2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.
mehlikacım eşine sürpriz yapıcaktın yaptınmı canım
aaayyy yok kıızzz :) soylemıycektım sabah namazına kadar uyuyamaynca soyledm namazda. . .beraber Kuran falan okuduk ıyıkı soylemısım yaa. . .tek basıma stres yapacaktm yoksaaaa :)
arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...
arkadaşlar ben negatif aldım çok üzgünüm .. sabahtan beri ağlıyorum sanırım yaşama sevincimi kaybettim...
olsun böyleside güzel bişey birlikte zor geçirdiğiniz anlarınızı ilerde şükrederek anarsınız canım benim ben senin haberine çok sevindim ya.
ne güzell ya herkes hamileee, bende gaza geldim dün çıkmayan testin üzerine utanmadan bidaha test yaptım , kızlar kinci çizgi çok çok çok silik yani testin içine girdim nerdeyse ama var gibi işte bugün 9. gün acaba olabilir mi???
aaayyy yok kıızzz :) soylemıycektım sabah namazına kadar uyuyamaynca soyledm namazda. . .beraber Kuran falan okuduk ıyıkı soylemısım yaa. . .tek basıma stres yapacaktm yoksaaaa :)
selam herkese
transfer bugün oldu
ne yapcağımı bılemıyorum elım ayagım bı yere sığmıyor
yatıyorum ayagımı kaldırıyorum indiriyorum kolumu kaldırıyorum indiriyorum
oyleee saf saf duruyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kizlar Ben hiç bir şey hissetmiyorum bugün transferin 4. Gunü hadi hamis hatunlar ilk günden test gunüne kadar ne yasadınız neler hissettiniz yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?