Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

Kizlar soyle bilgi vereyim benim saclarimda uzun belimden daha uzun bilgilerim soyle;
1: banyoda arap sabunumu yoksa surekli hangi sampuan olursa olsun banyodan cikinca saclariniza uyguluyorsunuz bu yanlis bisey banyoda sac krwmi koyun en az bir kerede sampuan saclarinizn dokulmesine karsi...
2. Sac kreminiz bitti ve alacak paraniz yok dielim en iyi sac kremi suttur yanliz sicak suyla sacinizi yikamayin sut eksir....k
3. Haftada bir kere en az saciniza 2 yumurtayi ve 3tatli kasigi zeytin yagini karistirin ve saclariniza surun diplere mesaj yapin 15 dk. Bekletin ve 1 haftada uzadigini goreceksinz en az bunlar bende oluyor

1.maddede ne demek istedin anlamadım

Fotoğrafı yüklemeye çalışıyorum kızlar ama niye bilmiyorum olmuyor telefondan girdiğim içindir belki de bilemiyorum..
Ben de saçıma ne uyguladığımdan bahsedeyim..
Muskatlı bir formül var iki haftadır ona başladım haftada bir kez yapılıyor salı günü 3. Kurumu yapacağım bu maskenin yorumlarını okudum bir ay sonra aşırı bir şekilde sac kendini uzamaya veriyormuş

Eklentiler

• IMG_20140808_203412.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 124
Bu da saçımı kestirmeden hemen önce kuaförde çekilmiş olan fotoğraf.
Bu arada demin yüklediğim de kesimden hemen sonra çekilmiş bir fotoğraf yani 2 hafta öncesinden.
Yeni halini de eklerim yarın.
Ve düzleştirici saçı aşırı uzatıyor bunu da söylemek isterim.
Şubatta omzuma kestirdiğim saclarım 9 ayda bu hale gelmişti işte..

Eklentiler

• IMG_20140808_201351.webp
    95,2 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar bu arada Selena Gomezi hiç beğenmem ama come and get it şarkısında saçları güzeldi gercekten.

1.maddede ne demek istedin anlamadım
Canim soyle aoyliyeyim kendimle ilgili ornek vereyim belki daha anlasilir olur....
Ben hep saclarimi head sohulders kullaniyordum 2 ,3 kere banyoda ve cikiyordum bu saclarimi dokuyordu sonra bir yerden banyodayken saclariniza sampuanin en az 1 kere suruldugu ve sac kremi kullanildigi banyoda soyluyordu bense denedim gercekten ise yaradi eskisi gibi saclarim dokulmuyordu diyelimki banyoda 2 defa sackremiyle saclarinizi yikayin sonra 1 kere sampuan ve cikin anlamadgnz bir yer olursa soyleyin seve seve cvb vrrm

bu saçı neden bu kadar beğendiniz anlamadım doğrusu düzleştirince benimkide böyle oluyor ? saç rengimizde benziyor

Bide benim eltimin saclarida cok uzun oda hep saclarini orer bnde oruyorum saclarinizida boya surmeyin bence en buyuk dusman saclara boya bilginize....

teşekkürler :)

gayet iyi saçların o kürü açarmısın biraz tam olarak tarifi nedir nasıl oluyor canımcım

Bide benim eltimin saclarida cok uzun oda hep saclarini orer bnde oruyorum saclarinizida boya surmeyin bence en buyuk dusman saclara boya bilginize....

bende her gce yıkayıp örüyorum artık . seninki ne kadar sürede o boya geldi birde resim atarmısın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…