canım sinameki değil bütün saç maskeleriyle aram öyleydi hiçbiri saçımı uzatmadı ki haftada 2-3 kez saçıma maske yapıyordum şuan anladım bu kadar çok saçla uğraşmak faydadan çok zarar veriyormuş kendi haline bırakmak lazımmış biraz uzaması için artık aralarından birini seçip haftada bir uygulamayı düşünüyorum
saçımın şuanki görüntüsü daha güzel.foto cekiom şekli net cıkmıyor.kesinlikle denemelisin.zaten üzerinde aynı zamanda bakım yapan şekillendirici yazıyor...
alışmakta var evet ama benim bahsettiğim saçı yormak :) bide bu maskelerin hiçbirini saç derimize sürmemiz gerekiyormuş ph dengesini bozuyor ve gözenekleri kapatıyor saç derisine şampuandan başka hiçbirşey sürmemek gerek bunuda buraya yazıyım dedim
kozmik bakım ın sayfasından bakabilirsin ay takvimine bende bu son 2 haftada öğrendim aya göre ayarlıyorum herşeyimio ne ki ben bilmiyorumne kadar cahilim
Tamam o zaman bak bi sen günleri yaz ona göre yapalım :)
Ben saçlarımı her gün akşam yıkıyorum :O
Sen zararlı olduğunu düşünüyorsun sanırım bunun dimi
duydum bu arada
uzun sac cok guzel duruyo ama gür olması gerekıyo sacın o yuzden sacına bol bol yılan yağı sür benım arkadasım aynısını yaptı ve sımdı o kırmızı rujlu kızın sacları gıbı sacları asla kıyamaz cok onem verır saclarına eskıden boyle degıldi
bıraz saç uzaması genetık benımde cok cabuk uzarsaclarım ama sadece saclar cabuk uzamıyor her yer
Bende çok özen gösteriyorum bebek gibi bakıyorum bir görsen ah ah :)
2. fotograf cok tatli, saclar hossaçım çok kaygan olduğu için anca bu kadar durdu fotoda çok anlaşılmıyor fakat herkez bayıldı saçlarıma :)
kedimkızlar dün gece hc bakım yağına 2 bepanten 2 bemix katıp çam terebentin ekleyip oluşturduğum yağı saçıma sürdüm . Uçlarınada yoğun krem sürdüm yumuşasın diye hafif nemlendirip . 3 saat sonunda içerisine 15 adet dk hapı + çam terebentin + bemix ve bepanten + bal eklediğim dermokil saç dökülmelerine karşı boyalı saçlar için olan şampuanımla yıkadım ve minik baş havluma sarıp yattım sabah hafif nemli saçlarımı ördüm ve şu anda hala örülü duruyor :)
inanıyorum uğraşlarımız sonuç verecek <3 <3 <3
bıde cok uzun surelı degıl ama ara gıt uclarından aldır kırıklarını yıpranmıs sacları ınan daha cabuk uzar ve beslenır sacların
kedim, bende inanıyorum, en önemlisi de bu zaten bir ara takmıştım iyice 2 gunde bir çekip bakıyodum, tabi o durumdada hiç anlaşılmıyor.. ayda 1 yapmak en mantıklısı, inanmak , ama kafaya takmamak lazım
en iyisi saçı yağlandıkça yıkamak temiz saçlarımı neden boşu boşuna yıkayım eğer saçlarım bir günde yağlanırsa her gün yıkarım ama malesef benim saçlarım kuru 3 günde filan yağlanıyo o yüzden bende 3 günde bir yıkıyorum :) yani kısaca saçın yapısına bağlı sende kendi saç yapına göre orta yolu bulmalısın saçın benim gibi kuruysa her gün yıkamak saçı yıpratır, saç derisinin dengesini bozar vs vs ..ha bide şey var eğer şampuansız sadece suyla yıkarsan bu faydalı su sonuçta nemini alıyor bu üç günde bir şampuanlama dışında hergün saçımı soğuk suyla yıkıyorum herneyse no poo ya gelirsek sürekli no poo mı yapcaksın anlamadım hiç mi şampuanlamıcaksın ? :O
Ya bunu düşünüyorum ama ne zaman kestirsem başladığım yere döndüm bu nedenle korkuyorum en azından biraz daha uzasın o zaman kestiririm .
Birde erkek arkadaş
Oyyy canım benim <3
Aynen öyle Uzatacağııız bu saçları başka yolu yokk :)
ay yok ya saçın kokmaz mıSinemaki kullandığım gün yani sadece pazartesi şampuan kullanıp geri kalan her gün şampuansız karbonatlı su ile yıkayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?