Ay Allah'ım nazardan korusun benimkide bu boyu görürmü acepfoto var ya tatlım baksana eylülde çekmiştim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...unzel-olmak-isteyenler-buyursun.751405/page-5
O son attigimi gormus muydun sen benim topigimde son o bir hafta falan oldu zaten tatlim uzamamistir dahapeki foto varmı canım ne durumda çok merak ettim uzama varmı
görür canım senin saçların da rahatlıkla..uçlarını koru yeterki uçlardan korumak dipten bakım yapmak kadar önemli dediğim şeylerden birini ( bence ikisini de :) ) al hiç bişi yapmasan uçlarına bak :)Ay Allah'ım nazardan korusun benimkide bu boyu görürmü acep
Görmedim ben o fotoyuO son attigimi gormus muydun sen benim topigimde son o bir hafta falan oldu zaten tatlim uzamamistir daha
Aa pardon canim hatirladim bunu . ama saclarinin modeli güzel su an herkes boyle kestiriyor coguda uzamaya calisiyo hepsi ayni boyuta gelsinde boyle kestirelim diye bide boyle düşün
Yani canm bi onde bu boydan az daha kisa bi tutam kahkulum var.. Fon cektirince falan cok guzel duruyor uclara dogru da rengi aciliyo saclarimin memnunum yani:) ama iste uzun saç....Aa pardon canim hatirladim bunu . ama saclarinin modeli güzel su an herkes boyle kestiriyor coguda uzamaya calisiyo hepsi ayni boyuta gelsinde boyle kestirelim diye bide boyle düşün
elseve onarıcı bakım maskesi,pantene saç serumuTamam canim isim verirmisin tekrar hangi ikisini aliyim
elseve onarıcı bakım maskesi,pantene saç serumu
rica ederim canım,senin saçların daha güzel olur inşallah..baya övmüşler baktımda alacağım tatlım önerin için çok teşekkür ederim saçlarını gördüm ve iyice heveslendim sen bunu başaran örneklerdensin kendini kanıtladın bende başaracağım inşallah :)
amin canım benimrica ederim canım,senin saçların daha güzel olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?