kızlar pes etmediniz demi
konuya bakın arada kullandıklarınızı yazın lütfen pes etmeyin şubata kadar tek başıma uzatmak istemiyorum toplu şekilde olunca daha eğlenceli geçiyor .
evet öyle düşündüm de fiyto saçlarımı harika yaptı dökülme hiç olmadı nerdeyse ne zaman kullansam.. 1 ay ara vermek istiyorum dinlensin, zaten sonra tekrar çamCANIM ONUN İÇİNE ÇAM TEREBENTİN KAT BİRAZCIK KULLAN BENCE
evet öyle düşündüm de fiyto saçlarımı harika yaptı dökülme hiç olmadı nerdeyse ne zaman kullansam.. 1 ay ara vermek istiyorum dinlensin, zaten sonra tekrar çam
canım bence bu sürede diğerlerini de azalt, yada bakımlara devam et ama 2 haftalık arayı uzat, çünkü bana kalırsa saç o dinlenme döneminde çok daha hızlı uzuyoranladım canım . bende 1 sinemaki kürümü sürdüm saçlarıma :)
canım maya maskesini iki gün önce denedim kurumaması lazım saçta çok çabuk sürüp poşeti kafaya geçirmek gerekkızlar yardım edinsarımsaktan yana içimde korkular var, dökecegini hissediyorum ilk denemelerde.. birde kokusu tabi.. terleyince buram buram kokacak.. içinde yağ olmayan maske önerebilir misiniz? havuç ve turp denemiştim 2 yıl önce ama işe yaramadı.. maya maskesinden bahseder misiniz biraz
Canım okula başladığımda zaten ürünleri çok fazla alamıyacağım için bi düzene sokarım muhakkak :)canım bence bu sürede diğerlerini de azalt, yada bakımlara devam et ama 2 haftalık arayı uzat, çünkü bana kalırsa saç o dinlenme döneminde çok daha hızlı uzuyor
sonuç nasıldı ? saçların yumuşakmıydı ?canım maya maskesini iki gün önce denedim kurumaması lazım saçta çok çabuk sürüp poşeti kafaya geçirmek gerek
Kirpiklerimi bile uzattı.Neden sende etkili olmadı acaba?ben onu kullandım ancak hiç bi uzama elde edemedim ya
kızlar bende artık fiyto sarımsaklı kullanıyorum sadece.. içine hiçbir şey katmadım üstelik. banyoda saç kremi kullanmadım son hafta hiç.. saçım nemliyken direk örüyorum.. akşama doğru saçlarımı açıyorum, gece yatmadan önce gliss'in 3x keratinli sıvı saç kreminden sıkıyorum tarıyorum, ve örüp uyuyorum
supergro mu canım yazdığım mesajı bulamadım da .?Kirpiklerimi bile uzattı.Neden sende etkili olmadı acaba?
Şubata kadar beline geleceği kesin canim benim de bunda biraz kısaEki Görüntüle 1218437 Eki Görüntüle 1218438
Merhabalar
bende saçlarımı uzatmaya karar verdim 1yıldır düzenli olmasada haftada 1 -2 kere bakım yapardım bazen 2 3 hafta yapmaz sonra tekrar yapmaya başlardım yani tam düzenli olarak yapmazdım saçlarımı kuaföre en son bu oruçta değil ondan önceki oruçta OMZUMDA kestirdim . ama artık kendim uçlarından alıyorum . 2 aydır tam olarak düzenli bir şekilde saç bakımı yapıyorum haziranın 21 inde başladım düzenli bakıma.
kullandıklarıma geçeyim :
Hc hair complex kullanıyorum 2 günde bir . içerisine çam terebentin de kattım .
Şampuanıma: çam terebentin kattım .
15 adet dk hapı ezdim ve kattım
1 tatlı kaşığı bal kattım .
şampuan olarakta saç dökülmeside başlamıştı bende bu nedenle 2 adet dermokil şampuan aldım ve 1 tanesinin içine bu saydıklarımı kattım ve başladım 2 aydır kullanıyorum .
MEDOBİOCOMPLEX-K adında biotin hapı kullanıyorum b7 vitaminiymiş bu ve saçı güçlendirirmiş aynı zamanda tırnaklarıda ve tırnaklarım çok sertleşti gerçekten güçlendiler saçlarımdada küçük küçük saçlar çıktı .
günlük 1 bardak süt içiyorum artık normalde hiç sevmem ama kakaolu alıyorum küçük kutuda her sabah 1 tane içiyorum mecburen protein açısından zengin ve protein saç için gerekli birşey.
saçlarımı düzleştirmiyorum artık. örüyorum .
aklıma gelen şeyler olursa ekleme yaparım .
Ayrıca
Kızlar bende saçlarımı 1 aydır düzenli şekilde örüyorum .
Her gece yatmadan önce yıkıyorum havluyla yarım saat falan sarılı bekletiyorum suyunuçekiyor bu sayede saçlarımı havluya sarıl ovalamıyorum artık bu kırıyormuş zaten 5 6 aydırda kurutma makinesi kullanmıyorum hiç .
Her neyse bu şekilde suyunu aldıktan sonra örüyorum çok sıkı olmayacak şekilde sonra sabah kalktıgımda hala nemli oluyor .
Yani saçta suyu hapsediyor suda saçı uzattıgına göre bu şekilde uzuyor yani örgü uzun saatler suyu saca hapsettiğine göre saçında suya ihtiyacı olduğuna göre bu şekilde uzuyor kızlar gerçekten faydası büyük.
Çevremde hangi uzun saçlıya sorduysam duştan sonra saçını ör dedi .
Gün arasındada saçımı açıyorum 1 2 saat kabarında tekrar balık sırtı örüyorum . sonra sıkılınca açıyorum 1 2 saat kabarınca tekrar örüyorum hem masaj gibi hem sıcak yaz günlerinde rahat oluyor .
bakımlara devam edeceğim bakalım umarım şubata kadar belime gelir :)Şubata kadar beline geleceği kesin canim benim de bunda biraz kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?