Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Kızlar merhaba dün maskeyi yapacaktım ama işler çıktı dışarı çıkmam gerekti... bu maske kafada 7 saat durduğu için de sürecek zamanım olmamıştı dün. Ama şuanda kafamda 13.30da sürdüm saat 20.00 gibi de açarım güzelce yıkarım ve örerim...
Dün saçlarımı iki yandan örülü unutup dışarı çıktım artık nasıl alışmışsam babamın saçıma iltifatıyla farkettim
Kızlar şey soracağım..
Haftada bir maskemi yapiyorum ama acaba ara vermeli miyim ne zaman vermeliyim kac gun vermeliyim?
3. Kürümü uyguladım daha.

öncelikle hangi maskeyi uyguladın canım

yarari var mi canım

Peki yararı var mi canım
Tabiiki dilim döndüğünce anlatıyım sen anla
Saçları yıkayıp ördüğümüzde kurutma makinesi ile kurutursak saçlar uzun süre ıslak kalmadığı için kuru oluyor sertleşiyor ve kırılıyor .
ancak saçları yıkadıktan sonra havluyla suyunu alıp ıslak saçı örersek örgülü saç geç kuruyor bu sayede iç kısımları uzun saatler ıslak kalıyor ve suyu saça hapsetmiş oluyoruz buda saçımızın nem kazanmasını sağlıyor .
eskiler yıkayıp örermiş hep bi bildikleri varmış demekki .
çoğu uzun saçlıyada sordum geneli her gün yıkıyorum ve örüyorum dedi :)

kızlar bu akşam no poo ya başlıyorum bu arada :) bakalım hayırlısı :)

Haklisin canim:)

Canım bu no poo dediğin şey tam olarak ne?
Ve ne işe yarıyor?
Kusura bakma çok soruyom ama :)

Sor tabiiki canım birbirimizden bilgiler alıyoruz .
no poo şampuansız saç yıkama .
Şampuanın ve saç kreminin yüzünden saç diplerimiz kimyasalla doluyor ve saç dengemizin bozulması sonucu kuruluk yağlılık gibi ve bir çok sorunlarla karşılaşıyoruz.
ŞAMPUAN KULLANMAYARAK SAÇIMI KİMYASALLARDAN ARINDIRICAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…