canım bi çelişki yokmu bi saçı her gün ütülediğini düşün yada bi kumaşı bence zarar verir :SBu da saçımı kestirmeden hemen önce kuaförde çekilmiş olan fotoğraf.
Bu arada demin yüklediğim de kesimden hemen sonra çekilmiş bir fotoğraf yani 2 hafta öncesinden.
Yeni halini de eklerim yarın.
Ve düzleştirici saçı aşırı uzatıyor bunu da söylemek isterim.
Şubatta omzuma kestirdiğim saclarım 9 ayda bu hale gelmişti işte..
aa olurmu öyle canım aksine kat kestirmen zayıf gösterir makas izi bırakıyor ya kuaför olduğundan daha kalın görünüyor saç :)of of saça bak bnde bu model istiyorum cnm ama sacim bu kdr gur ve saglikli dgl boyle gzl durmaz heraldesaclarim cok az oldugu icin bn cok katli kestirmk zorundayim tabiki taa belime gelince
Canim eski 16 yasimdaki fotomu atyrmbende her gce yıkayıp örüyorum artık . seninki ne kadar sürede o boya geldi birde resim atarmısın canım ?
Birsürü fotosu var saçını beğendiğim bunlar bir kısmı işte
Çok kısa oldu ama tatlım ya..gayet iyi saçların o kürü açarmısın biraz tam olarak tarifi nedir nasıl oluyor canımcım
Düzlestiricim iyi bir marka hic zarar vermiyor..canım bi çelişki yokmu bi saçı her gün ütülediğini düşün yada bi kumaşı bence zarar verir :S
bu komik gerçekten teşekkürler :)bunuda buraya bırakıyorum hahahaha
Çok kısa oldu ama tatlım ya..
Saçlarım canlı parlak yumuşacık ama..
Boyu beni öldürüyor böyle kalmamalı.
Şey canım aktardan muskat alıyorsun 2tane al tanesi 75 kurus bir sey.. bi de bi tutam karanfil..
Kucuk bi kavanoza bu 2 muskati kucucuk rendele, ucbes karanfili de havanda iyice ez döv ufalt.
Sonra bunlari azcik gececek seviyeye kadar has zeytinyagini da ekle..
Karışım 3 gun bekleyecek ki muskat kendi yagini salsin.
Muskat da kucuk hindistan cevizi demek yani hindistan cevizi de sac uzatan bir sey ve boylece dogalini elde etmis oluyoruz.
Iste bu ilk kullanim icin yeterli oluyo
Haftada bir uygulayinca 1 ayda hemen boy atmaya basliyonus ben daha 2 hafta kullandimm yarin da eklerim simdiki sacimi :)
Düzlestiricim iyi bir marka hic zarar vermiyor..
Saci cekmek ormek baglamak uzatir duzlestirirken de cektigimiz icin uzatiyormus bilimsel aciklamasi bu
Saçlarım uzayana kadar ısı veren aletlerden soyutlayacagım malesef kendimi uzadıktan sonra şekilden şekile sokarım saçlarımı :)
Cok hevesliyim ya valla benn..
Hele bi belime gelsinn masa yapicam boyle buklelerim zip zip olcak
Cok güzel :)
Yeni resmin yok mu ? küçükken benim saçlaımda uzundu önemli olan şimdiki halleriCanim eski 16 yasimdaki fotomu atyrm
Bu hazirdaydi canim yarin cekebilirsem koyarimmYeni resmin yok mu ? küçükken benim saçlaımda uzundu önemli olan şimdiki halleri
çok güzel olur emınımBende 2 günde bir yağ sürdüm canım biliyorsun söylüyorum sürekli hihihi
Neyse işte of çok hevesliyim utandım ya
Sinemaki yapıcam artık hihooo
Çok mutlu oldum herkes beline kadar getirmiş bende getircem
uzasında bi inşallah :)
zaten belime kadar uzatacağım sonra uçları düz kestireceğim :)
aynen benımkı bıraz cok attı galıba ondan memnun kalmadımbidaha bende attırmam çünkü yeteri kadar inceltti saçımı artık şuan gürlüğünün iyi olduğunu düşünüyorum :)
Bu hazirdaydi canim yarin cekebilirsem koyarimm
çok güzel olur emınımbıde uclarına sarı attırıyolar bayılıyorum
AYNEN CANIM COK BOYA SACI YIPRATIYOR. O YUZDEN BENDE BOYA ISTIYORUM DA SADECE UCLARINA DIPLERINE VURMAK ISTEMIYORUM CUNKU DIPTEN CIKINCA KOTU OLUYOR.ah canım benim saçlarımın uçları hep sarıydı oradan kaybettim işte mahvettim saçlarımı açıcıyla açarak yapılıyor ya bu işlem
sonra birde sarı yaptırdımmı tamamını 6 ay falanda öyle kullandım ama saçlarım öldü resmen sarı saça düzleştirici sürünce falan kat kat fazla zarar görüyor bende düzleştşrmediğimde oldu düzleştirdiğim daha cok oldu tabi sonuçta sarı saç makyaj gerektiriyor bakım gerektiriyor en sonuna tak dedi işte koyu kahveye boyattım bi buçuk ay falan önce sonra 3 hafta falan öncede tekrar koyu kahveye boyattım saçlarımı :) aslında hiç bu kadar sık boyatmam 2 ay arayla boyatırım ama malesef altlardan sarılar çıkmıştı hep mecbur kaldım.
şimdi bu renkten hgayet memnunum ne cekiyormuşum ben yaaa :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?