canım bizim sebepsiz infertiliteydi. İkimizdede sorun yoktu ama belli bir zaman sonra olmayınca aşılama yapıolar. Ama iki aşılamamda tutmadı. Yumurtalarımın güzel gelişmesine ragmen.. Demekki zmanı varmış. Tedavileri bırakınca kendiliğimden hamile kaldım .. Bide stresi bıraktım en önemlisi.Tebrik ederim cnm.bende de pko war onumuZDEki hafta puregon ignelere baslicam nasip olursa.sen nicin asilama oldun?benimde 2.asilamam olucak bu
Canım bızde sebepsız ınfertılıte vardı.. sebebı yokken olmuyordu.. 3 ay klomen,sonra 2 ay da baska tedavıler oldum sonra asılama oldum olmadı.. esım 2 aydır caksır otu ıcıyodu.. bana da ıncır kuru yaptı.. bu ay oldu cok sukur.. Allahım ısteyen herkese hayırlısıyla versın ya Rabbım..Tebrik ederim cnm.bende de pko war onumuZDEki hafta puregon ignelere baslicam nasip olursa.sen nicin asilama oldun?benimde 2.asilamam olucak bu
Canım bızde sebepsız ınfertılıte vardı.. sebebı yokken olmuyordu.. 3 ay klomen,sonra 2 ay da baska tedavıler oldum sonra asılama oldum olmadı.. esım 2 aydır caksır otu ıcıyodu.. bana da ıncır kuru yaptı.. bu ay oldu cok sukur.. Allahım ısteyen herkese hayırlısıyla versın ya Rabbım..
Tebrikler cnm.2.asilaman mi?pko falanmi wardi ?
Canim bende pko var iki defa asilama yaptirdim ama olmadi haziran sonunda tup bebege gecicez onu bekliyorum artik iki yildir tedavi gordum olmadiKizlar selamlar.aranizda polikistik over olup 2.asilama ile hamile kalanlar warmi puregon weya gonalf ignelerle.nolur war diyin moralim cok bozuk
Canim bende pko var iki defa asilama yaptirdim ama olmadi haziran sonunda tup bebege gecicez onu bekliyorum artik iki yildir tedavi gordum olmadi
Hosbulduk canim esimin sperm hareketsizliginden dolayi hareketlilik %17 ileri hareketlilik %7 morfoloji %4 bizde asilamaya karar verdik sence olurmu ya ben cok heyacanliyimKkya hosgeldin cnm.bende asilamanin 7.gunundeyim.ins Rabbim cumlemize nasib eder.asilama nedenin nedir
Hosbulduk canim esimin sperm hareketsizliginden dolayi hareketlilik %17 ileri hareketlilik %7 morfoloji %4 bizde asilamaya karar verdik sence olurmu ya ben cok heyacanliyim
Aynen oyle valla nasibimizi kovaliyoruz isteIns olur cnim Rabbim ol desin yeter ki
Aynen oyle valla nasibimizi kovaliyoruz iste
Amimnn insallaaahhh acaba bilgin varmi esimin bu degerleri nasil acabaRabbim cumle isteyen kullarina ramazan ayi yuzu suyu hurmetine nasip etsin ins cnm.
Selam kimse yok galiba ben dün gittim doktora 2 tane yumurtam gelişmiş 2 gün daha puregon kullanacam pazar günü saat 10 buçukta ovitrelle çatlatma ignesini olacam hayırlısiyla pazartesi gunude asilamam olacak saat 3-4 arası
Insalahhhh tutar asilamaniz ya ben çok heyecanlıyım bu ramazan Bayramına inşallah hamiş olarak girerizzzzBende puregonla asilama oldum cnm.9.gunum bugun.benimde 2yumurtam olmustu
Insalahhhh tutar asilamaniz ya ben çok heyecanlıyım bu ramazan Bayramına inşallah hamiş olarak girerizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?