ee kızlar nasıl gidiyor uzatma işi ?
ya ben yuyuyu ya maske önerdim araştır kk dan dedm o da bi topiğe kıza soru soracaktı sormuş o da cins cins yazmış bir şeyler sonrada topiğin kapatılmasını istemiş
kııızzlaaaarr ben geri döndüüümmev işleri çok yoğunda pek fazla katılamadım aranıza, bir iki topiğe uğrayabildim sadece bikaç gündür fiyto kullanıyorum saç dökülmem baayaa baayaa azaldı saç kremi kullanmıyorum banyoda.. sadece dışarı çıkarken gliss'in sıvı kreminden sıkıyorum (sarısını aldım daha yeni, şıpsevdiler gibi kokuyor )
1 ay kadar fiyto kullanacağım bu şekilde, zaten o kadar anca dayanır bana 500 ml
sonra tekrar gliiss'e dönüp içine çam terebentin, uçlara krem vs devam edecegim2 şişe öyle kullanıp tekrar bitkisele döneceğim böyle böyle dönüşümlü devam edeceğim saçlarım için artık takıntı yapmadım çevremdekilerden olumlu yorumlar aldıkçça böyle de kalsa olur dedim ama inşAllah istediğim boya gelecek bu saçlar
hahhaha hoşgeldin tekrardanevet var biraz sanki uzama 2 cm filan :)
he onlar öyle :)
bi kaç konu açıyorlar cevapta gelince bişey yaptık sanıyorlar :)
lafta birbirimize yardım etmek amaçlı konu açıyoruz ama bi süre sonra ilgi gören üyeler kapris yapıyor sanarsın dünyayı kurtardı
bu kadar sevineceğini bilseydimBana mı bu bana mı bana mı bana bana bana bana mıııı
Bana olsun bana olsun hep bana sizin değil benim saçım uzasın hava atayım hıhıhıhııh
bu kadar sevineceğini bilseydimhahahahaha sana tabiki :)
hadi ya fotoğraf çekimindende olabilir biri yakın biri uzak çekim olduğundan :)
5 gün fark var ikisi arasında
hadi ya fotoğraf çekimindende olabilir biri yakın biri uzak çekim olduğundan :)
hayır 2. daha uzun gibi geldi bana aynı açıdan çekseydin keşke neyseBelki.. 2.sini zaten aynadan çektim..
Yakın olan hep daha uzun çıkmaz mı zaten ama
hayır 2. daha uzun gibi geldi bana aynı açıdan çekseydin keşke neyse
tamam uzamış aaaAynen o halde bu teze göre saçlarım uzamış mı ?
Uzamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?