çok heyecanlı bi süreç bu ya :) 6 ay sonraki saçlarımı acaip merak ediyorum
kızlar maya maskesinin pek bir faydasını görememiştim kuruduğu için heraldi yine aynı saçuzatması birkaç kullanımdan sonra fark edilir :) dün havuza gitmiştim saçlarım acayip sertleşti hean and shoulders la yıkadım yumuşadı biraz neyse sonra kurutma makinesiyle mecbur kuruttum o nasıl bir kabarmadır kaç aydır kurutma makinesi kullanmıyodum çok yıpranmış gibi oldu saçım malesef banyodan önce bakım yapmasam kendi haline kurumaya bırakmasam ve banyodan çıkınca bişeyler sürmesem saçım boka dönecekmiş yani bu bakımlar saçın içine işlemiyo mu acaba yapmayı bırakınca saçlar elektrik çarpmış gibi saçlarım neyse kurutma makinesi kullanmamaya devam yoksa saçlarım yine boka dönücek afedersin saçımın bakım yapmayıncada güzel olması istiyorum saçım dalgalı kıvırcık arası bişi oluyo kabarık elektriklenmiş şekilsiz bu maskeler ne işe yarıyo süreklimi kullanmak lazım saçın içine işleyen bişey lazım bakım yapmayınca aynı saç çünki boşuna mı yapıyoruz acaba bu maskeleri saçına hiçbişey yapmayıp parıl parıl uzun saçlılar var ? herneyse bugünde meşguldum giremedim pek 2 günün özeti bu ve 2 gündür saçıma hiç bir bakım yapmadım görüldüğü gibi sonuç bu şuan saçlarım toplu ve çok kuru bugün saçımı suyla yıkayıp örücem yarında akşam da yağ sürerim rutine devam yine bu supergro nasıl bişey bu arada elimdeki yağlar bitince almak istiyorum uzatıyormu ?
sen = bensaçımı ıslattım elidorun durulanmayan kremini iki damlacık argan yağıyla karıştırdım sürdüm ve ördüm su elimdekileri biran önce bitiriyim sonra alırım şampuan krem vs ev doldu
canım beslenmeme dikkat ediyorum zaten hatta bu aralar kilo almaya başladım :) bu arada mayalı sütü bıraktım karın ağrısı yaptı kötü oldum normal süt içicemCanım, saçını içten de beslemek çok önemli.. kuruyemiş, yumurta, et ürünü kullanmayı ihmal etme. anlaşılan saçların bakıma alışmış ve yapmadığın zaman sonuç hüsran olmuş.. bakımlarının arasını aç, sıklığı azalt ve içten beslemeye özen göster saçlarını...
hahahahahsen = ben
Hosgeldin canım sakin olsana biraz bu ne sinirkızlar maya maskesinin pek bir faydasını görememiştim kuruduğu için heraldi yine aynı saçuzatması birkaç kullanımdan sonra fark edilir :) dün havuza gitmiştim saçlarım acayip sertleşti hean and shoulders la yıkadım yumuşadı biraz neyse sonra kurutma makinesiyle mecbur kuruttum o nasıl bir kabarmadır kaç aydır kurutma makinesi kullanmıyodum çok yıpranmış gibi oldu saçım malesef banyodan önce bakım yapmasam kendi haline kurumaya bırakmasam ve banyodan çıkınca bişeyler sürmesem saçım boka dönecekmiş yani bu bakımlar saçın içine işlemiyo mu acaba yapmayı bırakınca saçlar elektrik çarpmış gibi saçlarım neyse kurutma makinesi kullanmamaya devam yoksa saçlarım yine boka dönücek afedersin saçımın bakım yapmayıncada güzel olması istiyorum saçım dalgalı kıvırcık arası bişi oluyo kabarık elektriklenmiş şekilsiz bu maskeler ne işe yarıyo süreklimi kullanmak lazım saçın içine işleyen bişey lazım bakım yapmayınca aynı saç çünki boşuna mı yapıyoruz acaba bu maskeleri saçına hiçbişey yapmayıp parıl parıl uzun saçlılar var ? herneyse bugünde meşguldum giremedim pek 2 günün özeti bu ve 2 gündür saçıma hiç bir bakım yapmadım görüldüğü gibi sonuç bu şuan saçlarım toplu ve çok kuru bugün saçımı suyla yıkayıp örücem yarında akşam da yağ sürerim rutine devam yine bu supergro nasıl bişey bu arada elimdeki yağlar bitince almak istiyorum uzatıyormu ?
canım havuzdan çıktığım için ne kadar istemesemde mecbur kurutmak zorunda kaldımHosgeldin canım sakin olsana biraz bu ne sinir
Bakımlarının arasını aç derim ben..
Bir de sac kurutma makinasi cok zararli ya niye kullandin ki
Saç kurutma makinesi sac icin neyse yuz icin de fondoten oymus..
Kisa sureli guzel gosterir ama sonra mahvedermis
O guzel saclarina yazik etme
canım saçların aşırı yıpranmışsa 2 günde bir düzeldikçe haftada iki kere ve normale dönmeye başladıkça haftada bir sağlığına kavuştu gibi hissettiğinde ayda bir uygulayarak devam edilir yağlı bakıma .kızlar maya maskesinin pek bir faydasını görememiştim kuruduğu için heraldi yine aynı saçuzatması birkaç kullanımdan sonra fark edilir :) dün havuza gitmiştim saçlarım acayip sertleşti hean and shoulders la yıkadım yumuşadı biraz neyse sonra kurutma makinesiyle mecbur kuruttum o nasıl bir kabarmadır kaç aydır kurutma makinesi kullanmıyodum çok yıpranmış gibi oldu saçım malesef banyodan önce bakım yapmasam kendi haline kurumaya bırakmasam ve banyodan çıkınca bişeyler sürmesem saçım boka dönecekmiş yani bu bakımlar saçın içine işlemiyo mu acaba yapmayı bırakınca saçlar elektrik çarpmış gibi saçlarım neyse kurutma makinesi kullanmamaya devam yoksa saçlarım yine boka dönücek afedersin saçımın bakım yapmayıncada güzel olması istiyorum saçım dalgalı kıvırcık arası bişi oluyo kabarık elektriklenmiş şekilsiz bu maskeler ne işe yarıyo süreklimi kullanmak lazım saçın içine işleyen bişey lazım bakım yapmayınca aynı saç çünki boşuna mı yapıyoruz acaba bu maskeleri saçına hiçbişey yapmayıp parıl parıl uzun saçlılar var ? herneyse bugünde meşguldum giremedim pek 2 günün özeti bu ve 2 gündür saçıma hiç bir bakım yapmadım görüldüğü gibi sonuç bu şuan saçlarım toplu ve çok kuru bugün saçımı suyla yıkayıp örücem yarında akşam da yağ sürerim rutine devam yine bu supergro nasıl bişey bu arada elimdeki yağlar bitince almak istiyorum uzatıyormu ?
hangi bakımla olmuştu bu kuzucuuumaynen canım bende.. üç ayda 10 santim kadar uzama elde ettiğimi hatırlıyorum, inşAllah böyle devam eder hepimizin, kavuşuruz bi'an önce
ahahha kızlar aklıma bişey geldi bence bu topiğin ismi ÖRGÜLÜ KIZLARRR OLMALIKızlar 13.30da sürdüğüm maskemin 6, 5 saati doldu..
Birazdan yıkayacağım ve öreceğim :)
Evet ya saçları hemen uzuyo düzleştirmedikleri için falan duştan bi çıkıyorlar bi anda mucize gibi tarıyorlar ve düz saçlarıyla salınıyorlar ortalıkta hiç adil değilcanım havuzdan çıktığım için ne kadar istemesemde mecbur kurutmak zorunda kaldımsaçımı kuruttuktan sonrada yine güzel olması gerekirdi bunca bakımdan sonra bence çünki benim gibi saçını kuruttuktan sonra saçı çok güzel olanlar vardı keşke saçım düz olsaydı
yine sadece çam terebentin canım.. şubatın sonunda başlamıştım mart gibi, haziranın ortalarına doğru bi dört parmak kadar uzamıştıhangi bakımla olmuştu bu kuzucuuum
inşallah hepimize kullandığımız kürler fayda eder . :)yine sadece çam terebentin canım.. şubatın sonunda başlamıştım mart gibi, haziranın ortalarına doğru bi dört parmak kadar uzamıştı
inşallah hepimize kullandığımız kürler fayda eder . :)
sşnemaki yaptım ben herkes kuruluk falan diyor aksine çok güzel olmuştu saçlarım örüp açtığımda her zamankinden daha yumuşak ve parlaktı
canım ben denemek istiyorum yine de bi çok topikte resimli uzatma yapan arkadaşlara baktım ciddi uzamalar var bşrde en çok kontesin uzaması ilgimi çekti baya uzatmış.sinemaki bende de kuruluk yapmadı ama hiç uzatmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?