Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

ee kızlar nasıl gidiyor uzatma işi ?

pazartesi sinemakimi yapacağım işte canım akşam .
bu akşamda saçlarımı yıkar ( içine yağlar eklediğim şampuanla ) bebe yağı sürerim .
gece de süt içerim bu şekil senin :)

ya ben yuyuyu ya maske önerdim araştır kk dan dedm o da bi topiğe kıza soru soracaktı sormuş o da cins cins yazmış bir şeyler sonrada topiğin kapatılmasını istemiş
kapatılması bizle ilgili değil yeterli bu kadar bilgi 90 sayfa oldu vs demiş
böyle sanatçı kaprisleri falan çok komik yaa kılıçbaığı diye bir üye

he onlar öyle :)
bi kaç konu açıyorlar cevapta gelince bişey yaptık sanıyorlar :)
lafta birbirimize yardım etmek amaçlı konu açıyoruz ama bi süre sonra ilgi gören üyeler kapris yapıyor sanarsın dünyayı kurtardı

An itibari ile saçlarım 2 foto arasında tam 5 gün var

Eklentiler

• 2014-08-30 20.40.51.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 77
ben de varım kızlar. bana da gaz verin arada dün ilk sinemaki kürümü yaptım, düzleştirme veya örmme gibi bir durumum yok zaten saçlarım enseme bile gelmiyor

kııızzlaaaarr ben geri döndüüümm ev işleri çok yoğunda pek fazla katılamadım aranıza, bir iki topiğe uğrayabildim sadece bikaç gündür fiyto kullanıyorum saç dökülmem baayaa baayaa azaldı saç kremi kullanmıyorum banyoda.. sadece dışarı çıkarken gliss'in sıvı kreminden sıkıyorum (sarısını aldım daha yeni, şıpsevdiler gibi kokuyor )

1 ay kadar fiyto kullanacağım bu şekilde, zaten o kadar anca dayanır bana 500 ml
sonra tekrar gliiss'e dönüp içine çam terebentin, uçlara krem vs devam edecegim 2 şişe öyle kullanıp tekrar bitkisele döneceğim böyle böyle dönüşümlü devam edeceğim saçlarım için artık takıntı yapmadım çevremdekilerden olumlu yorumlar aldıkçça böyle de kalsa olur dedim ama inşAllah istediğim boya gelecek bu saçlar

Sen kaç yaşındasın her saç topiğinde peşindeyim

İlk foto bu ayın 25.indeki
2.si bugüne ait..

Gelişme var mı sizce

Eklentiler

• 2014-08-26 00.15.36.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 2014-08-30 20.40.51.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar günaydın. .
Birkaç gündür yoktum.
Arkadaşımın evindeyim gebzede
Saçlarıma herhangi bir şey uygulayamadım
Kızlar yağlı bakımlarda ne zaman ve kaç gün ara vermek gerekir?

hahhaha hoşgeldin tekrardan evet var biraz sanki uzama 2 cm filan :)

Bana mı bu bana mı bana mı bana bana bana bana mıııı

Bana olsun bana olsun hep bana sizin değil benim saçım uzasın hava atayım hıhıhıhııh

Bende konu açtım arda seni etiketledim bu konuyuda kardeş konu ilan ettim

canım no poo yu denedin mi ? bende onu araştırıyorumda şuan günaydın bu arada herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…