Amin insallah canim sen kaç yılık evlisin
Bende 2015 de evlendim canim2012de evlendim cnm ben.sen?
Bende 2015 de evlendim canim
Evet ama çoook istiyorum bi bebisimin olmasiniSenin daha yeniymis cnm
Evet ama çoook istiyorum bi bebisimin olmasini
Amin cumlemize insallah canim sen ne zaman yapacaksın testiRabbim nasib eder ins
Amin cumlemize insallah canim sen ne zaman yapacaksın testi
Ay inşallah pozitif olur ya sende bi belirti falan var mı bide ben dün asilama oldum ama sadece belim ve Karnım agriyo sende nasıl olmustu
Olumsuz düşünme ya tutar inşallahBenimde basta agridi smdi tik yok cnm.sanirim tutmadi
Test yaptırdın mi inşallah pozitif sonuçlar alırsın ayyy bende heyecanlandim simdii
Test yaptırdın mi inşallah pozitif sonuçlar alırsın ayyy bende heyecanlandim simdii
Amin insallah canim once sana sonra banA ve tum isteyenlere Rabbim tez zamanda o mujdeli haberi bebis haberini nasip eder insallah yarin buyuk gün sonucu kesinlikle bildir banaCuma kan wercem cnm.mubarek gunde asilama oldum gene cumaydi.cuma gunu test gunum.Rabbim ins umutsuzlugumdan utandirir benide kanimda evladimin oldugunu gosteriverir ins guzel Rabbim
Amin insallah canim once sana sonra banA ve tum isteyenlere Rabbim tez zamanda o mujdeli haberi bebis haberini nasip eder insallah yarin buyuk gün sonucu kesinlikle bildir bana
İnsallah canim yaptin mi test ya coook merak ettimmnAllah razi olsun cnm.amin canim ins nasib olur tum isteyenlere.bildirrim cnm
İnsallah canim yaptin mi test ya coook merak ettimmn
Canim yinede yaptirsaydin yerlesme kanamasi olurYaptirmadim cnm gerekte kalmadi gbi.lekelenmeye bsladim aksam(
Canim yinede yaptirsaydin yerlesme kanamasi olur
Uzulme canim Insalahhhh bi dahakine tutar ikinciye ne zaman yaprircanYok diil cnm.adet gibi leke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?