Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

inşallah canım beniiim :)

Kızlar günaydın. .
Birkaç gündür yoktum.
Arkadaşımın evindeyim gebzede
Saçlarıma herhangi bir şey uygulayamadım
Kızlar yağlı bakımlarda ne zaman ve kaç gün ara vermek gerekir?

sana bağlı canım ama istersen 2 ay yap 2 had-fta ara ver

Nasıl yani karşıdan mı ?

bende anlamadım ki ne dediğimi
5 günde 2 cm uzayamaz çünkü canım aynı açıyla cekmeye çalış yada yandan çek aynadan boyutu belli olsun öylelikle yanılma olmaz bu şekilde anlaşılmıyor.

kızlar kızmayın bana N'olur ama bakımı abartıya kaçırmayalım lütfen.. saç ne kadar yorulursa o kadar az uzar, kendinize en uygun bakımı bulun ve onunla devam ediin.. en azından ben böyle düşünüyorum

bende bu hafta sinemaki uyguladım birde duştan sonra bebe yağı sürüyorum okadar 2 haftadır ek birşey yapmıyorum.
kızlar kışın tarçınlı sabun kullanmaya başlıycam uzatma etkisinden falan değil yüzüme kullandım çok hoşuma gitti minik hoş bi sabun :) çekti beni kendine kışında onu kullanmayı düşünüyorum arada bir değişiklik olsun .

arkaaşlar konudan kopmayalım haftada bir de olsa yaptıklarınızı yazın saçlarımız için hayallerimiz var unutmayın hemen vazgeçmeyin şubata kadar bele gelecek bu saçlaaaar

ben dün maya maskemi tekrar yaptım içine yoğurtda koydum parklaklık veriyormuş ve saçım sertleştiriyordu maske belki yumuşatır diye fakat tekrardan sert oldu 1 saat filan beklettim az beklettim malesef saç kremi kullanmak istemesemde kullanmak kaldım banyoda yumuşacık oldu saç kremi sürünce fakat kuruyunca yine çok sertleşti ve kabarık bugün yine sadece suyla yıkayıp örücem saçımı etki etmiyor sanki bu maskeler saçımda bir fark yok

kızlar bugün konunuzun tamamını okudum. saçlarınıza her önünüze gelen şeyi sürmeyin size bir abla tavsiyesi... eğer vücudunuzla ilgili bir eksiklikten ötürü, -hormon, kan vs- dökülmüyorsa saçlarınız ne yaparsanız yapın bir faydası olmuyor. benim saçlarım son bir yıldır dökülüyor, özellikle de banyoda aşırı şekilde, denemediğim şampuan falan kalmadı. banyo şampuana dolu hala... geçenlerde bir komşum şampuan kullanmadığını söyledi. kullanırken çok dökülüyordu saçlarım, neredeyse kalmyacaktı saç dedi. kendisi şu bildiğiniz yeşil sabunlar var ya onlardan kullanıyormuş. şimdi hiç dökülmüyor dedi. son çare olarak bunu yapacağım.

sabun deyince böyle bir "sabunla yıkama saçı yıpratır kırar" algısı var kuaförlerde. hangisine sorduysam öyle diyor. fakat ben deneyeceğim. kırarsa kırsın artık, dökülmeyi keserse bir daha hiç şampuan kullanmam. tek düşündüğüm sabun saçı keçe gibi yapıyor. krem de kullanmak istemiyorum. bebe yağı falan mı sürsem?

Ben sinemaki birde lavantayı aynı cezvede kaynatıp soğuyunca fısfıslı şişeye koydum..

merabaa bende konuya katılmak isterim hatta sırf bu yüzden kk hesabı açtığımı söyleyebilirim :)) aslında çok uzun süredir kk nden bakıyorum herşeye ama hesap açmayı düşünmemiştim. Konuyu baştan aşağı okudum bende sinameki yapmayı düşünüyodum zaten ama havuç ve sinameki arasında kaldım

Son hali..
Kupkuru hali bu diğerleri nemliydi

Eklentiler

• 2014-09-03 22.57.39.webp
    41 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…