Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

şimdi medobiocomplex -k saç dökülmelerine karşı hapımdan içicem arkadaşlar .

ya bu glissin siyah serisini kullanan var mı kuruluk yaptı sanki değiştirsem mi şampuanımı değiştirmiyim mi karar veremedim ?

ya birde gliserin varmış eczanede galiba saç kuruluğuna ve kırıklara iyi geliyormuş şimdi bi araştırma yapıp yazacağım buraya :)

resmini şimdi atamamda ultimate repair diye geçiyo sadece şampuanını kullanıyorum gliserini biliyorum banyodan çıkınca ıslak saçlara sürüyosun nemini koruyor almayı düşünüyorum bende :)

resmini şimdi atamamda ultimate repair diye geçiyo sadece şampuanını kullanıyorum gliserini biliyorum banyodan çıkınca ıslak saçlara sürüyosun nemini koruyor almayı düşünüyorum bende :)

Hmm bi zararı yok değil mi

Günaydınlaaar kendi adıma iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)
Ben de iyiyim baktım güzel bir konu gördüm damlayayım dedim.
Ben de saçımı uzatmaya çalışıyorum aslında cok cabuk uzayan bir saçım var acemi bir kuaför yüzünden belimden omzume gelen saçlarımı eski haline bir an önce getirmek istiyorum...
Izin olursa ben de resimli olarak saç uzamamı bu topik üzerinden takip etmek istiyorum..

Eveeet araştırdım ve hemen gliserinli bakım suyumuda hazırlamaya karar verdim ayın 24 ünde sinemaki kürümün 1. sini yapacağım ve yıkadıktan sonra da gliserinli suyumu uygulayacağım saçlarımaaa .

Ne demek çoook sevinirim çünkü çevremde hevesli arkadaşlarım oldukça bende daha bi heves ediyorum ve elle sarılıyorum çıktığım bu yola

kızlar konu kendi konunuz gibi davranın ve rahatça kullanın yeterki saçlarımız uzasın ve mutlu olalım hepimiz ben istiyorum ki azmedelim ve hedefimize ulaşalım diğer arkadaşlarımızda bizim başarımızı görerek pes etmesinler ve onlarda saçlarını bıkıp kestirmek yerine uzatsınlar .
Tabiiki bu süreç kolay olmayacak 6 aylık bi sürec var önümğzde önemli olan pes etmeden bakımlarımıza devam etmek .
her zaman söylediğim gibi hiç bakımsız bir saçla 6 aylık bakım yapılmış saçlar çok farklı olur.

ben HC COMPLEX yag bakımımı 2 AY yaptım ve SONLANDIRDIM .
ayın 24 ünde SİNEMAKİ KÜRÜ ne başlıyorum . 8 hafta onu yaptıktan sonra saçlarımı dinlendirerek çeşitli bakımlarıda deneyeceğim .
Kafama koydum asla pes etmeyeceğim bu sefer :)

canım bu hc complex bi işe yaradımı ne zaman kullandın ayrıntılı anlatırmısın pes etmek yok inatçıyımdır da biraz uzucak bu saçlar taktım kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…