Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

ben bu akşam gidip saçlarımı düz kesim yaptırcam valla dayanamyorum napıyım :) :)

ben 1 ay önce kestirdim en son uçlarımı düz kesim :) ama kesmicem bir ara uzasın die kırık kırık olsun nolcak zaten uçlarını sarıya boyadığımdan pek belli olmuyo kırık gibi durmuyor :) bugün saçımı düzleştirdim çok kabardı topladım bende boşuna saçımı yıprattım yine üzüldüm bıktımda toplu dolaşmaktan nasıl şeklini vercem bu saçın bilmiom

canım not aldım mesajında yazdıklarını... bir kere gittiğimde bana badem yağı önermişti fakat huylandığım için yağdan kullanmamıştım. tekrar bir gideyim olmazsa.

ayy al benden de okdr yA varya su duz kesimi bi turlu aklimdan cikartamiyrm bide hem kestirrsem saglikli olur saglikli hızlı uzar dusuncesi
aynen yaaaa
abimlere dedim ki bana gerizekalı demeyin sakın saçlarımı düz kestiricem dedim .
onlarda gerizekalı demiycez ama salak dediler ahahaha çok güldüm .
sakın kestirme saçların güzel falan nasıl karşı çıkıyolar ama asla kestirme şu bu .
annem kısa kestirmem için hep söylenirdi annem bile okadar karşı çıktı ki .
cevremdeki herkes tepki verdi
biraz umudum kırıldı tabi ama tam kırılmadı acaba kestirsemmi bu akşam emin değilim .

kabarıkmı saçının yapısı neden ?
bide hava sıcak herkesin kabarıyor kışın düzleştir şimdi boş yere yıpratma

canım not aldım mesajında yazdıklarını... bir kere gittiğimde bana badem yağı önermişti fakat huylandığım için yağdan kullanmamıştım. tekrar bir gideyim olmazsa.
git canım inan vaktim olsa koşarak gidicem doktor sonuçta adamlar yıllarını adıyor bu meslek için doktora güvenmeyeceğizde aktara mı güveneceğiz tamam aktarda iyi bilgi verir ancak satış yapmak için her şeyi seriyor önümüze akıl karışıklığı yalancılık yapıyor çoğu

ayy al bnden de okdr yA varya su duz kesimi bi turlu aklimdan cikartamiyrm bide hem kestirrsem saglikli olur saglikli hızlı uzar dusuncesi
diyorum ki belki de kestirseydim şimdiye kadar kat kat fazlası uzayacaktı . bide diyorum ya kestirince tekrar uzatmaya çalşışıp bu sırada düzleştirip yıpratıp olduğum yere döneceğim hiç karışmayım diyorum kararsızım.

kızlar acaba kendim mi kessem diyorum kuaför çok fazla kesermi acaba ama benim keseceğim makas normal makas bu sefer saçım küserse iyice :S

aynenn yaa.ama bn okul acilmadan kahkul kestirecegim ya dayanamiyorum bn bu saca illa bi islem yapacagim

aynenn yaa.ama bn okul acilmadan kahkul kestirecegim ya dayanamiyorum bn bu saca illa bi islem yapacagim
canım onlar uzayacak sonradan diğerlerinin boyutu uzun onlar kısa kalacak iyi karar ver hem öyle yaparsan düz kesim yapman zorlaşacak ilerde bu sefer kahkullerin uzamasını bekleyeceksin

kızlar acaba kendim mi kessem diyorum kuaför çok fazla kesermi acaba ama benim keseceğim makas normal makas bu sefer saçım küserse iyice :S

Ben normal maksala kesiyorum küsmedi

kedicik burası senin topiğinmiş canım inşallah güzel olucak sabırla devam et saçların zaten uzun daha da uzun olcak

Ara makas attırıp memnun olan varmı aranızda ? Bende attırmayı düşünüyorum saçlarım omuz hizamdan biraz daha uzun ve kalın telli ara makas olurmu sizce yoksa daha mı kötü olur ?

kedicik burası senin topiğinmiş canım inşallah güzel olucak sabırla devam et saçların zaten uzun daha da uzun olcak
kestirmeyim mi yani
kestirmezsem kırıklar yüzünden uzamama ihtimali olur mu acaba ya .
benim arkadaşlarım kestirmiyor ama maşallah çok güzel uzuyor ben kararsızım

Ara makas attırıp memnun olan varmı aranızda ? Bende attırmayı düşünüyorum saçlarım omuz hizamdan biraz daha uzun ve kalın telli ara makas olurmu sizce yoksa daha mı kötü olur ?
düz kesim moda şimdi bence hiç ara makas attırma .
eger kabarıyorsa bebe yağı sür sakinleşir

15 eylülde 1 ay oluyor foto atarım arkadaşlar o gün karşılaştırma yaparız işe yaramışmı bakalım kullandıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…