şubat ta tüp bebek:)

Canım amh e2 falan nasıl senin bilmiyorum ama fsh 20 diyorsun, rezervin de azmış, aşılamayla klomenle vakit kaybetme bence, erken menapoza girersin falan bir de Allah korusun, o zaman ne yapsak boş olur. Benim fsh da 14.93 idi. Son tahlilde 13 olmuş. AMH da 0.12 idi ve sonuçları aldığımda 2 gün ağlamıştım değerlerim yüksek diye. Bence çok iyi karar ver, dr konusunda trddütün varsa başka br dr a git ama, onlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir zaten.

benim fsh geçen ay 13.97ydi bu ay 18.95 olmuş o yüzden doktor vakit kaybetme dedi değer 25 olduğunda erken menapoz oluyomuş. sonuçları alır almaz bir prof a gittik oda aynı şeyi söyledi kaybedecek vaktin yok dedi.

benim fsh geçen ay 13.97ydi bu ay 18.95 olmuş o yüzden doktor vakit kaybetme dedi değer 25 olduğunda erken menapoz oluyomuş. sonuçları alır almaz bir prof a gittik oda aynı şeyi söyledi kaybedecek vaktin yok dedi.

O zaman niye hala klomen falan diyorsun ki, vakit kaybından başka bir şey değil, hoş o kadar sorunu varken kendiliğinden hamile kalanlar da oluyor ama, gene de şansa bırakma canım.
En iyi kararı kendin verirsin tabiki gene de, ama ben de yaşadığım için aynı şeyleri, o paniğin ne demek olduğunu biliyorum, o yüzden tavsiyede bulunmak istedim sadece.

Kızlar iyi geceler bu arada hepinize, ben yatıyorum artık. Yatmadan önce hepimiz için dua edin. böyle takla atacak bebişlerimiz olsun. :)

teşekkür ederim canım kaç saattir pc başında araştırıyorum inan çok yoruldum. doktoruma güvenip tedaviye başlamaya karar verdim vakit kaybetmek istemiyorum. çok sağol..

iyiyim canım ben henüz birşey hissetmiyoruum ultrasonda bir görsem kalp atısını bir duysam içim rahatlıyacak şimdilik sadece kasık agrılarımla hissediyorum bebeklerimi

ay bende bir kalp atışını duysam rahatlıcam seni çok iyi anlıyorum pazartesi gidicem bakalım inş duyarım bir sıkıntı olmaz

bursadayım önce bursadakilere gittim sonra istanbula simdi heyet raporunu çıkarınca tekrar bursada deniyoruz

Canım Bursa' da hangi merkez ve hangi doktor acaba?

bursada hangi merkez arkadaş pembe mavide yaptırdı pozitif aldı

Ben de Pembe Mavi' de yaptırıyorum. Arkadaşınızın doktoru kimdi biliyor musunuz?

Ben transferimin 9. Günündeyim canım. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı oluyor karnımda

Benim önceki tedavimde adet sancısına benzer ağrılarım vardı, şimdi çok şükür kızım benimle.İnşallah seninde öyledir.

pembe mavide aşılama yaptırdım negatif aldım ve hiç memnun kalmadım dr çok ilgisizdi boşu boşuna zaman kaybettim....
Memnun kalmadığınız bu doktoru merak ettim açıkcası:44: çünkü ben de Pembe Mavi' ye gidiyorum ve çok şükür doktorumdan memnunum.
İnşallah sonucunuz pozitif çıkar.

güsel olmuş canım da küçük görünüyo üzerine tıklayınca büyüyo diğer topikler de güzel liste örnekleri var onlardan çal

bu arada bizim sorunumuz canım eşimde sperm azlığı var o kısım tabloda boş kalmış

selam kızçeler nasılsınız.. geç oldu ama bizim bu pc yüzünden anca yazabiliyorum
nasılsınız herkesler iyidir umarım.. var mı güzel haber baskaa
Rabbim hepimize çifter çifter bebiler versin insaAllah, kucaklarımız dolsun insaAllah

canım sanırım nevin hanım doktoru...........

naber kız fıstık nerlerdesin hiç görünmüyon kk da

iyi akşamlar fatoşum sen de nihalde görünmüyonuz artıkın
meleğim 2 gündür bilğisayarım yoktu ondan giremedim canım benim

ay bende bir kalp atışını duysam rahatlıcam seni çok iyi anlıyorum pazartesi gidicem bakalım inş duyarım bir sıkıntı olmaz
daha ben keseyi bile göremedim benimde kalp atısını duymadan içim rahat etmiycek salı günü kese için gidecegiz randevumu aldım

anladım canım..........
bak takma artık senin sonuçların çook güzel bu aşamaya kadar geldin ya keyfini çıkar............
inşallah meleğim çok korkuyorum birşey olacak diye birde sigarayı bıraktım acayip gerginim evde bir tane bile sigaa bırakmadım kalkıp saat bası evde bilinç dışı sigara aıyorum içmiyecegim bebeklerimi zehirlemiyecegim

günaydın kızlar şimdi topikte gezerken dikkatimi çekti blogunuz bende klomen ve catlatma iğnesi ile aylarca tedavi gördüm bende hiç bi sorun yok eşimdesorun var spermkalitesi çok düşük vitamin falan kullandık ama sonuç hüsran malesef mart ayında aşılama olcak kısmetse inş.ilk denemede olur bu aşılama nasıl oluyo ağrı sızı bişeyler varmı çok merakettim bide ben hiç hsg çekilmedim dr.gerek görmedi şimdilik neden bilmiyorum bi çok kişi çektirmiş bunu

günaydııınnn
günaydııınnn
günaydııınnn :) nasılsınız canlarııımmmm. . . Bebıslerım ve ben cok mutluyuzzz yıneee. . . . Kavusmamıza az kaldı ınsaallaaaahhh :) pazar gunu test vaaarr. . . ..dua edıınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…