Aaa canimbildirim gelmedi yeni farkettm orasi ugursuz geldi belki burasi ugur getirirBen variiiim hemen de geldiiiiiim
Canim oncelikle hayirli olsun basligi degistrmek istedm subat ve mart diye ama beceremedim valla canim benim asilamam ilacla oldu cnku ilacla yumurta elde ettk 20 tl bi ilac parasi verdik 3defa. Yumurta tak. Gttm 50 tlden. 100 tl igneAsilamada 500 tl falan 700 tl falan ama ilk asilamam yne ilacla oldu baska hastanrde o da 720 asilamaya verdik 100 catlatma ignesine o da 1000 tl ye denk geldi tabi hastaneden hastaneye ve ilacla igneye gorede degisiyo sen ilk defami tedavi gorucen daha onceden ilactedavisi falan grdunmuSelam bende martta düşünüyor um Allah ın izniyle. Adetimi bekliyorum doktora gitmek için. Hepimiz için hayırlısı olsun :) toplam fiyat hakkında bilgi verirmisiniz bana biraz
Klomen kullandım olmadı 2 ay önce. Yumurtlama oluyor büyüyüp catliyor ama gebelik olmuyor 5 ay önce düşük hiç korunmadim ama olmadi. Bu ay aşılama düşünüyorum bakalım doktor ne diycekCanim oncelikle hayirli olsun basligi degistrmek istedm subat ve mart diye ama beceremedim valla canim benim asilamam ilacla oldu cnku ilacla yumurta elde ettk 20 tl bi ilac parasi verdik 3defa. Yumurta tak. Gttm 50 tlden. 100 tl igneAsilamada 500 tl falan 700 tl falan ama ilk asilamam yne ilacla oldu baska hastanrde o da 720 asilamaya verdik 100 catlatma ignesine o da 1000 tl ye denk geldi tabi hastaneden hastaneye ve ilacla igneye gorede degisiyo sen ilk defami tedavi gorucen daha onceden ilactedavisi falan grdunmu
Ayni benimde durumum senin gbi canm klomenle yumurta olusuyo igneyle catliyo benm ama gebelk yk hic bi problemfe yk benmde esiminde son asilamam bu ay ben igneyle asilama istedim doktor gelisiyo yumurtan smdi igne yuklersem tutmazsa tup bebekte daha fazla dozaj alman lazm buna gerk yk cok az dozajla tup bebekle hamile kalirsin dedi ondan kabl ettm hem maaliyetli bayaKlomen kullandım olmadı 2 ay önce. Yumurtlama oluyor büyüyüp catliyor ama gebelik olmuyor 5 ay önce düşük hiç korunmadim ama olmadi. Bu ay aşılama düşünüyorum bakalım doktor ne diycek
Evet öyleymiş. Doktor haklı ama yumurta gelişiyor sa iğneye gerek yok. Çok mu stres yapıyoruz noluyoruz anlamıyorum zaman i var elbet ama sıkıntı stres bitmiyor. İnşallah bunda güzel sonuçlar alırsın. :)Ayni benimde durumum senin gbi canm klomenle yumurta olusuyo igneyle catliyo benm ama gebelk yk hic bi problemfe yk benmde esiminde son asilamam bu ay ben igneyle asilama istedim doktor gelisiyo yumurtan smdi igne yuklersem tutmazsa tup bebekte daha fazla dozaj alman lazm buna gerk yk cok az dozajla tup bebekle hamile kalirsin dedi ondan kabl ettm hem maaliyetli baya
Insallah be canm sen adetinimi bekliyorsun tam zamaninda oluyomusun yksa ilaclarlami ne kdrlk evlisin ne zamandr korunmuysnz bde nerde yasiyosun ck soru sordum ksura bakmaEvet öyleymiş. Doktor haklı ama yumurta gelişiyor sa iğneye gerek yok. Çok mu stres yapıyoruz noluyoruz anlamıyorum zaman i var elbet ama sıkıntı stres bitmiyor. İnşallah bunda güzel sonuçlar alırsın. :)
Sorun değil :) adetlerim düzenlidir 1-2 gün oynar en fazla 28 günde bir. Ben 13 senelik evliyim 12 yasında oğlum var hep korundum istemedim geçen sene mayıs itibariyle istedik artık eylül de hamile kaldım düşük kalan parça için kürtaj olmak zorunda kaldım 5. Ayima girdim hiç korunmadim o ara hamile de kalamadim yanı toplam 9 ay lık süre. Allah ım çok bekletmeden nasip eder inşallahInsallah be canm sen adetinimi bekliyorsun tam zamaninda oluyomusun yksa ilaclarlami ne kdrlk evlisin ne zamandr korunmuysnz bde nerde yasiyosun ck soru sordum ksura bakma
Ne guzel bi oglun var allah bagislasin tabi evlat sevgisinin ne demek oldugunu bilenler icin beklemek zordur bz blmedigmz halde bize zor geliyo beklemek insallah hepimizin olur bu aySorun değil :) adetlerim düzenlidir 1-2 gün oynar en fazla 28 günde bir. Ben 13 senelik evliyim 12 yasında oğlum var hep korundum istemedim geçen sene mayıs itibariyle istedik artık eylül de hamile kaldım düşük kalan parça için kürtaj olmak zorunda kaldım 5. Ayima girdim hiç korunmadim o ara hamile de kalamadim yanı toplam 9 ay lık süre. Allah ım çok bekletmeden nasip eder inşallahyaşım da 31 :)
İnsallah burasi ugurlu gelir cnm simdi yaptirdim askilamami hastanedeyim 20 dk yat dediler bekliyorumAaa canimbildirim gelmedi yeni farkettm orasi ugursuz geldi belki burasi ugur getirir
Amin inşallah ama Allah önce olmayanlara sonra bana versin. :)Ne guzel bi oglun var allah bagislasin tabi evlat sevgisinin ne demek oldugunu bilenler icin beklemek zordur bz blmedigmz halde bize zor geliyo beklemek insallah hepimizin olur bu ay
Ayy hadi hayirlisi olsun canm insallah tutar bu ayİnsallah burasi ugurlu gelir cnm simdi yaptirdim askilamami hastanedeyim 20 dk yat dediler bekliyorum
Bende pko var canm sndesela. kizlr hastaliginiz ne peki
Benim sadece pko var canm onun haricinde hcc bsey yk sebepsiz inferilite diyolar 5 ay ilac tedavisi 2 sefer asilama oldum tutmadi bu 3. Bakalm olmazsa artk tup bebekBende varım... ignelere başlıyorum yarın. Aşılama sebeplerini de yazar misiniz ? Esimde Sperm hız dusuklugu var o yüzden yapılacak ilk asilamam. Aslında liste oluşturulabilir yine :)
İnsallah cnm ben telden giriyorum yoksa yapardim listeyiAyy hadi hayirlisi olsun canm insallah tutar bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?