işte canm bak ne diyosun Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi. Bütün uzuvları ve akıl sağlıkları yerinde olsun.tamam canım, duayı biliyorum zaten ben. Bana da 100 tane yaz o zaman. İnşallah her şey güzel olur. Hayırlısı olsun dediğin gibi. ben bu günlerde çok duygusal oldum zaten. Dün eve gelirken otobüste bir kadınla özürlü oğlunu gördüm. Yol boyunca ağladım. allahım dedim çok istiyorum, yumurtam gelişsin de bebeğim olsun diye koşuşturuyorum, bu insanı da hakir görmüyorum ama yani anlıyorsunuz değil mi beni. Sonuçta IVF tedavisi görüyoruz, bir sürü risk faktörü var ortada Allah korusun. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi. Bütün uzuvları ve akıl sağlıkları yerinde olsun.
Canım benim, çok teşekkür ederim. Nolur ümidini kaybetme. Herşey Allah'ın takdiri. Ben fazla belirtim olmadığı için negatif sonuç almaktan korkuyordum. Ama korktuğum gibi olmadı. İnşallah senden de güzel haberler alırız. Dualarım sizinle
amin canım hayırlısıyla kucagıma almakta nasip olur inşallahfdmaydın canm teşekkür ederim
bu arada seni de tebrik edeyim darısı başımıza diyelim
sesimi duyan duama bi duada kendisi katacak yokmu arkadaşlarım
salatı tefriciye topluyorum nolur 5er tane olsa bile okurmusunuz az kaldı...
nedense arkadaşımız 1
nisa emra arkadaşımız 50
didem ada arkadaşım okurum demişsin bi sayı yazarmısın..
kızlar birazdan cıkacağım ve bidaha buraya girip rahatsız etmem kusura bakmayın
2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.
2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.
tamm canm Allah razı olsun 20 de seni ekliyorummm...20 tane de ben okuyayım canm
Allah kabul etsin
Allah cayırtını versın emııı :) benım oluyodu sık sık batmalar. . . Hayra alamettır ınsaallaaahh. . . :) opucukkk :)
Nihayet Mehlikacığım, ay yüzlü dilber demek değil mi mehlika, çok teşekkür ederim. İnşallah yumoşlarım gelişyordur da ondandır. Neyse sende de olduğunu duyunca rahatlayabilirim artık.
benim olmamıştı batma ama dr um her muayenede kasıklarında acıma batışma var mı diye soruyordu
zaten yumurtam da beklenilenden az gelişti
belkide iyi bişi batması canm doğrusu ben de merak ettim şimdi
dua okuyanlarveya okuyabilecekler sayıyı bildirebilirlermi arkadaşlar
30 tane de ben okurum20 tane de ben okuyayım canm
Allah kabul etsin
canım batmalar sevin derim ne güzel iğnelere cevap veriyo vücudun yumoşların çoğalıyo işte2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.
Ben 50 tane okurum Allah yavrunu sana bagislasin
tamam canm sizleri de ekliyorumm..hepinizden Allah razı olsunn yanlız bırakmadınız benii30 tane de ben okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?