Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar bende yarın iğneye başlıyorum aşılama öncesi çarşamba kontrole gitcem ona göre doktor aşılama yapılabilir diyecekmiş yumurtalar gelişir inş bide klomen verdi bana 5 günde onu kullancam bu süreçte yalnız olmicam iyi ki açtınız burayı :)

Bende ignelere yarın başlıyorum benim iğne 4 gün yapılacak salı kontrolum var. :)

Aaa canim hem igne hem klomen mi ilk defaduydum neden ikiside

Aaa canim hem igne hem klomen mi ilk defaduydum neden ikiside

Yaa evet cnm ya bende dünden beri onu araştırıyorum kimse kullanmamış öyle ikisi birarada bugün iğneye başladım yarın da klomene başlicam bilmiyorum ki neden böyle kullanmamı istedi bi fikriniz var mı

Yaa evet cnm ya bende dünden beri onu araştırıyorum kimse kullanmamış öyle ikisi birarada bugün iğneye başladım yarın da klomene başlicam bilmiyorum ki neden böyle kullanmamı istedi bi fikriniz var mı
Acaba yumurtan kaliteli gelissin diye olablrmi yada ikisiyle anca geliscek diyemibilemedm bende yum tak. Geldm doktorubekliyrm ibsallah birdn fazla yum olmustr kaliteli

Bu kalem iğneden aldım ben 50 mg a ayarladi 12.5 da kaldı hastaneye gittim onlarda 12.5 dan inmesinde zorlandı. Neden böyle oldu ki

Bu kalem iğneden aldım ben 50 mg a ayarladi 12.5 da kaldı hastaneye gittim onlarda 12.5 dan inmesinde zorlandı. Neden böyle oldu ki
Ben hcblmiyrm canm igneleri ben hc vurdurmadm catlatma ignesi harc

Kizlar 5 yum. Var ben sokllardaym bu kadar yum.olmazdi en buyugu12 11. Ve digerleri 9 sali tekrar cagirdi

Kaç gün kullandin ve günlük kaç mg. Klomene cevap veriyor muydu yumurtalarin
Veriyo canm daha once 5 defa ilac tedavisi grdm klomen 2 defada asilama adetmin 5. Gunu basladm 5 gun kullandm gunde 3 tane 50mg

Bana niye o kadar az verdi ki doktorum bende adetin 4. Günü başladım bugün 4 gün kullancam günde 50 mg bir defa salı kontrolum var

Bana niye o kadar az verdi ki doktorum bende adetin 4. Günü başladım bugün 4 gün kullancam günde 50 mg bir defa salı kontrolum var
Ama sen ayni zamanda ignede kullaniyosun canim benm gunde 2 kereye cevap vermedi 3le buyudulr

Yok olmadı sadece sulama sonrası lavaboya gidince dilinde leke geldi o kadar. Agrim kanamam yok çok sukur iyi geçti. Senin nasildi.?
Benim de iyiydi sorun olmadi cok sukur. Biraz agrim var benim ama cok erken hic bi sebebe yoramiyorum

acaba kaçıncı gün test yaptırayım ? adet zamanımı beklesem mi ???
12.gun cikiyor canim genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…