pki ne gbi faydasini gordun cnm uzamaya dokulmeye vs ise yaradimiEczacı bir arkadaşım önermişti bu vitaminleri,büyük boy şampuana kutudakileri hep kırdım yıllardır da kullanırım
Hepsinde f faydasını gördüm,ama en çokta dökülmeyi durdurdu.ön kısımlarda açılma vardı şuan çok iyi durumdapki ne gbi faydasini gordun cnm uzamaya dokulmeye vs ise yaradimi
tskler bnde denemeyi dsnyrmdaHepsinde f faydasını gördüm,ama en çokta dökülmeyi durdurdu.ön kısımlarda açılma vardı şuan çok iyi durumda
neden illa şubat
pekiİÇİMDEN ÖYLE GELDİ :)
kuzum gördün mü yaa o kız ne kadar aksi cevap vermiş bi de topiği kapatın diye söylemişee kızlar nasıl gidiyor uzatma işi ?
evet gördüm malesef anlam veremedim o kadar konuşmuş ama hayla sorumun cevabımını bulamadımkuzum gördün mü yaa o kız ne kadar aksi cevap vermiş bi de topiği kapatın diye söylemiş
kapanmış mı konusuevet gördüm malesef anlam veremedim o kadar konuşmuş ama hayla sorumun cevabımını bulamadım
bilmiyorumkapanmış mı konusu
tamam canm kızdın mı ki neden açmayalım dedn açmayız dacanım selective in kendi sayfası http://www.selectiveturkiye.com/urunler/bakim/artistic-flair/ammino-keratin kullanım biçimine bak anlaşılan kızın kendi uydurduğu birşeymiş :) atarlanması normal ben alırsam talimattaki gibi 10 dk bekleticem bu konuyuda burda kapatalım birdaha açmayalım :)
yok kızmadım tamam konuş istersentamam canm kızdın mı ki neden açmayalım dedn açmayız da
yok canım merak ettim sadece boşver değmez zatenyok kızmadım tamam konuş istersenben çok fazla konuşmaya gerek yok diye dedim
tamam :)yok canım merak ettim sadece boşver değmez zaten
Kimkuzum gördün mü yaa o kız ne kadar aksi cevap vermiş bi de topiği kapatın diye söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?