Uzatabildigimiz kadar canim amaaan bos ver :) hic bakimsiz sacla bakimli sac illa farkeder eminim yeter ki pes etmeyelumbenim ki çok mu hayali duruyor ki ?birde dalgalı iyice yukarı çekiyor bu saçlar
ay yok ya saçın kokmaz mıkarbonatlı su hem köpürmüyoki nasıl temizlicek yağlı yağlı saçlar ıyy düşünemiyorum canım
internetten daha önce bakmıştım kısaca şampuandaki kimyasallara karşı ,saç derisini temizlemek sanırım amaç doğrumu anlamışımcanim no poo yaz bak cok guzel yontem saclarin ilk bir iki hafta yaglari cikiyor ve kimyasallar cikiyor sonra giderek alisiyor ve bir ayda duzene giriyor benim aklima yatti
evetinternetten daha önce bakmıştım kısaca şampuandaki kimyasallara karşı ,saç derisini temizlemek sanırım amaç doğrumu anlamışım
evetbende baktım şimdi tam olarak tarif aldım..çam terebentin kullandığım için haftada 1 gün uygulayacağım no poo işlemini.. zaten çam terebentin boya, zımpara gibi şeyleri kolayca söküp atıyor, bu yuzden şampuanın kimyasal içeriğini de en aza indirdiği söylenir.. yarın karbonat ve sirke alıp 1 kez deneyeceğim.. hiç içime sinmeyecek gibi gözüküyor..hadi hayırlısı
evet birde yağ şu bu derken yoruoruz ya 1 ay dinlendirmiş olurum ben denemek istiyoruminternetten daha önce bakmıştım kısaca şampuandaki kimyasallara karşı ,saç derisini temizlemek sanırım amaç doğrumu anlamışım
hemen bakıyorum canım teşekkürlerkızlaaarrojekalemdekini mutlaka okuyun derim çok fazla (-) yön var
teşekkür ederim.2. fotograf cok tatli, saclar hos
ehehehsabahın köründede kalktım uyku tutmadı biraz daha yatıyım geliyom
kızlar siz deneyin no poo yu sizde fayda ederse bende denemeye başlarım korkuyorum biraz kuruluk ve sertlik yapıyomuş bazı saçlarda benim saç diplerimde çok kuru zor yağlanıyor olan yağıda alırsa ?ben dün akşam saçıma saç kremi sürdüm ve duruladım ıslak ıslak ördüm şuan kalktım evet hayla nemli bundan sonra örücem bu akşamda argan yağı hindistan cevizi yağı zeytinyağı karıştırıp sürücem ve yatıcam yarın sabah da yıkarım benim bakım böyle :) maskeleri şu ay takvimine göre yapıcam daha gelemedik o günlere o yüzden yapmıyorum şimdilik
tamam o zaman haber ver kullandınmı etkisi ne :)ben deneyeceğim . bazı insanlarda 4 bazı insanlarda 6 hafta yaglanma yapıyormuş bakalım . ben 1 ay üniversite açılana kadar devam etmeyi düşünüyorum üniv açılınca zararını görmezsem devam ederim :)
tamam canım ama ben haftada bi sinemaki uygulayacağım için haftada bir şampuan kullanmak zorunda kalacağım :)tamam o zaman haber ver kullandınmı etkisi ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?