Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Saçlarımın ilk hali sayfa 1 de kullandığım ürünler de orada yazıyor onlara gözat bi
1- bu gün sinemakiye başlayacağım
2- 26 sınde no poo ya
3- Gliserinli bebe yağlı kuru saç ucu serumu hazırlayacağım kendim
4- Medobiocomplex-k hapımdan 9 tane kaldı devam edeceğim
5- Her gece 1 bardak süt
6- günde en az 10 bardak su
7- Her gece yıkayıp örüp uyuma
8- Düzleştirici , maşa , kurutma makinesi yok artık .
9- Her gün parmak uçlarımla alın kısmımdan arka saç köklerime kadar 10- 12 kere masaj

Aklıma gelenler bunlar yaptıklarım :)

ara sayfalarda resimler var gözatma şansın varsa bak olmadı ben akşam karşılaştırma resimler koyarım.
zaten ilk attığım resimden bu güne 10 gün geçmiş 10 günde çok çok gözle görülür bi uzama olmaz :)
2 ay sonra falan net anlaşılır .

Son düzenleme:
kızlar pes etmediniz demi
konuya bakın arada kullandıklarınızı yazın lütfen pes etmeyin şubata kadar tek başıma uzatmak istemiyorum toplu şekilde olunca daha eğlenceli geçiyor .

kızlar pes etmediniz demi
konuya bakın arada kullandıklarınızı yazın lütfen pes etmeyin şubata kadar tek başıma uzatmak istemiyorum toplu şekilde olunca daha eğlenceli geçiyor .

Bugün saçlarımın uçları çok kırık ve sertti yok böyle bişey
Bendeee o kırıkları kestimmm
Daha iyi oldu yumuşak yerleri kaldı kendimide iyi hissettim.
Hem yarın benimkiyle buluşucam öcü gibi gitmiyeyim çocuğun yanına
Sonra zeytinyağını cezvede ısıtım saçıma sürdüm topladım bide bi tülbent taktım duruyorum :)
Şubata kadar ben buralardayım arada yazında unutmıyayım :)

Şampuanıma bu akşamdan sonra çamterebentinde katıcam.
Bu akşam bu yapı çıkartmak zor olucakta
Badem yağıyla saç bakım yağındanda katarım biraz

bende sinemakimin ilk kürünü yaptım :) başımda hala saat 10 da sürdüm bakalım uyuyakalırsam sabah yıkarım :)
uyumazsam 2 gibi

evet öyle düşündüm de fiyto saçlarımı harika yaptı dökülme hiç olmadı nerdeyse ne zaman kullansam.. 1 ay ara vermek istiyorum dinlensin, zaten sonra tekrar çam

anladım canım . bende 1 sinemaki kürümü sürdüm saçlarıma :)

canım maya maskesini iki gün önce denedim kurumaması lazım saçta çok çabuk sürüp poşeti kafaya geçirmek gerek

canım bence bu sürede diğerlerini de azalt, yada bakımlara devam et ama 2 haftalık arayı uzat, çünkü bana kalırsa saç o dinlenme döneminde çok daha hızlı uzuyor
Canım okula başladığımda zaten ürünleri çok fazla alamıyacağım için bi düzene sokarım muhakkak :)

.canlarım sinemakimin ilk kürünü yaptım ve saçlarıma artık krem kullanmıyorum.
çam terebentli şampuanımla yıkayıp ççıktıktan sonra da bebe yağı sürdüm

kızlar bende artık fiyto sarımsaklı kullanıyorum sadece.. içine hiçbir şey katmadım üstelik. banyoda saç kremi kullanmadım son hafta hiç.. saçım nemliyken direk örüyorum.. akşama doğru saçlarımı açıyorum, gece yatmadan önce gliss'in 3x keratinli sıvı saç kreminden sıkıyorum tarıyorum, ve örüp uyuyorum

iyi yapıyorsun canım biraz örgünü açman iyi saçların hava alır

Şubata kadar beline geleceği kesin canim benim de bunda biraz kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…