o yüzden yılan yağı almayı düşünüyorum ilk dışarı cıktıgım zamankıyamam ya . teyzemin kızını bir yıldır görmüyordum başka şehirdeydi beni ziyarete geldi saçları beline gelmiş maşallah ne yaptın dedim 3 kere falan düzleştirdim bir yılda toplam dedi ve senin önerinle badem yaglı krem ve sampuan kullandım çok işe yaradı uzadı dedi .ancak saçlarının uçları kırıktı bişey yapmıyorum ama kırılıyor dedi :S oda kestirecekti .
yağlı bakım yap haftada bir iyi gelebilir hem yumuşacık ve parlak oluyor dene istersen 1 ay da 4 kez yapmış olacaksın zorluk çıkarmaz bence dene istersen canım
canım bu hc complex bi işe yaradımı ne zaman kullandın ayrıntılı anlatırmısınpes etmek yok inatçıyımdır da biraz uzucak bu saçlar taktım kafama
o yüzden yılan yağı almayı düşünüyorum ilk dışarı cıktıgım zamanhafta da bir yapsam yeter
kızlar bu arada ben saçımı tekrar sadece suyla duruladım ve ördüm :)
bugün de yapmalısın benceBende dün gece sadece su ile yıkayıp ördüm :)
bugün de yapmalısın bence
aynen kullanmıyorum yapıcam bakalım nasıl olacakAynen :) üzleştirici falan kullanmıyorsun zaten
tamam :)aynen kullanmıyorum yapıcam bakalım nasıl olacakaslında ben akıllı bundan bı sene once gıt ara makas attır saclara saclarım mahvoldu yarın cekıp atarım sıze
yaklaşık 2 sene önce bende attırmıştım ara makas ama şuan mutluyum çünkü ara makas attırmadan önceki saçımdan saçım daha iyi bakımı daha kolay kabarma ve elektriklenme yok :)aynen kullanmıyorum yapıcam bakalım nasıl olacakaslında ben akıllı bundan bı sene once gıt ara makas attır saclara saclarım mahvoldu yarın cekıp atarım sıze
düz kesım cok guzel ben baya uzun zaman kullandım sonra bı degısıklık yapıyım dedım v seklınde kestırıp kat attırdımtamam :)
saçlarım uzasın uçlarını düz kestireceğim oh mis ne boya ne birşey mis gibi kullanacağım :)
benımkı sankı azaldı ya oyle hıssedıyorum cok oldu kestırelı ama ne bılıyım ya bı daha asla attırmam amayaklaşık 2 sene önce bende attırmıştım ara makas ama şuan mutluyum çünkü ara makas attırmadan önceki saçımdan saçım daha iyi bakımı daha kolay kabarma ve elektriklenme yok :)
ben sinemaki den artık o kadar umutlu değilim malesefbaşka maskeler deniyeceğim ve yağ zaten 2 günde bir her akşam sürüp sabah yıkıyorum saçımı :)
düz kesım cok guzel ben baya uzun zaman kullandım sonra bı degısıklık yapıyım dedım v seklınde kestırıp kat attırdım
bidaha bende attırmam çünkü yeteri kadar inceltti saçımı artık şuan gürlüğünün iyi olduğunu düşünüyorum :)benımkı sankı azaldı ya oyle hıssedıyorum cok oldu kestırelı ama ne bılıyım ya bı daha asla attırmam ama
normal saç işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?