Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
B

Ben 15.gun yapmistim eŕken gebelik testi negatifti ertesi gun adet oldum.az cok anlarsin kendini hamile olanlarda kasiklarda bicak saplantisi gibi batma olurmus en sık gorulen belirti .
maalesef bende suan hastalandım bu ay da olmadı onumuzdekı ay ne yapcam blmıorum.

Geç döllenme mi olmuş kaçıncı günde bu sonuç çıktı benim de 18.günüm testler negatif kanda baktirmadim umutlansam mi

Geç döllenme sanırım çok şaşkınım bende aşılamanın 17. Günü bugün sabah yine test yaptım kendim 1 saat oldu mu emin değilim baktım silik çizgi var duramadım gittim kan verdim sonuç 13.81 ben şok tabi :)

Erken gebelik testi mi yaptın

yaren cnm şu anda gelen kanuniye doktor 2 Aylıgına geldi ve hepsinden daha ii goncadan bile gonca da hüseyinde 2 aylıgına izne çıktı
Suan kanuniye gidiyor musun cNim ne asam asamadasin acaba memnun musun

Kızlar şubatta ben de aşılama yaptırmıştım olmamıştı. Sonra da bir süre ara vermek istedim. Ağustos 2014 ten beri çocuk istiyoruz. Son 2 aydır eşim çakşır otuna başladı. Bana da incir kürü yaptı sağolsun. O olmasa ben uğraşmazdım.. İnanmıyordum pek açıkçası.. Olcaksa olur diyordum.. Ama adetimin 35. günü bugün. Hala adet olmadım. İnternetten gebelik testi aldım ama hala gelmedi. Evde de gebelik testi yoktu. Yumurtlama ovulasyon testi vardı. İşten eve gelince onu yaptım. İlk defa 2. çizgi bu kadar netti. Hiç olmadığı kadar. Ben de şüphelendim ve eşim de eve gelince birlikte hamilelik testi almaya nöbetçi eczaneye gittik. Gelince yaptık çok net bir 2. çizgi çıktı. İnanmıyorum. Çok mutluyum.. :) Yarın kan testi yaptırıcam.. Allah hayırlısıysa herkese nasip etsin.. Bana da bebğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah :)

bende aynı şekilde şuabtta 2. aşılamamı yaptırmıştım fakat başarılı olamamıştık. En son tüp bebek görüşmesine gittik ve doktor hiç bir sorun yokken tüp bebek yapamayacagını söyledi. ve bize biraz bekleyin dedi. İLk defa o ay rahattım çünkü kışa dogru tüp bebek yaptırma düşüncemiz vardı ve ben kendiliğimden hamile kaldım.. Darısı sizlerin başınaa bu arada ismimi değiştirdim belki tanımamış olabilirsiniz.

Tebrik ederim cnm.bende de pko war onumuZDEki hafta puregon ignelere baslicam nasip olursa.sen nicin asilama oldun?benimde 2.asilamam olucak bu

Tebrikler cnm ne guZel.bnde de pko war 2.asilama olcak nasipse.sende demi pko wardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…