Günaydın kızlar merhaba nasılsınızz
resmini şimdi atamamda ultimate repair diye geçiyo sadece şampuanını kullanıyorum gliserini biliyorum banyodan çıkınca ıslak saçlara sürüyosun nemini koruyor almayı düşünüyorum bende :)
Ben de iyiyim baktım güzel bir konu gördüm damlayayım dedim.Günaydınlaaar kendi adıma iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)
Ben spreyini kullanıyorum şampuanını hiç bilmiyorum ama spreyinden cok memnunum..ya bu glissin siyah serisini kullanan var mıkuruluk yaptı sanki değiştirsem mi şampuanımı değiştirmiyim mi karar veremedim ?
Ben de iyiyim baktım güzel bir konu gördüm damlayayım dedim.
Ben de saçımı uzatmaya çalışıyorum aslında cok cabuk uzayan bir saçım var acemi bir kuaför yüzünden belimden omzume gelen saçlarımı eski haline bir an önce getirmek istiyorum...
Izin olursa ben de resimli olarak saç uzamamı bu topik üzerinden takip etmek istiyorum..
Teşekkür ederim..Ne demek çoook sevinirim çünkü çevremde hevesli arkadaşlarım oldukça bende daha bi heves ediyorum ve elle sarılıyorum çıktığım bu yola
Teşekkür ederim..
yok sadece kuru saça sürünce zararlıHmm bi zararı yok değil mi
durulanmayan kremi mi ? nasıl etki yaptıBen spreyini kullanıyorum şampuanını hiç bilmiyorum ama spreyinden cok memnunum..
canım bu hc complex bi işe yaradımı ne zaman kullandın ayrıntılı anlatırmısınben HC COMPLEX yag bakımımı 2 AY yaptım ve SONLANDIRDIM .
ayın 24 ünde SİNEMAKİ KÜRÜ ne başlıyorum . 8 hafta onu yaptıktan sonra saçlarımı dinlendirerek çeşitli bakımlarıda deneyeceğim .
Kafama koydum asla pes etmeyeceğim bu sefer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?