olur herhalde ya aynı yola çıkıyor sonuçta .
3 ay yapsak düzenlice birbirimize destek olup
ne zaman başlıcaycaz canım ikimizde tam olarak karar verdiğimizde başlayalım
canım bayıldııım saçlarınaa çok güzeeeel .
saçlarının bu kadar güzel oldugunu bilmiyordıum .
şekli rengi kaşların süper çok begendim.
Kızlaaaaar bakımlara devammııı :)
Bende pek giremiyorum ancak bakımları ihmal etmiyorum .
Saçlarımıda düzleştirmiyorum çok çok zorda kalmadıkça .
Ancak saçlarımda sertlşme oldu neden bilmiyorum .
En az zarar verecek şampuanı istiyorum ama yumuşak olmasınıda istiyorum .
saçlarima morfose tuzsuz şampuan kullaniyorum
olurmu öle şey bu bilimsel olarak imkansız bikere sizin için kuaför komşumuz var onada sordum hiç öle ayda 4 cm uzatabilen bi müşteriside olmamış zaten saçmalamayın o zaman 20 cm lik küt saç 1 senede 68 cm olurduayda 4 cm uzuyomu gercekten :O sonyc alan biri cevap yazsın pls
canımmm buralarda mısın? devam ediyor musun ve ne durumda saçların? :)kızlar ayrıyetten keratin kullanıyorum saç uçlarım için oda 30 tl .
ama bunu yazın yapmak en mantıklısı olur ben sinameki küründen dolayı hasta geziyorumSizlere tavsiyem saçlarınızı gece yatmadan önce hafifçe ıslatıp örün. Ertesi gün açınca hem yumuşacık oluyorlar, hem de dalgalı. Kırıkları önlemesi de cabası. Özellikle düzleştirmek istemiyorsanız ama saçlarınız şekilsizse çok iyi oluyor örmek.
ama bunu yazın yapmak en mantıklısı olur ben sinameki küründen dolayı hasta geziyorum
çok teşekkür ederim canım :) evet elidorun saç spreyini kullanıyorum sarı olan çok hoşuma gidiyor benim saçlarım çabuk dolaştığı için o yumuşatıyor saçımıKıyamam, geçmiş olsun.
Bak sadece uçlarını nemlendirsen de olur, hatta saç spreyleri var ya elidorun falan, durulanmayan, onlardan kullanabilirsin sadece. Örmek hem müthiş nemlendiriyor hem de sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?