Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bril

Kün fe yekün...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
3.206
1.212
248
Kizlar meraba bu ay 3. Ve son asilamam olucak hadi gelin bu sureci birlikte gecirelim birlikte gun sayip tecrubelerimizle bebeklerimizi once gobislere sonra kucaklarimiza alalim

Selam bende martta düşünüyor um Allah ın izniyle. Adetimi bekliyorum doktora gitmek için. Hepimiz için hayırlısı olsun :) toplam fiyat hakkında bilgi verirmisiniz bana biraz

Selam bende martta düşünüyor um Allah ın izniyle. Adetimi bekliyorum doktora gitmek için. Hepimiz için hayırlısı olsun :) toplam fiyat hakkında bilgi verirmisiniz bana biraz
Canim oncelikle hayirli olsun basligi degistrmek istedm subat ve mart diye ama beceremedim valla canim benim asilamam ilacla oldu cnku ilacla yumurta elde ettk 20 tl bi ilac parasi verdik 3defa. Yumurta tak. Gttm 50 tlden. 100 tl igneAsilamada 500 tl falan 700 tl falan ama ilk asilamam yne ilacla oldu baska hastanrde o da 720 asilamaya verdik 100 catlatma ignesine o da 1000 tl ye denk geldi tabi hastaneden hastaneye ve ilacla igneye gorede degisiyo sen ilk defami tedavi gorucen daha onceden ilactedavisi falan grdunmu

Klomen kullandım olmadı 2 ay önce. Yumurtlama oluyor büyüyüp catliyor ama gebelik olmuyor 5 ay önce düşük hiç korunmadim ama olmadi. Bu ay aşılama düşünüyorum bakalım doktor ne diycek

Klomen kullandım olmadı 2 ay önce. Yumurtlama oluyor büyüyüp catliyor ama gebelik olmuyor 5 ay önce düşük hiç korunmadim ama olmadi. Bu ay aşılama düşünüyorum bakalım doktor ne diycek
Ayni benimde durumum senin gbi canm klomenle yumurta olusuyo igneyle catliyo benm ama gebelk yk hic bi problemfe yk benmde esiminde son asilamam bu ay ben igneyle asilama istedim doktor gelisiyo yumurtan smdi igne yuklersem tutmazsa tup bebekte daha fazla dozaj alman lazm buna gerk yk cok az dozajla tup bebekle hamile kalirsin dedi ondan kabl ettm hem maaliyetli baya

Evet öyleymiş. Doktor haklı ama yumurta gelişiyor sa iğneye gerek yok. Çok mu stres yapıyoruz noluyoruz anlamıyorum zaman i var elbet ama sıkıntı stres bitmiyor. İnşallah bunda güzel sonuçlar alırsın. :)

Insallah be canm sen adetinimi bekliyorsun tam zamaninda oluyomusun yksa ilaclarlami ne kdrlk evlisin ne zamandr korunmuysnz bde nerde yasiyosun ck soru sordum ksura bakma

Insallah be canm sen adetinimi bekliyorsun tam zamaninda oluyomusun yksa ilaclarlami ne kdrlk evlisin ne zamandr korunmuysnz bde nerde yasiyosun ck soru sordum ksura bakma
Sorun değil :) adetlerim düzenlidir 1-2 gün oynar en fazla 28 günde bir. Ben 13 senelik evliyim 12 yasında oğlum var hep korundum istemedim geçen sene mayıs itibariyle istedik artık eylül de hamile kaldım düşük kalan parça için kürtaj olmak zorunda kaldım 5. Ayima girdim hiç korunmadim o ara hamile de kalamadim yanı toplam 9 ay lık süre. Allah ım çok bekletmeden nasip eder inşallah yaşım da 31 :)

Ne guzel bi oglun var allah bagislasin tabi evlat sevgisinin ne demek oldugunu bilenler icin beklemek zordur bz blmedigmz halde bize zor geliyo beklemek insallah hepimizin olur bu ay

Ne guzel bi oglun var allah bagislasin tabi evlat sevgisinin ne demek oldugunu bilenler icin beklemek zordur bz blmedigmz halde bize zor geliyo beklemek insallah hepimizin olur bu ay
Amin inşallah ama Allah önce olmayanlara sonra bana versin. :)

Bende varım... ignelere başlıyorum yarın. Aşılama sebeplerini de yazar misiniz ? Esimde Sperm hız dusuklugu var o yüzden yapılacak ilk asilamam. Aslında liste oluşturulabilir yine :)

sela. kizlr hastaliginiz ne peki
Bende pko var canm snde
Bende varım... ignelere başlıyorum yarın. Aşılama sebeplerini de yazar misiniz ? Esimde Sperm hız dusuklugu var o yüzden yapılacak ilk asilamam. Aslında liste oluşturulabilir yine :)
Benim sadece pko var canm onun haricinde hcc bsey yk sebepsiz inferilite diyolar 5 ay ilac tedavisi 2 sefer asilama oldum tutmadi bu 3. Bakalm olmazsa artk tup bebek

Kizlar liste yapmayi bilen varsa yapabilirmi ben beceremiyorum oyle daha guzel takip ederz sanirsam bde basligi subat mart yapablseydmiyiolcakti ama neyse yavas yavas toplanmaya basladk

Bende telden giriyorum ama bulunur inşallah yapacak biri çok heyecanlıyım benim ilk aşılama olacak pozitif olsun adagim var kurban kescem rabbim nasip ederse. İnşallah bu sayfa ugurlu gelir hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…