Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

ne yapıyorsunuz ne bakımı bende saçlarımı uzatmak istiyorum
ben saçlarıma karışık bakım yağı aldım içine çam terebentin kattım .
karıştırdım saç diplerine uyguluyorum 2 günde bir uçlarınada zeytinyağı sürüp 4 saat falan bekletip yıkıyorum sonra örüyorum .
düzleştirici maşa bıraktıp .
doğal bıraktım boyamayacağımda bir süre .
sinemakiyede başlamayı düşünüyorum ama henüz değil

ya zeytinyağı benim saçlarımı kurutuyor özellikle uçlarını niye böyle oluyor bilmiyorum.bu saç uçları için serum kullandım bi o iyi geldi ama onlarda çok pahalıya patlıyor...

benim saçlarım ince telli uzasada uçlardan hep kırılıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı? birde yardımcı olursanız sevinirim..
uçlardan kestir diyorlar böyle durumlarda .
ucu sağlıklı olursa kırılmazmış .
benim bilgim yok bu konuda ama canım .

ya zeytinyağı benim saçlarımı kurutuyor özellikle uçlarını niye böyle oluyor bilmiyorum.bu saç uçları için serum kullandım bi o iyi geldi ama onlarda çok pahalıya patlıyor...
canım zeytinyağı kurutmaz normalde aksine parlak canlı gösteriyor .
saf zeytinyagıydı dimi

evet hatta ben yumurta zeytinyağı yaptım biara o zmn hele çok kurudu uçları dediğin gibi parlaklık veriyor ama uçları kötü oluyor bende anlamadım nasıl saç bendeki o yüzden saçım uzamıyor ince telli benim saçlarım birde boyuyorum.yıpranıyor ztn hergün zaten saçımı yapmak zorunda kalıyorum öyle doğal haliyle kullanamıyorum işim itibariyle bakımlı olmam gerekiyor.

çok kısa değil saçlarım ama uçları inceliyor uzadıkça koptuğu için uçlarından

canım gece sarıp sabak kalktıgında acabilirsin lüle oluyor masayla yapmış gibi ılla duzleştirmene yada masa yapmana gerek yok .
boyamaman gerek uzun saç istiyosan birşeylerden ödün vermen gerek

birde öyle denerim siz birtek zeytinyağı bakımı mı yapıyorsunuz uzatmak için

Bunla sardim

Eklentiler

• IMG_20141219_121933.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 336
Sabah actigimda böyleydi .

Eklentiler

• IMG_20141219_122852.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 372
başımı cevirip cektim ön kısmı bu aslında tamamı çok hoş duruyor

bu gün yine yağlı bakım yapacağım 4 saat falan tutup yıkayacağım tekrar saracağım doğal yöntemle lüle yapacağım saçımı .
bakıma deevamm

Benim şu an böyle saçlarım;

Eki Görüntüle 1344803

Hiç bir şey uygulamıyorum ama başlarım herhalde bu aralar. Şu an uzatmak için müsait saçlarım, yanıklar büyük oranda azaldı, boya uzadıkça uçlarda kalacak. Uzun bir süre boya sürmem saçlarıma kahküller hariç.

ben dün argan yağı srdüm saç uçlarıma:) bugun biraz yumuşak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…