transferden sonra 5 günüm hiç bir şey yok ilk iki gün çok az sancım oldu okadar
sen nerde hangi şehirdesin
benimde kasıklarımda sancı var bazen sağ kasığım bazen sol ... bu kötü müdür sence
bursada hangi merkez arkadaş pembe mavide yaptırdı pozitif aldıbursadayım önce bursadakilere gittim sonra istanbula simdi heyet raporunu çıkarınca tekrar bursada deniyoruz
canım keşke bilseydim ama malesef yaakızlar yardım tekrar..
bizim elhamdülillah var ama sayı az en son 6 milyondu ve tüm konsatrasyonda 39 milyondu... dr istersen aşılama istersen tüp bebek dedi 1 aşılama yaptık şimdi de tüp bebek... sizin belirtileriniz var mı benim kasıklarımda bıçak keser gibi sancılar oluyor
bursada hangi merkez arkadaş pembe mavide yaptırdı pozitif aldı
bursada hangi merkez arkadaş pembe mavide yaptırdı pozitif aldı
Ben transferimin 9. Günündeyim canım. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı oluyor karnımda
pembe mavide aşılama yaptırdım negatif aldım ve hiç memnun kalmadım dr çok ilgisizdi boşu boşuna zaman kaybettim....
canlarım bugünlük benden bu kadar hiç iyi değilim boğazım ağrıyo çok üşüyorum
yarın görüşürük kuzularım hepinizi öptüm
canlarım bugünlük benden bu kadar hiç iyi değilim boğazım ağrıyo çok üşüyorum
yarın görüşürük kuzularım hepinizi öptüm
sen şimdi nerdesin bursadamı tüb bebeği nerde yaptırdın
benime 10. günü inşalah 23 ü test zamanı ... kasıklarımda ağrı oluyr zaman zaman bıçak klesr gibi bazende adet sancısı gibi.... çok korkuyrm negatif sonuçtan inşallah tutar hepimizin :)
pembe mavide 1. aşılamadan sonra 2. aşılamaya başladık bir sürü ilaç git gel (ben çalışıyrmda devamlkı izin aldım) dr um bana ne dedi yumurtanı takip edemedim oysa dün daha muayene etmişdi... bende bıraktım acıbademe gittim çok memnun kaldım inş güzel sonuçlar alırım şimdi sonuç bekliyrm bugün 10. gün cumartesi test sonucu inşallah inşallah 36 saat kaldı:)
pembe mavide 1. aşılamadan sonra 2. aşılamaya başladık bir sürü ilaç git gel (ben çalışıyrmda devamlkı izin aldım) dr um bana ne dedi yumurtanı takip edemedim oysa dün daha muayene etmişdi... bende bıraktım acıbademe gittim çok memnun kaldım inş güzel sonuçlar alırım şimdi sonuç bekliyrm bugün 10. gün cumartesi test sonucu inşallah inşallah 36 saat kaldı:)
Ben de 23'ünde test yaptıracağım canım. Test günüm 11. Gün oluyor ama Dr. öyle istedi
inşallah 23 Şubat ikimize de uğurlu gelir, mutlu haberler alırız.
Ben de 23'ünde test yaptıracağım canım. Test günüm 11. Gün oluyor ama Dr. öyle istedi
inşallah 23 Şubat ikimize de uğurlu gelir, mutlu haberler alırız.
canım bende kayseride turgut beye gidiyorum ilk denemem tutmadı. 2. ye başlayacam 2 ay sonra falan ben seni kayseride tüp bebek yaptıranların sitesinde görmüştüm ondan sordum canım
inşallah canım inşallah:) benim 4. gün embriyosuydu ve 12. gün olan 23 şubata verdiler..senin kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?