selena gomezin saçları güzel bence en sevdiğim saçlarBence gayet güzelhiç düz kullanmadım ben özeniyorum galiba :)
ay bendede bu ara selena aşkı başladı sanırsam haahahhaha
1.maddede ne demek istedin anlamadımKizlar soyle bilgi vereyim benim saclarimda uzun belimden daha uzun bilgilerim soyle;
1: banyoda arap sabunumu yoksa surekli hangi sampuan olursa olsun banyodan cikinca saclariniza uyguluyorsunuz bu yanlis bisey banyoda sac krwmi koyun en az bir kerede sampuan saclarinizn dokulmesine karsi...
2. Sac kreminiz bitti ve alacak paraniz yok dielim en iyi sac kremi suttur yanliz sicak suyla sacinizi yikamayin sut eksir....k
3. Haftada bir kere en az saciniza 2 yumurtayi ve 3tatli kasigi zeytin yagini karistirin ve saclariniza surun diplere mesaj yapin 15 dk. Bekletin ve 1 haftada uzadigini goreceksinz en az bunlar bende oluyor
of of saça bak bnde bu model istiyorum cnm ama sacim bu kdr gur ve saglikli dgl boyle gzl durmaz heraldeEki Görüntüle 1223590 çok hoş :)
Rengi falan da güzelmiş sağlıklı da..Eki Görüntüle 1223590 çok hoş :)
Canim soyle aoyliyeyim kendimle ilgili ornek vereyim belki daha anlasilir olur....1.maddede ne demek istedin anlamadım
teşekkürler :)Kizlar soyle bilgi vereyim benim saclarimda uzun belimden daha uzun bilgilerim soyle;
1: banyoda arap sabunumu yoksa surekli hangi sampuan olursa olsun banyodan cikinca saclariniza uyguluyorsunuz bu yanlis bisey banyoda sac krwmi koyun en az bir kerede sampuan saclarinizn dokulmesine karsi...
2. Sac kreminiz bitti ve alacak paraniz yok dielim en iyi sac kremi suttur yanliz sicak suyla sacinizi yikamayin sut eksir....k
3. Haftada bir kere en az saciniza 2 yumurtayi ve 3tatli kasigi zeytin yagini karistirin ve saclariniza surun diplere mesaj yapin 15 dk. Bekletin ve 1 haftada uzadigini goreceksinz en az bunlar bende oluyor
gayet iyi saçların o kürü açarmısın biraz tam olarak tarifi nedir nasıl oluyor canımcımFotoğrafı yüklemeye çalışıyorum kızlar ama niye bilmiyorum olmuyor telefondan girdiğim içindir belki de bilemiyorum..
Ben de saçıma ne uyguladığımdan bahsedeyim..
Muskatlı bir formül var iki haftadır ona başladım haftada bir kez yapılıyor salı günü 3. Kurumu yapacağım bu maskenin yorumlarını okudum bir ay sonra aşırı bir şekilde sac kendini uzamaya veriyormuş
Bide benim eltimin saclarida cok uzun oda hep saclarini orer bnde oruyorum saclarinizida boya surmeyin bence en buyuk dusman saclara boya bilginize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?