Saç Uzatma Yöntemleri Şubata kadar benimle birlikte saç uzatacak arkadaşlar burayaa (Resimli)

canım bi çelişki yokmu bi saçı her gün ütülediğini düşün yada bi kumaşı bence zarar verir :S

of of saça bak bnde bu model istiyorum cnm ama sacim bu kdr gur ve saglikli dgl boyle gzl durmaz heralde saclarim cok az oldugu icin bn cok katli kestirmk zorundayim tabiki taa belime gelince
aa olurmu öyle canım aksine kat kestirmen zayıf gösterir makas izi bırakıyor ya kuaför olduğundan daha kalın görünüyor saç :)
saçlarını güzelce uzat ve bu modeli kestir. ka attırdıktan sonra beline gelmesinin anlamı kalmıyor .

gayet iyi saçların o kürü açarmısın biraz tam olarak tarifi nedir nasıl oluyor canımcım
Çok kısa oldu ama tatlım ya..
Saçlarım canlı parlak yumuşacık ama..
Boyu beni öldürüyor böyle kalmamalı.
Şey canım aktardan muskat alıyorsun 2tane al tanesi 75 kurus bir sey.. bi de bi tutam karanfil..
Kucuk bi kavanoza bu 2 muskati kucucuk rendele, ucbes karanfili de havanda iyice ez döv ufalt.
Sonra bunlari azcik gececek seviyeye kadar has zeytinyagini da ekle..
Karışım 3 gun bekleyecek ki muskat kendi yagini salsin.
Muskat da kucuk hindistan cevizi demek yani hindistan cevizi de sac uzatan bir sey ve boylece dogalini elde etmis oluyoruz.
Iste bu ilk kullanim icin yeterli oluyo
Haftada bir uygulayinca 1 ayda hemen boy atmaya basliyonus ben daha 2 hafta kullandimm yarin da eklerim simdiki sacimi :)

canım bi çelişki yokmu bi saçı her gün ütülediğini düşün yada bi kumaşı bence zarar verir :S
Düzlestiricim iyi bir marka hic zarar vermiyor..
Saci cekmek ormek baglamak uzatir duzlestirirken de cektigimiz icin uzatiyormus bilimsel aciklamasi bu

hmm teşekkürler aşama aşama takipteyiz o zaman :)

Düzlestiricim iyi bir marka hic zarar vermiyor..
Saci cekmek ormek baglamak uzatir duzlestirirken de cektigimiz icin uzatiyormus bilimsel aciklamasi bu

Saçlarım uzayana kadar ısı veren aletlerden soyutlayacagım malesef kendimi uzadıktan sonra şekilden şekile sokarım saçlarımı :)

Saçlarım uzayana kadar ısı veren aletlerden soyutlayacagım malesef kendimi uzadıktan sonra şekilden şekile sokarım saçlarımı :)

Cok hevesliyim ya valla benn..
Hele bi belime gelsinn masa yapicam boyle buklelerim zip zip olcak
Cok güzel :)

uykum geldi ben kaçar kızlar yarın görüşmek üzere .
saçlarımı çam terebentin + bepanten + bemix + bal karışımlı şampuanımla yıkadım havlu ile yarım saat beklettim şimdi bebe yağı sürüp öreceğim
1 bardakta süt içeceğim .
Seviliyorsunuz iyi geceler mışıl mışıl uyuyan ve uyuyacak olan yol arkadaşlarım <3

çok güzel olur emınım bıde uclarına sarı attırıyolar bayılıyorum

çok güzel olur emınım bıde uclarına sarı attırıyolar bayılıyorum

ah canım benim saçlarımın uçları hep sarıydı oradan kaybettim işte mahvettim saçlarımı açıcıyla açarak yapılıyor ya bu işlem
sonra birde sarı yaptırdımmı tamamını 6 ay falanda öyle kullandım ama saçlarım öldü resmen sarı saça düzleştirici sürünce falan kat kat fazla zarar görüyor bende düzleştşrmediğimde oldu düzleştirdiğim daha cok oldu tabi sonuçta sarı saç makyaj gerektiriyor bakım gerektiriyor en sonuna tak dedi işte koyu kahveye boyattım bi buçuk ay falan önce sonra 3 hafta falan öncede tekrar koyu kahveye boyattım saçlarımı :) aslında hiç bu kadar sık boyatmam 2 ay arayla boyatırım ama malesef altlardan sarılar çıkmıştı hep mecbur kaldım.
şimdi bu renkten hgayet memnunum ne cekiyormuşum ben yaaa :O

Kızlar bu gün tekrar resim atacağım yıkadıntan sonra çektim sizlerde ara sıra resim atarsanız iyi olur :*

AYNEN CANIM COK BOYA SACI YIPRATIYOR. O YUZDEN BENDE BOYA ISTIYORUM DA SADECE UCLARINA DIPLERINE VURMAK ISTEMIYORUM CUNKU DIPTEN CIKINCA KOTU OLUYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…