Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm bende pko hastasiyim kilo durumun fln ne bide bu kacinci asilama
Bu 3 olcak canim 2ay once tam 99 kiloydum smdi 85 doktor zayiflarsan hersey dahakolay olck dedi zayfladm smdi yne biraktm diyeti ama dengeliyorum hep ama biraz daha vermem lazm senn nasl canm

Bu 3 olcak canim 2ay once tam 99 kiloydum smdi 85 doktor zayiflarsan hersey dahakolay olck dedi zayfladm smdi yne biraktm diyeti ama dengeliyorum hep ama biraz daha vermem lazm senn nasl canm
ben 85 kiloyum sadece gobekte kilo var bende boyum 1.70 esimin sprmi gayet yuksek

ben 85 kiloyum sadece gobekte kilo var bende boyum 1.70 esimin sprmi gayet yuksek
Aynen canm benmde sadecegobekte kilo var pko da zaten oyle oluyo sadece gobek bolgesi benmdeesimin sperm kalitesi yuksek sebepsiz inferilitevr hangi hastaneye gdiysn nerdensn

Aynen canm benmde sadecegobekte kilo var pko da zaten oyle oluyo sadece gobek bolgesi benmdeesimin sperm kalitesi yuksek sebepsiz inferilitevr hangi hastaneye gdiysn nerdensn
cnm istanbulda kanuni sultan suleyman var devlet hastanesi oray gidiyorm ama test sonuclarini alip ozel batibahat hospitale gitcm

cnm istanbulda kanuni sultan suleyman var devlet hastanesi oray gidiyorm ama test sonuclarini alip ozel batibahat hospitale gitcm

Batibahatta kime gideceksin canım. Bende klomen takiplerimi orada yaptirmistim. Bende kanuni de başlamıştım ama gonca hanım izne çıkınca medipolu geçiş yaptım aşılama için.

Bilmiyorum cnm olabilir vardır heralde bir bildiği doktorumun :)

Hayırlı sonuçlar alırsın sende inşallah cnm
Acaba yumurtan kaliteli gelissin diye olablrmi yada ikisiyle anca geliscek diyemibilemedm bende yum tak. Geldm doktorubekliyrm ibsallah birdn fazla yum olmustr kaliteli

Gürkan bey duruyor mu daha orda?? Nasıl iyimi bilgi verirmisiniz biraz

Evet hala orada . 2 sene önce başlamıştım gurkan beye güler yüzlü bi doktor. İlk gebeligimde sorun oluşmuştu normalde başka hastaneye gidiyordum sonra kurtaji o yaptı sonra da gurkan beyle devam ettim. Normalde adetlerim çok düzenlidir günü güne olurdum fakat klomen takibi sonrası yumurta fazlalığı oluşup pko oluştu o yüzden son süreçten pek mutlu olmadım.. Sonra da kanuni ve medipolde devam ettim. Aşılama öncesi gittim fiyatları sordum pek fark olmayınca medipol daha iyi diye tercihim medipol oldu

Back
X