bende yurtta kalıyorum.
boyum 1 63 falan lise bitince en son ölçtürdüm 2 yıl geçti üzerinden :)
kedicim saçın su an ne durumda uzama var mı kestirtip düzeltme filan yaptırdın mısinemakiyi alalım yapalım canım bizde ocak var sizde ocak yokmu yemekhanedekilere rica etsen izin verirler 5 dakika sürmüyor bile toplam hazırlamak
sinemakiyi alalım yapalım canım bizde ocak var sizde ocak yokmu yemekhanedekilere rica etsen izin verirler 5 dakika sürmüyor bile toplam hazırlamak
kedicim saçın su an ne durumda uzama var mı kestirtip düzeltme filan yaptırdın mı
kedicim saçın su an ne durumda uzama var mı kestirtip düzeltme filan yaptırdın mı
Bilmiyorum ki kettle'da olur mu ki acaba ?
Ekle canım görünce motive olursun,en son buraya koyduğum fotodayken bakmıştım canım şimdi tekrardan ölçmedim şu ara hiç kür yapmıyorum ama diğer sayfada sana söylediğim nem maskelerini ihmal etmiyorum otururken bi yandan sürüyorum hiç zaman almıyor :)kendim 4 5 parmak kestim tam tarihi hatırlamıyorum canım eve geçiyim o kesilmiş haliyle fotom vardı onu atıcam .
sacıının simdiki hali nasıl bir foto atabilirmsin canım o sayfaya yada burayaKestikten sonra daha hoş duruyor eminim güzel olmuştur saçların
şimdi saçlarım örgülü dalgalı canım bi kaç güne fön çektirim o zaman mutlaka atarım bakım uzamış mı ben de hiç bakmamıştım :)sacıının simdiki hali nasıl bir foto atabilirmsin canım o sayfaya yada buraya
şimdi saçlarım örgülü dalgalı canım bi kaç güne fön çektirim o zaman mutlaka atarım bakım uzamış mı ben de hiç bakmamıştım :)
Pisttt
Hala kisa hala kisaHoşgeldiiiin . saçlar ne alemde
Hala kisa hala kisa
Devam tatlim devam ya aktara gidebilseydim lavanta alicaktim daha gidemedimbakımlara devammı peki
foto var ya tatlım baksana eylülde çekmiştimçok sevinirim canım senin saçların benimkinden uzundu dimi yanlıs hatırlamıyorsam
peki foto varmı canım ne durumda çok merak ettim uzama varmıDevam tatlim devam ya aktara gidebilseydim lavanta alicaktim daha gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?