Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Ay Allah'ım nazardan korusun benimkide bu boyu görürmü acep
görür canım senin saçların da rahatlıkla..uçlarını koru yeterki uçlardan korumak dipten bakım yapmak kadar önemli dediğim şeylerden birini ( bence ikisini de :) ) al hiç bişi yapmasan uçlarına bak :)

Aa pardon canim hatirladim bunu . ama saclarinin modeli güzel su an herkes boyle kestiriyor coguda uzamaya calisiyo hepsi ayni boyuta gelsinde boyle kestirelim diye bide boyle düşün
Yani canm bi onde bu boydan az daha kisa bi tutam kahkulum var.. Fon cektirince falan cok guzel duruyor uclara dogru da rengi aciliyo saclarimin memnunum yani:) ama iste uzun saç....

Yok yok gayet iyi saclarin tadini cikar dert edilecek bi sac değil . bakimlarina devam et bi yandan ama bu modelinde tadini cikar

baya övmüşler baktımda alacağım tatlım önerin için çok teşekkür ederim saçlarını gördüm ve iyice heveslendim sen bunu başaran örneklerdensin kendini kanıtladın bende başaracağım inşallah :)

rica ederim canım,senin saçların daha güzel olur inşallah..

Yine aksam bakim yagimi surdum uyuyacagim zaman yikarim . nemliykende saricam . lüle olur kurulduğunda . duzlestirici kullanmamak için bu tarz şeyler yapiyorum .

Son düzenleme:
Bunu da simdi cektim

Eklentiler

• IMG_20141219_022703.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 331
ben saçımın ucundaki sivri kısmı kesiyorum yine aynı şekle geliyo nasıl gececek bilmiyorum ama d,üzleştirince cirkin durmuyor güzel duruyor

ne yapıyorsunuz ne bakımı bende saçlarımı uzatmak istiyorum

benim saçlarım ince telli uzasada uçlardan hep kırılıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı? birde yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…