Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

merhabalar bende lavanta suyu kullanıyorum son yıkama suyu olarak
canlılık kazandı saclarım birazda uzadı ancak cok cabuk kırılıyo kesmek zorunda kalıyorum tekrar basa dönüyorum
hem kırrılmasına iyi gelen hem uzamasını saglayan maske arıyorum
napsam kiiii

kısa süreli hiç bir maske etki etmez uzun süreli bi bakıma başla derim . yağlı bakımlar öneririrm

hadi bakalım hayırlısı :)

Bu gün yagli bakimimi uyguluycam belkide mayonez surerim henuz karar vermedim . akşam dus alip fotoğraf aticam

cabuk ve saglıklı uzamasını istiyorsan, bende fastlonghair.com sitesinden serum aldım, memnunum tavsiye ederim

Dun uyuyakaldigim için foto cekemedim . saclarimi ordum kuru halini cekecegim . bnle uzatmak isteyen arkadaşlar konuya yazinca paylasacagim .

slm canım ben geldim.saçların çok güsel maşallah.şimdiki hali bu mu? birde ben şimdi gürleştirmek için aralarda maya maskesini yapmayı düşünüyorum onunda çok etkili olduğunu söylüyorlar :) sadece uzatmak olmasın..gür ve uzun olsun :)

Saclarim bu haldeydi kestirim 2 3 ay önce 4 5 parmak kadar şimdiki halini çekip aticam ancak benle uzatacak biri olursa aticam diğer turlu bos yere foto koymaya gerek yol cnim

Bende senle sinemakiye baslamayi düşünüyorum aslinda ama bide bos cabami olur o emin ddgilim sacimi çoklu yorarim

Gecen cekmistim

Eklentiler

• IMG_20141213_153847.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 278
Ben dün kırıklarımı alıp bakım yağı sürdüm..
Mecitefendi sarımsaklı şampuana başladım :)

son hali nasıl sacının uzama varmı canım fotograf at musait oldugunda

son hali nasıl sacının uzama varmı canım fotograf at musait oldugunda

Saç uzatma günlüğüm konumda ilk hali var saçımın canım..
Şuan kürek kemiklerimin 2-3 cm altında :)
Fotosunuda atıcam en kısa zamanda :)

tamam canım .
bende bakım yagı kullanıyorum .
sinemakiyle çok uzamalar var ya bende sinemakiye başlamak istiyorum 3 ay yapınca cok güzel uzama oluyormus .
o kadar bakım yagı suruyorum sinemakiye gelince üşeniyorum bi kaç haftadan sonra

bu boyda istiyorum saçllarımı hem boyumada gider

Eklentiler

• tun4e8nj.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 228

Evet canım sinemaki öyle..
Ben yapmıştım..
Şuanda yapabilirim ama yurtta kalıyorum mağlum.
Boyun kaç bu arada ?

bende yurtta kalıyorum.
boyum 1 63 falan lise bitince en son ölçtürdüm 2 yıl geçti üzerinden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…