Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

sadece uclarından cok az aldır canım gercı sen oyle desende kuaforler cok kesıyo ama sureklı gıdınce ordakılerle arkadas oluyosun sonra ıstedıgını yapıyolar

sadece uclarından cok az aldır canım gercı sen oyle desende kuaforler cok kesıyo ama sureklı gıdınce ordakılerle arkadas oluyosun sonra ıstedıgını yapıyolar

canım cevaplayamamışım tam :)
Birde erkek arkadaşıma sordum 2 gün önce saçlarımı kestiriyimmi biraz diye hayır ben böyle uzun seviyorum sana yakışıyor kestirme sakın uzat dedi :) normalde çekingendir böyle konularda konuşamaz sen daha iyi bilirsin falan derdi :)
Şimdi uzatmamı istiyor kestirme diyor .

demek ki uzun daha cok yakısıyor canım kestırme yanı cok kestırme bakım ıcın sadece kırıkları aldır dedım ben
hem uzun saclı kadınlar daha hos duruyor benımde saclarım cok cabuk uzar belımdeler o yuzden dert etmıyorum boyle seylerı ama hıc bakım yapmam mesela ama yapmak ıstıyorum sacıma bısey kullanmasam bıle uclarının yıprandıgını goruyorum

kıyamam ya . teyzemin kızını bir yıldır görmüyordum başka şehirdeydi beni ziyarete geldi saçları beline gelmiş maşallah ne yaptın dedim 3 kere falan düzleştirdim bir yılda toplam dedi ve senin önerinle badem yaglı krem ve sampuan kullandım çok işe yaradı uzadı dedi .ancak saçlarının uçları kırıktı bişey yapmıyorum ama kırılıyor dedi :S oda kestirecekti .
yağlı bakım yap haftada bir iyi gelebilir hem yumuşacık ve parlak oluyor dene istersen 1 ay da 4 kez yapmış olacaksın zorluk çıkarmaz bence dene istersen canım

Burayı çok sevdim ya sohbet muhabbet uzatacagız güçlendireceğiz inşallah saçları :)

23 ağustosta ay aslan burcuna geçicekmiş yani sinameki kürünü 23 ağustosda uygularsan daha çok verim alırsın burdan bakmak istersen http://kozmikbakim.blogspot.com.tr/2014/03/ay-aslan-burcunda.html yine aynı sayfada sürekli hangi burcun etkisinde olduğumuza bakabilirsin şuan yengeç burcunun etkisindeyiz bol bol saçımızı suyla yıkamak gerek ay su burçlarındayken :)

ben yengeç burcuyum yani ne zaman bakmam gerekiyor ben anlayamadımda cnm dün baktım sayfaya :/

olur ama benim bemiks ampul filan kalmamış sadece sinameki ve yağla yapsam olurmuki veya havuç kürünüde yapabilirim karar veremedim mayada iyi diyolar ama
Hangisini istersen canım hangisinin iyi geleceğine inanıyorsan onu yap .
Ben 2 aydır aynı bakımından bunaldım değişiklik olsun istiyorum sinemakiye geçtim .
Birde bir çok kişi resimler paylaşmış ikna oldum baya sinemaki konusunda .

saçlarımı ördüm sonra sabah açtım ancak bunu unuttum ve taradım dalgınlıkla baya :)
Oda baya kabarık oldu resim atacağım birazdan işe bu halde geldim ühühüh

böyle kabkabarık bişey oldu
dayanamadım topladım neyse

Son düzenleme:
Lens canım ama herkes doğal sanıyor tanıyan tanımayan normaldede gözlerim renklide ela yeşil oluyor bazen bal oluyor kafasına göre takılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…