Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

sacim bu kdr uzun olsada bu renk boyatsam cok hos duruyo kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-26-21-22-59.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 72
selam kızlarr
bizimde topiğimiz vardı iki yıl kadar önce ekimden itibaren saç uzatıyorum diye birşeydi
şimdi bu topiği görünce o aklıma geldi. böyle birlik olunca insanın daha çok hevesi geliyor :)
bende birkaç birşey söyleyeyim. her aksam yatmadan lavanta çayı için. hem cildiniz çok güzelleşecek hemde saçlarınız daha hızlı uzayacak.
ben en çok uzamayı sinameki ile elde ettim. şimdi saçlarım belimde 3 ayda falan uçlarından kestiririm.
şampuanıza bemiks evigen koyun ve mümkün olduğunca doğal bir şampuan kullanın.
ek olarak şu karışım yaglardan edinin ben dax ve mecitefendi kullanmıştım.

Ne kadar sürede uzattın?
Nerene denk geliyordu saçların ?

haklisin cnm bnm bu yuzden okulda hc arkadsm yok.annemde hp cok yabanisin bi kmseyi bulamadn arkds fln die hp İğnelio bni
ne alaka canım arkadaşın olmaması daha iyi .
bak şimdi ilk önce kimseyi takmadım muhattap olmadım tamammı bende aynen yabani oldum .
sonradan da insanların yüzüne güldüm hani dedim bende iyi davranıyım bu seferde bokunu çıkarıyolar afedersin en iyi si muhattap olmamak havalımı diyolar yabani mi diyolar ne derlerse desinler çünkü bizi onlar böyle yapıyor

üzülme ya aman ben yurtta ilk pek konuşmadım kimseyle sonradan konuştum falan filan ama herkes birbirinin kuyusunu kazıyo
herkes brbirinden bişeyler götürme çabasında .
birbirini kıskanıyolar falan valla ne diyim ben hiç sevmiyorum ya
neyse bu yıl kimseyle muhattap olmayız girer kk da muhabbet ederiz valla napalım sıkıldıkcaa

canım peki uzattığın süre boyunca saçlarını kestirdinmi .
bende sinemakiye başladım 8 hafta kür 2 hafta dinlenme olarak yaptın demi?

canım peki uzattığın süre boyunca saçlarını kestirdinmi .
bende sinemakiye başladım 8 hafta kür 2 hafta dinlenme olarak yaptın demi?
hayır genelde kestirdikten sonra başladım küre
bu arada ben 10 yada 12 kür yapıldıktan sonra ara verilmesi taraftarıyım. çünkü saç zaten 2 3 kürde anca alışıyor uzama ondan sonra başlıyor. tam uzadığı zaman çat diye ara veriyoruz. o yüzden bence 8 değilde 10 yada 12 yapıp ara verin derim.

ama ben 2 aydır yağlı bakım yapıyordm dinlendirmeden direk sinemakiye geçtim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…