Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar selamlar.aranizda polikistik over olup 2.asilama ile hamile kalanlar warmi puregon weya gonalf ignelerle.nolur war diyin moralim cok bozuk

Tebrik ederim cnm.bende de pko war onumuZDEki hafta puregon ignelere baslicam nasip olursa.sen nicin asilama oldun?benimde 2.asilamam olucak bu
canım bizim sebepsiz infertiliteydi. İkimizdede sorun yoktu ama belli bir zaman sonra olmayınca aşılama yapıolar. Ama iki aşılamamda tutmadı. Yumurtalarımın güzel gelişmesine ragmen.. Demekki zmanı varmış. Tedavileri bırakınca kendiliğimden hamile kaldım .. Bide stresi bıraktım en önemlisi.

Tebrik ederim cnm.bende de pko war onumuZDEki hafta puregon ignelere baslicam nasip olursa.sen nicin asilama oldun?benimde 2.asilamam olucak bu
Canım bızde sebepsız ınfertılıte vardı.. sebebı yokken olmuyordu.. 3 ay klomen,sonra 2 ay da baska tedavıler oldum sonra asılama oldum olmadı.. esım 2 aydır caksır otu ıcıyodu.. bana da ıncır kuru yaptı.. bu ay oldu cok sukur.. Allahım ısteyen herkese hayırlısıyla versın ya Rabbım..

Amin cnm ins bizede nasib olur

Tebrikler cnm.2.asilaman mi?pko falanmi wardi ?

Bnm ilk aşılamamdı cnm sebepsiz infertilite dedi doktor 3 ay ilaç tedavisi gördüm sonra aşılama ilkinde tuttu ama dış gebelikmiş 1 hafta hastanede yattım şimdi iyiyim ilk adetim dün bitti 3 ay korunma verdiler 2 ay kadar zaman kaldı normal yolla denicez ilk bikaç ay yine olmazsa aşılama yaptırabilirim.

KIZLARRRRR mikro çipli aşılama nedir yaa hastane bana iki türlü aşılama var dedi normal asılama çipli aşılama??? yaptıran var mı ki bunu??? aşılama yaptıracagım.... tüpbebek degıl asılama....

Kizlar selamlar.aranizda polikistik over olup 2.asilama ile hamile kalanlar warmi puregon weya gonalf ignelerle.nolur war diyin moralim cok bozuk
Canim bende pko var iki defa asilama yaptirdim ama olmadi haziran sonunda tup bebege gecicez onu bekliyorum artik iki yildir tedavi gordum olmadi

Selam bene yeni üye oldum asilama yaptırmaya karar verdik bugün 6. Igne mi olacam yarın kontrolum var inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip eder

Kkya hosgeldin cnm.bende asilamanin 7.gunundeyim.ins Rabbim cumlemize nasib eder.asilama nedenin nedir

Kkya hosgeldin cnm.bende asilamanin 7.gunundeyim.ins Rabbim cumlemize nasib eder.asilama nedenin nedir
Hosbulduk canim esimin sperm hareketsizliginden dolayi hareketlilik %17 ileri hareketlilik %7 morfoloji %4 bizde asilamaya karar verdik sence olurmu ya ben cok heyacanliyim

Selam kimse yok galiba ben dün gittim doktora 2 tane yumurtam gelişmiş 2 gün daha puregon kullanacam pazar günü saat 10 buçukta ovitrelle çatlatma ignesini olacam hayırlısiyla pazartesi gunude asilamam olacak saat 3-4 arası

Bende puregonla asilama oldum cnm.9.gunum bugun.benimde 2yumurtam olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…