canım bende cok olmasada olsu son günler yumurtalar iyice şişmişti agırlaşmıştım2 dir soruyorum iğne olurken batmanız oldu mu kasıklarınızda diye, bugün adetimin 5. iğnelerimin 2. günü, ilk iğnemi dün saat 4 te yaptırdım. Ve akşam kasıklarımda batma başladı. Sizde de batma oldu mu iğneleriniz devam ederken. Korkuyorum aşırı uyarılma diye bir şey varmış. Ondan korkuyorum. Normal mi daha ilk günden bu batmalar. Sağ kasıkta daha çok, solda çok daha az.
ne güzell ya herkes hamileee, bende gaza geldim dün çıkmayan testin üzerine utanmadan bidaha test yaptım , kızlar kinci çizgi çok çok çok silik yani testin içine girdim nerdeyse ama var gibi işte bugün 9. gün acaba olabilir mi???
tbrıkler dıımmı sımdıden sana
canım ben bir belirti yaşamadım ilk zamanlar altıma işediğimi saymazsak:)Kizlar Ben hiç bir şey hissetmiyorum bugün transferin 4. Gunü hadi hamis hatunlar ilk günden test gunüne kadar ne yasadınız neler hissettiniz yorumlarınızı bekliyorum
evet aynen öyle canım kader arkadaşlıgı aslındaarkadaşlar burası ne kadar keyifli bir ortama sahip, mutlu olanlar aynı anda üzülenler, ortak taraf herkes birbirini çok çok iyi anlıyor, birlikte ağlayıp gülmek böyle birşey herhalde, heran empati kuruyorsunuz her haberde kendinizi onun yerine koyuyorsunuz, burada teselli edilmek bile başka, sosyal yaşam gibi değil
melek 181 yazı muhtesem
göz yaslarım benden bagımsızlar suan
Allahım hepimizin yüzüne baksın insallah
hayırlı kuzularımızı kucagımıza versin insallah
çok güzel bir paylaşım çok bebegndim meleğim inşallah sende bebegini kucagına aldıgın gün böle bir yazı yazarsın ona
sesimi duyan duama bi duada kendisi katacak yokmu arkadaşlarım
salatı tefriciye topluyorum nolur 5er tane olsa bile okurmusunuz az kaldı...
nedense arkadaşımız 1
nisa emra arkadaşımız 50
didem ada arkadaşım okurum demişsin bi sayı yazarmısın..
kızlar birazdan cıkacağım ve bidaha buraya girip rahatsız etmem kusura bakmayın
öyle yapıyorum zaten canm..kendimi ne çok üzüyorum nede çok umutlandırıyorum Rabbim büyüktür Hakkımızda ne hayırlısıya o olsun inş..cnmm.. çok çok geçmis olsun Rabbim yavrularını sana bağıslasın ..
bnde 50 okuyayım insaAllah 100 ' e tamamlıyabilirsem, yine haber ederim, yeni temize çıkdım smdi, rabbim kabul eylesin insaAllah..
ama sen çok hırpalamamaya çalıs kendini ki, bebislerinde üzündünden gitmesin cnm..
sen kendin de bol bol Felak - Nas oku.. Ayetel Kürsi okumaya çalıs..
bizlrde insaAllah sana yardımcı olmaya çalıscaz..
sevabına bizlerde nail olalım insaAllah ta, Rabbim bizlerede sevinç gözyaşı dökmeyi nasıp etsin..(Amin)
öyle yapıyorum zaten canm..kendimi ne çok üzüyorum nede çok umutlandırıyorum Rabbim büyüktür Hakkımızda ne hayırlısıya o olsun inş..
canm duamız bitti galiba sana bu 50 taneyi yazayım yeter.. tekrar tekrar Allah razı olsun...
Allahım sana sükürler olsun..bu ne güzelliktir yarabbimm,
her topiğe girisimde iki hamile haberi ve ikiz olması muhtemel bisey
Rabbim bizleri de böyle sevinenlerden eylesin insaAllah
Bu Arada , listemize şöyyle bi bakdım da..
20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------hamileeeeeee
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
derin35 :44:arkadastan sonra ben geliyorum..., insaAllah snden sonra da benim adımın yanına da böyle yazılır yarabbiimmm
saol canm benm Allah razı olsun... kimin duasının tutacagı bellimi olur??sonu bası farkedermioooo MasaAllah cnm..ben anca yetisebildim, neyse ucundan tutabilirsem duayı ne mutlu, bizlerede vesile olur belki..saolasın senden de..
Allahım sana sükürler olsun..bu ne güzelliktir yarabbimm,
her topiğe girisimde iki hamile haberi ve ikiz olması muhtemel bisey
Rabbim bizleri de böyle sevinenlerden eylesin insaAllah
Bu Arada , listemize şöyyle bi bakdım da..
20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------hamileeeeeee
21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------
derin35 :44:arkadastan sonra ben geliyorum..., insaAllah snden sonra da benim adımın yanına da böyle yazılır yarabbiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?