ayy al bnden de okdr yA varya su duz kesimi bi turlu aklimdan cikartamiyrmben bu akşam gidip saçlarımı düz kesim yaptırcam valla dayanamyorum napıyım :) :)
bir doktora gidip saçlarım uzamıyor ve dökülüyor dediğinizde medobiocomplex-k vitamin hapı + şampuanı yada yağ karışımlarının ismini yazıp bunu eczacınıza hatırlatın ve 3 4 ay düzenli kullanın giderek azaltın diyor .
bir arkadaşım gitti 80 tl lik yağ karışımı hazırlattı eczacıya tabi yağları doktor önerdi ve saçları çok kalınlaştı artık saçları yüzünden kilo alamamaya başladı ve kestirdi saçlarını .
kestir rahatla canım çok rahat düz kesim katlı da kullanmıştım uzun süre ondan biliyorum :)ben bu akşam gidip saçlarımı düz kesim yaptırcam valla dayanamyorum napıyım :) :)
aynen yaaaaayy al benden de okdr yA varya su duz kesimi bi turlu aklimdan cikartamiyrmbide hem kestirrsem saglikli olur saglikli hızlı uzar dusuncesi
ben 1 ay önce kestirdim en son uçlarımı düz kesim :) ama kesmicem bir ara uzasın die kırık kırık olsun nolcak zaten uçlarını sarıya boyadığımdan pek belli olmuyo kırık gibi durmuyor :) bugün saçımı düzleştirdim çok kabardı topladım bende boşuna saçımı yıprattım yine üzüldümbıktımda toplu dolaşmaktan nasıl şeklini vercem bu saçın bilmiom
seni saçların su an düzmü bi resim atsana kuzukestir rahatla canım çok rahat düz kesim katlı da kullanmıştım uzun süre ondan biliyorum :)
git canım inan vaktim olsa koşarak gidicem doktor sonuçta adamlar yıllarını adıyor bu meslek için doktora güvenmeyeceğizde aktara mı güveneceğiz tamam aktarda iyi bilgi verir ancak satış yapmak için her şeyi seriyor önümüze akıl karışıklığı yalancılık yapıyor çoğucanım not aldım mesajında yazdıklarını... bir kere gittiğimde bana badem yağı önermişti fakat huylandığım için yağdan kullanmamıştım. tekrar bir gideyim olmazsa.
diyorum ki belki de kestirseydim şimdiye kadar kat kat fazlası uzayacaktı . bide diyorum ya kestirince tekrar uzatmaya çalşışıp bu sırada düzleştirip yıpratıp olduğum yere döneceğim hiç karışmayım diyorum kararsızım.ayy al bnden de okdr yA varya su duz kesimi bi turlu aklimdan cikartamiyrmbide hem kestirrsem saglikli olur saglikli hızlı uzar dusuncesi
canım onlar uzayacak sonradan diğerlerinin boyutu uzun onlar kısa kalacak iyi karar ver hem öyle yaparsan düz kesim yapman zorlaşacak ilerde bu sefer kahkullerin uzamasını bekleyeceksinaynenn yaa.ama bn okul acilmadan kahkul kestirecegim ya dayanamiyorum bn bu saca illa bi islem yapacagim
kızlar acaba kendim mi kessem diyorum kuaför çok fazla kesermi acaba ama benim keseceğim makas normal makas bu sefer saçım küserse iyice :S
kestirmeyim mi yanikedicik burası senin topiğinmiş canım inşallah güzel olucak sabırla devam et saçların zaten uzun daha da uzun olcak
bilemedim kiBen normal maksala kesiyorum küsmedi
düz kesim moda şimdi bence hiç ara makas attırma .Ara makas attırıp memnun olan varmı aranızda ? Bende attırmayı düşünüyorum saçlarım omuz hizamdan biraz daha uzun ve kalın telli ara makas olurmu sizce yoksa daha mı kötü olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?