Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

o yüzden yılan yağı almayı düşünüyorum ilk dışarı cıktıgım zaman hafta da bir yapsam yeter

canım bu hc complex bi işe yaradımı ne zaman kullandın ayrıntılı anlatırmısın pes etmek yok inatçıyımdır da biraz uzucak bu saçlar taktım kafama

Bendensiiiin <3 asla bırakmayacağım görürsün :)
Valla canım ben bir çok ürünü aynı anda kullanıyorum biliyorsun o nedenle hangisinni uzattıgını bilmiyorum
Hc bakım yagının içine bile bepanten + bemix + çam terebentin + yağlar ekleyerek kullandım :)

bugün de yapmalısın bence

Bu gün şampuanla yıkamak istiyorum.
Eczaneden karbonat aldıktan sonra karbonat ve su ile yıkamayı düşünüyorum onada 25 inde başlamayı düşünüyorum :) yani sinemaki kürümden bir gün sonra .

ben sinemaki den artık o kadar umutlu değilim malesef başka maskeler deniyeceğim ve yağ zaten 2 günde bir her akşam sürüp sabah yıkıyorum saçımı :)

aynen kullanmıyorum yapıcam bakalım nasıl olacak aslında ben akıllı bundan bı sene once gıt ara makas attır saclara saclarım mahvoldu yarın cekıp atarım sıze
tamam :)
saçlarım uzasın uçlarını düz kestireceğim oh mis ne boya ne birşey mis gibi kullanacağım :)

aynen kullanmıyorum yapıcam bakalım nasıl olacak aslında ben akıllı bundan bı sene once gıt ara makas attır saclara saclarım mahvoldu yarın cekıp atarım sıze
yaklaşık 2 sene önce bende attırmıştım ara makas ama şuan mutluyum çünkü ara makas attırmadan önceki saçımdan saçım daha iyi bakımı daha kolay kabarma ve elektriklenme yok :)

yaklaşık 2 sene önce bende attırmıştım ara makas ama şuan mutluyum çünkü ara makas attırmadan önceki saçımdan saçım daha iyi bakımı daha kolay kabarma ve elektriklenme yok :)
benımkı sankı azaldı ya oyle hıssedıyorum cok oldu kestırelı ama ne bılıyım ya bı daha asla attırmam ama

ben sinemaki den artık o kadar umutlu değilim malesef başka maskeler deniyeceğim ve yağ zaten 2 günde bir her akşam sürüp sabah yıkıyorum saçımı :)

Bende 2 günde bir yağ sürdüm canım biliyorsun söylüyorum sürekli hihihi
Neyse işte of çok hevesliyim utandım ya
Sinemaki yapıcam artık hihooo
Çok mutlu oldum herkes beline kadar getirmiş bende getircem
düz kesım cok guzel ben baya uzun zaman kullandım sonra bı degısıklık yapıyım dedım v seklınde kestırıp kat attırdım

uzasında bi inşallah :)
zaten belime kadar uzatacağım sonra uçları düz kestireceğim :)

1- 24 ünde sinemakiye başlayacağım
2- 25 inde no poo ya
3- Gliserinli bebe yağlı kuru saç ucu serumu hazırlayacağım kendim
4- Medobiocomplex-k hapımdan 11 tane kaldı devam edeceğim
5- Her gece 1 bardak süt
6- günde en az 10 bardak su
7- Her gece yıkayıp örüp uyuma
8- Düzleştirici , maşa , kurutma makinesi yok artık .
9- Her gün parmak uçlarımla alın kısmımdan arka saç köklerime kadar 10- 12 kere masaj
Aklıma gelenler bunlar canlarım bundan sonra bu şekilde değiştirerek devam ediyorum bakımıma :)

Son düzenleme:
Bence düz kesim saç daha kalın gösteriyor ve çok hoş duruyor :)
Gözüm kaldı ya düz kesim saçlarda :) mesela bir tane çok hoş buldum paylaşacağım sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…