hepimizn saclari ayni boylardaymis cnm masallh saglikli duruyor
ins insO zaman şubatta belimizde olur inşALLAH
Sonrada ahanda büyle oluruz
sacim bu kdr uzun olsada bu renk boyatsam cok hos duruyo kizlar
selam kızlarr
bizimde topiğimiz vardı iki yıl kadar önce ekimden itibaren saç uzatıyorum diye birşeydi
şimdi bu topiği görünce o aklıma geldi. böyle birlik olunca insanın daha çok hevesi geliyor :)
bende birkaç birşey söyleyeyim. her aksam yatmadan lavanta çayı için. hem cildiniz çok güzelleşecek hemde saçlarınız daha hızlı uzayacak.
ben en çok uzamayı sinameki ile elde ettim. şimdi saçlarım belimde 3 ayda falan uçlarından kestiririm.
şampuanıza bemiks evigen koyun ve mümkün olduğunca doğal bir şampuan kullanın.
ek olarak şu karışım yaglardan edinin ben dax ve mecitefendi kullanmıştım.
ne alaka canım arkadaşın olmaması daha iyi .haklisin cnm bnm bu yuzden okulda hc arkadsm yok.annemde hp cok yabanisin bi kmseyi bulamadn arkds fln die hp İğnelio bni
ben de çam terebentin ve bu vitamşnlerden var cnmEvet sinamekiyle yaptım ama ben şampuanımada bepanthen ve evigen kırdım.2-3 ayda bir ,bir santim kadar kestirdim
anladımAynen öyle benimde tek arkadaşımla bi kız arkadaşım var o kdar
amin canım benimO zaman şubatta belimizde olur inşALLAH
Sonrada ahanda büyle oluruz
canım peki uzattığın süre boyunca saçlarını kestirdinmi .selam kızlarr
bizimde topiğimiz vardı iki yıl kadar önce ekimden itibaren saç uzatıyorum diye birşeydi
şimdi bu topiği görünce o aklıma geldi. böyle birlik olunca insanın daha çok hevesi geliyor :)
bende birkaç birşey söyleyeyim. her aksam yatmadan lavanta çayı için. hem cildiniz çok güzelleşecek hemde saçlarınız daha hızlı uzayacak.
ben en çok uzamayı sinameki ile elde ettim. şimdi saçlarım belimde 3 ayda falan uçlarından kestiririm.
şampuanıza bemiks evigen koyun ve mümkün olduğunca doğal bir şampuan kullanın.
ek olarak şu karışım yaglardan edinin ben dax ve mecitefendi kullanmıştım.
hayır genelde kestirdikten sonra başladım kürecanım peki uzattığın süre boyunca saçlarını kestirdinmi .
bende sinemakiye başladım 8 hafta kür 2 hafta dinlenme olarak yaptın demi?
söyle söliyim 3 ayda 9 11 cm arası uzadı.Ne kadar sürede uzattın?
Nerene denk geliyordu saçların ?
söyle söliyim 3 ayda 9 11 cm arası uzadı.
ama ben 2 aydır yağlı bakım yapıyordm dinlendirmeden direk sinemakiye geçtim :Shayır genelde kestirdikten sonra başladım küre
bu arada ben 10 yada 12 kür yapıldıktan sonra ara verilmesi taraftarıyım. çünkü saç zaten 2 3 kürde anca alışıyor uzama ondan sonra başlıyor. tam uzadığı zaman çat diye ara veriyoruz. o yüzden bence 8 değilde 10 yada 12 yapıp ara verin derim.
keşke ara verseydin yag bakımından sonra ya.ama ben 2 aydır yağlı bakım yapıyordm dinlendirmeden direk sinemakiye geçtim :S
Eczacı bir arkadaşım önermişti bu vitaminleri,büyük boy şampuana kutudakileri hep kırdım yıllardır da kullanırımben de çam terebentin ve bu vitamşnlerden var cnm
vermedim işte. :Skeşke ara verseydin yag bakımından sonra ya.
Eczacı bir arkadaşım önermişti bu vitaminleri,büyük boy şampuana kutudakileri hep kırdım yıllardır da kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?