canım aynı açıyla karşıdan çekmeye çalış anlayamadım benAn itibari ile saçlarım 2 foto arasında tam 5 gün var
inşallah canım beniiim :)kııızzlaaaarr ben geri döndüüümmev işleri çok yoğunda pek fazla katılamadım aranıza, bir iki topiğe uğrayabildim sadece bikaç gündür fiyto kullanıyorum saç dökülmem baayaa baayaa azaldı saç kremi kullanmıyorum banyoda.. sadece dışarı çıkarken gliss'in sıvı kreminden sıkıyorum (sarısını aldım daha yeni, şıpsevdiler gibi kokuyor )
1 ay kadar fiyto kullanacağım bu şekilde, zaten o kadar anca dayanır bana 500 ml
sonra tekrar gliiss'e dönüp içine çam terebentin, uçlara krem vs devam edecegim2 şişe öyle kullanıp tekrar bitkisele döneceğim böyle böyle dönüşümlü devam edeceğim saçlarım için artık takıntı yapmadım çevremdekilerden olumlu yorumlar aldıkçça böyle de kalsa olur dedim ama inşAllah istediğim boya gelecek bu saçlar
Kızlar günaydın. .
Birkaç gündür yoktum.
Arkadaşımın evindeyim gebzede
Saçlarıma herhangi bir şey uygulayamadım
Kızlar yağlı bakımlarda ne zaman ve kaç gün ara vermek gerekir?
canım aynı açıyla karşıdan çekmeye çalış anlayamadım ben
nerede canım link atsanaBende konu açtım arda seni etiketledim bu konuyuda kardeş konu ilan ettim
Nasıl yani karşıdan mı ?
günaydıııncanım no poo yu denedin mi ? bende onu araştırıyorumda şuan günaydın bu arada herkese
nerede canım link atsana
bende anlamadım ki ne dediğimi
5 günde 2 cm uzayamaz çünkü canım aynı açıyla cekmeye çalış yada yandan çek aynadan boyutu belli olsun öylelikle yanılma olmaz bu şekilde anlaşılmıyor.
Yeni aklıma geldi şampuanın içine 10 adet aspirin at hızlı uzatıyor :)anlatamadım neyse tamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?