hayırlısı olsun inşallah bizede nasip olur[/QUOT
Hepinize her gün Ya Varis okuyup,dua edicem,Allahım isteyen herkese versin,Bizde sağlıkla kucağımıza alalım.
Kızlar benim dondurulmuş blastosist transferiydi.9. gün değerim 38 çıktı,düşük gibi görünüyor ama doktorum 9. gün ve dondurulmuş embriyo için normal dedi.2 gün sonra tekra test yapalım artması gerekiyor dedi. Tüm tüp bebeklerde 2 gün sonra tekrar test yapıyoruz dedi.Dondurulmuş olduğu için ancak kendine geliyordur dedi.Böylellikle mutlu ve heyecanlı bekleyiş bAşladı,yarın tekrar test yapılacak.Dün gece az miktarda kanama oldu ama geçti 1-2 ün coraspini kes zaten yarın test yapılacak dedi.Haliyle biraz endişeliyim ama rahat olmaya çalışıyorum.
Eşimin sperm sayısı az ama tedavide anlaşıldı ki benimde yumurtalarım ancak ilaç dozunu arttırınca gelişti.
Dua edin kızlar,bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana...
bak benı fecı tahrık edıyosunuuzzz :) bugun 8.gunummm gıdıp test yapıcam heeee :) çıldırdım ıyıceeeeee. . . . Catlıycaaamm
İdrar testi yapma bence,değerin 100 ün altındaysa idrarda çıkmıyor bildiğim kadarıyla boşu boşuna kendiniz üzmüş olursun.
naber kız fıstık nerlerdesin hiç görünmüyon kk da
iyiyiz cnm.. sende insaAllah yüzü gülenlerden olursun cnm..Rabbim hepimizi güldürsün insaAllahgünaydııınnn
günaydııınnn
günaydııınnn :) nasılsınız canlarııımmmm. . . Bebıslerım ve ben cok mutluyuzzz yıneee. . . . Kavusmamıza az kaldı ınsaallaaaahhh :) pazar gunu test vaaarr. . . ..dua edıınn
Herkese gunaydinnnn hayirli cumalarrr.. bende carsamba gorucem keseyi yine vakit gecmiyorrr
Çok teşekkür ederim canım.26 aylık bekleyiş sona erdi inşallah,dua edin sağlıkla devam etsin.Sıkı sıkı tutunsun bebeğim bana...
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.
HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM
1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------Bir dahaki sefere inşallah
2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------hamileeeeee
3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------
4.mehlikaerva------TRANSFERİ YAPILDI:)---------
5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------
6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------
7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)------
8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)-------hamileeeeeeeeee
9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------
10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------
11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-------hamileeeeeee
12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)---------
13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------birdahaki sefere inşallah
14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI---------bir dahaki sefere inşallah
15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)---------
16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)---------
17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------
18.dicleem----------TRANSFERİ YAPILDI----------
19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------hamileeeeeee
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
22.kardiyol----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------Birdahaki sefere inşallah
24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------hamileeeeeeeeee
27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
34.NEDESE---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------
35.EsEs50---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
36.fman234 -------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
37.ALISALIS-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
38.Lalish----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
39.puffy68--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------hamileeeeeeee
40.PIINAR---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
41.ruzgar17-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
42.Tubiiiii--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
43.yazcicegi------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
44.ALS17--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------hamileeeeeee
45.efsunum------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
46.BenKayra -----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
47.yokhe---------TRANSFERİ YAPILDI:)-----------hamileeeeeeeeee
48.hope73-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)------------
Hepinize her gün Ya Varis okuyup,dua edicem,Allahım isteyen herkese versin,Bizde sağlıkla kucağımıza alalım.
Canım yapma,bende ilk denememde senin gibiydim,uyuyamıyordum geceleri,her gün ağlıyordum negatif sonuç aldım.Dondurulmuşlarla 2. denememde hep olumlu düşünmeye çalıştım,Zaman zaman tabi ki korktum hatta en son testten önceki gece olmak üzere 1-2 kere ağladım ama yinede hep olumlu olmak için çaba sarfettim.Çok şükür dün pozitif sonuç aldım.Yarın tekrar test yaptırıcam,katlanarak artması gerekiyormuş,dün akşam az miktarda kanamam oldu,heyecandan nasıl ölmüyorum hayret ediyorum ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum.Allahım benimkine sağlık versin,sizinkilerde sımsıkı tutunsun inşallah...
Arkadaşlar sonucum pozitif,Rabbime şükürler olsun,bende hamileyim,yarın test tekrarı yapılacak,yükselmiş mi diye.Dün akşam birkaç damla kanamam oldu ama kesildi,içimi rahat tutmaya çalışıyorum.umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım.
Fatmacım seni de tebrik ederim,Listedeki durumumu değiştirirsin artık :)
selamlar ballarım, canlarım.. cigerlerim.. nassınız bakimm
Cumanız hayır ve bereketli olsun insaAllah..Rabbim bugün yapılıpta kabul oluncak dualar arasında, bizlerin de yapmıs olduğumuz dualarımıza, Peygamber Efendimiz(sa.v.) ' in yüzü suyu hürmetine, kabul eyler insaAllah, bizlerin de yüzleri gülsün, muradlarımıza erelim, hayırlısınla, sağ-salim kucaklarımız ve evlerimiz şenlensin insaAllah.. bu çektiğimiz sıkıntılarımızı unutturacak miniciklerimizle, mutlu-mesut yaşayacağımız günler nasip eylesin insaAllah..(Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn)....
günün duasını da yaptık çok sükür.. simdi gelelim alıntılarıma birseyler demeyeee nassınız bakim herkesler iyidir umarımm
sen çok mu görünüyon kız, takibimdesin valla, buradan çok diğer topiktesin maşşallah
iyiyiz cnm.. sende insaAllah yüzü gülenlerden olursun cnm..Rabbim hepimizi güldürsün insaAllah
sanada hayırlı cumalar berru.. güzel günler yakında, insaAllah Rabbim nasip eder
umutluyum, cnm gözün aydın..tebrik ederim...
Rabbim bekleyişini son buldurmuş insaAllah daha güzel haberlerinle bizlerle olursun.. amiin cnm bizlerede çok dua et
ftmaydn... cnm nasıl gidiyor bebisli günlerrhersey yolundadır umarım... şu listende bizlerde insaAllah mavi boncuklu günlerimizi de görürüz
yeter ki Rabbim OL desin, ve bizlerinde yüzü gülsün sizler gibi
umutluyum_ben....., cnm senin bu nickinde biraz benim nicke benzediği için kendime bu kez kinde pay çıkarıyim diyorum..bnde umut81 olaraktan..
Rabbim umularımızı boşa çıkarmasın insaAllah, gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz..Allahım bu sıkıntılarımızı unutturacak günler görmeyi nasip eylesin..
bizlerede bol bol dua et cnm.. amiin cnm amiin..
tebrik edrim canım çook sevindimİdrar testi yapma bence,değerin 100 ün altındaysa idrarda çıkmıyor bildiğim kadarıyla boşu boşuna kendiniz üzmüş olursun.
canım senin transfer oldumu:26:ya o listede ben yokum beni de ekle...salı günü test günüm
canlarım nasılsınız ???????
mehlikaerva 3000 ya varis okudum canım allah kabul etsin kuzum
slm canım hoşgeldin nasılsın.........
selamlar ballarım, canlarım.. cigerlerim.. nassınız bakimm
Cumanız hayır ve bereketli olsun insaAllah..Rabbim bugün yapılıpta kabul oluncak dualar arasında, bizlerin de yapmıs olduğumuz dualarımıza, Peygamber Efendimiz(sa.v.) ' in yüzü suyu hürmetine, kabul eyler insaAllah, bizlerin de yüzleri gülsün, muradlarımıza erelim, hayırlısınla, sağ-salim kucaklarımız ve evlerimiz şenlensin insaAllah.. bu çektiğimiz sıkıntılarımızı unutturacak miniciklerimizle, mutlu-mesut yaşayacağımız günler nasip eylesin insaAllah..(Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn)....
günün duasını da yaptık çok sükür.. simdi gelelim alıntılarıma birseyler demeyeee nassınız bakim herkesler iyidir umarımm
sen çok mu görünüyon kız, takibimdesin valla, buradan çok diğer topiktesin maşşallah
iyiyiz cnm.. sende insaAllah yüzü gülenlerden olursun cnm..Rabbim hepimizi güldürsün insaAllah
sanada hayırlı cumalar berru.. güzel günler yakında, insaAllah Rabbim nasip eder
umutluyum, cnm gözün aydın..tebrik ederim...
Rabbim bekleyişini son buldurmuş insaAllah daha güzel haberlerinle bizlerle olursun.. amiin cnm bizlerede çok dua et
ftmaydn... cnm nasıl gidiyor bebisli günlerrhersey yolundadır umarım... şu listende bizlerde insaAllah mavi boncuklu günlerimizi de görürüz
yeter ki Rabbim OL desin, ve bizlerinde yüzü gülsün sizler gibi
umutluyum_ben....., cnm senin bu nickinde biraz benim nicke benzediği için kendime bu kez kinde pay çıkarıyim diyorum..bnde umut81 olaraktan..
Rabbim umularımızı boşa çıkarmasın insaAllah, gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz..Allahım bu sıkıntılarımızı unutturacak günler görmeyi nasip eylesin..
bizlerede bol bol dua et cnm.. amiin cnm amiin..[/QUOTSürekli dua edicem canım,sizde bana dua edin sağlıkla kucağıma alayım.
daha geçmedimi senin grip:2:yatak döşek yatıyom kızz çok pirişanım öhöhöhöhöh
adete kadar geçse bari yawwww
sen nerelerde takılıyon de bakim kızzzzzz
Canım Bursa' da hangi merkez ve hangi doktor acaba
ben bursada fakültede yaptırdım daha önce jimerde aşılama yaptırdım olmadı malesef
ben de bursa da yaptırdımm aşılamamı acıbadem de şahin zeteroğlu idi doktorum...ama biz de fakülte hastanesine karar verdik eşimle......28 şubat test günüm ama 28 şubata gelmeden görücem kırmızılarııı...barış bey nasıl bi doktorrr çok yoğun mu...ilgi nasıll fiyatlar nasıl...mart başında randevu alıcazz inş.. tüp bebek mi aşılama mı olur 2. denememiz barışbey le konuştuktan sonra karar veririz sanırımm...sen de biraz bahseder misin... yadımcı olur musun bana...
daha geçmedimi senin grip:2:
:2:
yok canım ya sizi buralarda bulamayınca başka topiğe gidiyom geziyom yani kk da
canım sende face varmı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?