şubat ta tüp bebek:)

benimde kasıklarımda sancı var bazen sağ kasığım bazen sol ... bu kötü müdür sence

bende de oluyo ben sabah ilaçlarımın yan etkilerini okudum onlar yapıomuş bende korkuyodum sonuç pozitif olan arkadaşlarlada konuştum ben onlar da da böyle şeyler oluyormuş

Ben transferimin 9. Günündeyim canım. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı oluyor karnımda

Ben transferimin 9. Günündeyim canım. Sanki adet olacakmışım gibi ağrı oluyor karnımda

benime 10. günü inşalah 23 ü test zamanı ... kasıklarımda ağrı oluyr zaman zaman bıçak klesr gibi bazende adet sancısı gibi.... çok korkuyrm negatif sonuçtan inşallah tutar hepimizin :)

canlarım bugünlük benden bu kadar hiç iyi değilim boğazım ağrıyo çok üşüyorum
yarın görüşürük kuzularım hepinizi öptüm

sen şimdi nerdesin bursadamı tüb bebeği nerde yaptırdın

pembe mavide 1. aşılamadan sonra 2. aşılamaya başladık bir sürü ilaç git gel (ben çalışıyrmda devamlkı izin aldım) dr um bana ne dedi yumurtanı takip edemedim oysa dün daha muayene etmişdi... bende bıraktım acıbademe gittim çok memnun kaldım inş güzel sonuçlar alırım şimdi sonuç bekliyrm bugün 10. gün cumartesi test sonucu inşallah inşallah 36 saat kaldı:)

benime 10. günü inşalah 23 ü test zamanı ... kasıklarımda ağrı oluyr zaman zaman bıçak klesr gibi bazende adet sancısı gibi.... çok korkuyrm negatif sonuçtan inşallah tutar hepimizin :)

Ben de 23'ünde test yaptıracağım canım. Test günüm 11. Gün oluyor ama Dr. öyle istedi
inşallah 23 Şubat ikimize de uğurlu gelir, mutlu haberler alırız.

inşallah sevinirsin güzel haberi alırsın

Ben de 23'ünde test yaptıracağım canım. Test günüm 11. Gün oluyor ama Dr. öyle istedi

nasıl dayandınız yaaaaa erkenden test yapmadan nasıl durdunuuuzzz :)helal ossun vallaaaaa

inşallah canım inşallah:) benim 4. gün embriyosuydu ve 12. gün olan 23 şubata verdiler..senin kaçıncı gün embriyosuydu

canım bende kayseride turgut beye gidiyorum ilk denemem tutmadı. 2. ye başlayacam 2 ay sonra falan ben seni kayseride tüp bebek yaptıranların sitesinde görmüştüm ondan sordum canım

nurettin bey kayseri tüp bebek merkezinde, ama artık memorial hastaneler grubuna katılmış, ben genel olarak memnun kaldım. turgut beyde aşılama yapmıştı ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…