Benim hep 12.gunu geldi canim ama kimininki 15i buluyo kimide hamis oluyobekle bencede hep test yapnca adet oluyrz yaacaba kaçıncı gün test yaptırayım ? adet zamanımı beklesem mi ???
cnm bende pko hastasiyim kilo durumun fln ne bide bu kacinci asilamaBende pko var canm snde
Benim sadece pko var canm onun haricinde hcc bsey yk sebepsiz inferilite diyolar 5 ay ilac tedavisi 2 sefer asilama oldum tutmadi bu 3. Bakalm olmazsa artk tup bebek
Bu 3 olcak canim 2ay once tam 99 kiloydum smdi 85 doktor zayiflarsan hersey dahakolay olck dedi zayfladm smdi yne biraktm diyeti ama dengeliyorum hep ama biraz daha vermem lazm senn nasl canmcnm bende pko hastasiyim kilo durumun fln ne bide bu kacinci asilama
ben 85 kiloyum sadece gobekte kilo var bende boyum 1.70 esimin sprmi gayet yuksekBu 3 olcak canim 2ay once tam 99 kiloydum smdi 85 doktor zayiflarsan hersey dahakolay olck dedi zayfladm smdi yne biraktm diyeti ama dengeliyorum hep ama biraz daha vermem lazm senn nasl canm
cnm sende boy kacBu 3 olcak canim 2ay once tam 99 kiloydum smdi 85 doktor zayiflarsan hersey dahakolay olck dedi zayfladm smdi yne biraktm diyeti ama dengeliyorum hep ama biraz daha vermem lazm senn nasl canm
Aynen canm benmde sadecegobekte kilo var pko da zaten oyle oluyo sadece gobek bolgesi benmdeesimin sperm kalitesi yuksek sebepsiz inferilitevr hangi hastaneye gdiysn nerdensnben 85 kiloyum sadece gobekte kilo var bende boyum 1.70 esimin sprmi gayet yuksek
170 canm ☺cnm sende boy kac
Ne zamandir korunmuyosuniz canm hangi tedavileri gordunben 85 kiloyum sadece gobekte kilo var bende boyum 1.70 esimin sprmi gayet yuksek
canim hic bi tedavi gormedim sadece klomen kullandim yeni onumuzdeki ay ins asilamaya basliycam 6 senedir evliyim 6 senedir korunmuyormNe zamandir korunmuyosuniz canm hangi tedavileri gordun
canim hic bi tedavi gormedim sadece klomen kullandim yeni onumuzdeki ay ins asilamaya basliycam 6 senedir evliyim 6 senedir korunmuyormNe zamandir korunmuyosuniz canm hangi tedavileri gordun
cnm istanbulda kanuni sultan suleyman var devlet hastanesi oray gidiyorm ama test sonuclarini alip ozel batibahat hospitale gitcmAynen canm benmde sadecegobekte kilo var pko da zaten oyle oluyo sadece gobek bolgesi benmdeesimin sperm kalitesi yuksek sebepsiz inferilitevr hangi hastaneye gdiysn nerdensn
Ne zamandr korunmyyoshnuz canm yenimibasladnz tedaviyecnm istanbulda kanuni sultan suleyman var devlet hastanesi oray gidiyorm ama test sonuclarini alip ozel batibahat hospitale gitcm
6 senedir korunmuyorm cnm benm evt yeni basladim tedaviyeNe zamandr korunmyyoshnuz canm yenimibasladnz tedaviye
Cocugun varmi ck soru soruyrm ksura bakma yani istemediniz sanirim ilk basta bizde istememistk sonra cabaliyrz 2 senedir6 senedir korunmuyorm cnm benm evt yeni basladim tedaviye
cnm istanbulda kanuni sultan suleyman var devlet hastanesi oray gidiyorm ama test sonuclarini alip ozel batibahat hospitale gitcm
resat yada gurkana gitmeyi dusunuyorm cnmBatibahatta kime gideceksin canım. Bende klomen takiplerimi orada yaptirmistim. Bende kanuni de başlamıştım ama gonca hanım izne çıkınca medipolu geçiş yaptım aşılama için.
resat yada gurkana gitmeyi dusunuyorm cnm
Acaba yumurtan kaliteli gelissin diye olablrmi yada ikisiyle anca geliscek diyemibilemedm bende yum tak. Geldm doktorubekliyrm ibsallah birdn fazla yum olmustr kaliteli
Gürkan bey duruyor mu daha orda?? Nasıl iyimi bilgi verirmisiniz birazBende gurkan da takip gormustum.
Gürkan bey duruyor mu daha orda?? Nasıl iyimi bilgi verirmisiniz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?