Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

o boyda saç gider bana . sinemakiye başlayıp 3 ay aralıksız yapsam .
haftada bir günde yağlı bakım yapsam 3 ayın sonunda ara versem .
ama bu 3 aylık süreçte tek uzatamıyorum bıkıyorum inançla başlayıp beziyorum herkes gibi

sinemakiyi alalım yapalım canım bizde ocak var sizde ocak yokmu yemekhanedekilere rica etsen izin verirler 5 dakika sürmüyor bile toplam hazırlamak

sinemakiyi alalım yapalım canım bizde ocak var sizde ocak yokmu yemekhanedekilere rica etsen izin verirler 5 dakika sürmüyor bile toplam hazırlamak
kedicim saçın su an ne durumda uzama var mı kestirtip düzeltme filan yaptırdın mı

Bilmiyorum ki kettle'da olur mu ki acaba ?

kendim 4 5 parmak kestim tam tarihi hatırlamıyorum canım eve geçiyim o kesilmiş haliyle fotom vardı onu atıcam .
Ekle canım görünce motive olursun,en son buraya koyduğum fotodayken bakmıştım canım şimdi tekrardan ölçmedim şu ara hiç kür yapmıyorum ama diğer sayfada sana söylediğim nem maskelerini ihmal etmiyorum otururken bi yandan sürüyorum hiç zaman almıyor :)

şimdi saçlarım örgülü dalgalı canım bi kaç güne fön çektirim o zaman mutlaka atarım bakım uzamış mı ben de hiç bakmamıştım :)

çok sevinirim canım senin saçların benimkinden uzundu dimi yanlıs hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…