Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Ben de bir buçuk aydır hardal maskesini kullanıyorum ve aynı zamanda bolca zeytinyağı sürüp bir iki saat sonra yıkıyorum. Ayda 2cm uzuyo inşaAllah böyle devam eder

benim saçlarım yağlı ve iki günde bir yıkamam gerekiyo üçüncü gün berbat görünüyo hele ki 4. güne uzatırsam yağ damlıyo resmen elim kayıyo o yüzden istesemde istemesemde sık yıkıyorum :) bide şampuan olarak nude kullanıyorum öneririm %98 bitkisel

şubata kadar benimkiler bele gelir mi bilmem, en azından yaklaşsa bari oraya

ne şanslısın ben 1 hafta yıkamasam yağlanmıcak o kadar kuru saçlarım var banyoya girmeden önce bolca yağ sürüp giriyorum zeytinyağı argan yağı filan yoksa yıpranıcak diye korkuyorum :)

bana göre de sen şanslısın ya değiştirelim saçlarımızı :) her gün yağlanıyo yıkayamayacak bi durumun olduğu zaman ortada kalıyosun ama ben en azından her gün yıkamayı bıraktım 2 günde bir yıkıyorum diğer günler kuru şampuan kullanıyorum çok mecbur kalırsam :) kuru şampuan en yakın dostum oldu ama bi o kadar da sevmiyorum çok sert yapıyo ve karıştırıyo ben elidorunkini kullanıyorum bitince diğer markaları denicem belki onlar sertleştirmez :)

Kırıklarınızı alıyo musunuz kızlaarr ,

ben aldıralı bi hafta olmadı 3 parmak falan aldırdım çünkü ciddi ciddi tam 2 yıldır saçımı hiç kestirmedim ama yıpratıcak pek bişey yapmadığım için kırıklarım çok azdı sadece geçen sene çok düzleştiriyodum nerdeyse her gün ama sonra yağ bakımları falan saçımı toparladım şimdi saçıma baktığımda hiç kırık göremiyorum yani içim rahat :) bu arada saçım tam göğüs hizamda

sabret canım lütfen bi yerden sonra mutlaka etki edecek

bir doktora gidip saçlarım uzamıyor ve dökülüyor dediğinizde medobiocomplex-k vitamin hapı + şampuanı yada yağ karışımlarının ismini yazıp bunu eczacınıza hatırlatın ve 3 4 ay düzenli kullanın giderek azaltın diyor .
bir arkadaşım gitti 80 tl lik yağ karışımı hazırlattı eczacıya tabi yağları doktor önerdi ve saçları çok kalınlaştı artık saçları yüzünden kilo alamamaya başladı ve kestirdi saçlarını .

ben havucu her gün 1 adet yemeye calışıyorum sinemakiyi de kür olarak uyguluyorum .

Ben de bir buçuk aydır hardal maskesini kullanıyorum ve aynı zamanda bolca zeytinyağı sürüp bir iki saat sonra yıkıyorum. Ayda 2cm uzuyo inşaAllah böyle devam eder

sinemaki bitsin 2 haftalık ara vereceğim en son 2 ayda hardal kullanıp noktayı koyacağım yiter :)

ben her gün yıkıyorum ancak bu hafta saçımı 3 kez falan düzleştirdim malesef ve bu nedenle 2 günde bir yıkadım ama bu akşamdan itibaren tekrar düzleştirici yasak ve saçlar her akşam yıkanacak :)

bilmiyorum hiç milim milim ölçmüyorum artık öyle kafayı takmıyorum sadece bakım yapıp geçiyorum :)

bu gün diplerime mayonez uçlarıma bebe yağı sürer 3 saat falan bekletirim .

kızlar bu arada aklımdayken söyleym ne kadar etkilidir bilemem çünkü ilk defa gördüm yeni ürün galiba avonda yanılmıyorsam ballı ve jojoba yağlı bakım yağı var fiyatıda uygun 5 tl . deneyebilirsiniz ben okudugum yere gittiğimde almayı düşünüyorum burdan yük etmeyim birde evdekiler bitsin diye düşündüm

ben avonunu küçük şişede yeşil kapaklı bi serumunu kullanmıştım kırıklar içindi ama bi ismi var mıydı hatırlamıyorum o çok iyi gelmişti fiyatı da çok uygundu bide onun mavi kapaklı argan yağlısı varmış ondan almayı düşünüyorum

2 sinide kullandım ben arada yine alıyorum kokuları çok hoş saçlarımı düzleştirdikten sonra kullanıyorum kışın .
hem hemen bozulmuyor.

aynen bende kokusuna bayılıyorum ve yumuşacık yapıyo kırıklarada iyi geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…