hepimize çifter çifter bebiler versin insaAllah, kucaklarımız dolsun insaAllah
meleğim 2 gündür bilğisayarım yoktu ondan giremedim canım benimiyi akşamlar fatoşum sen de nihalde görünmüyonuz artıkın
daha ben keseyi bile göremedim benimde kalp atısını duymadan içim rahat etmiycek salı günü kese için gidecegiz randevumu aldımay bende bir kalp atışını duysam rahatlıcam seni çok iyi anlıyorum pazartesi gidicem bakalım inş duyarım bir sıkıntı olmaz
anladım canım..........meleğim 2 gündür bilğisayarım yoktu ondan giremedim canım benim
Canım Bursa' da hangi merkez ve hangi doktor acaba
ben bursada fakültede yaptırdım daha önce jimerde aşılama yaptırdım olmadı malesef
inşallah meleğim çok korkuyorum birşey olacak diye birde sigarayı bıraktım acayip gerginim evde bir tane bile sigaa bırakmadım kalkıp saat bası evde bilinç dışı sigara aıyorum içmiyecegim bebeklerimi zehirlemiyecegimanladım canım..........
bak takma artık senin sonuçların çook güzel bu aşamaya kadar geldin ya keyfini çıkar............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?