- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
benimde avuc iclerim yanmaya basladi :)
oh ohh bu ay bebişler gelioo hayırsılıyla:):):):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde avuc iclerim yanmaya basladi :)
Hepimiz tek tek hamis olcaz bu ay allahn izniyle kotuyu cagirmiyoruz kizlar iyi dusunelim iyiolsuoh ohh bu ay bebişler gelioo hayırsılıyla:):):):)
Sen ne zaman yaptırdın canım aşılamanı beklemek çok zor yaİnşAllah benimde 2 . bakalım :):)
CanimKizlar iyi aksamlar konuyu bastan sona okudum asilamalari basarili gecen herkesi tebrik ederim darisi bizlere insallah bende persembe gunu asilama yaptircam ama sizlerinki gibi igne flan olmadim klomen tedavisi gordm bgun ultrasonda yumurtamn 18 mm oldgnu gorduk bu gece 12 de catlatma ignesi vurulcam persembede asilama olcak insallah tutar ilk asilamam insllah ilkinde basarili olurum cok korkuyorum iki senedir bebek istiyorum cunku
İki sene kadar oldu canım aşılama oldu bekliyoruzne zmandır istiyorsunuz bebek peki varmı bir gelişme şuanda:)
Benimdw klomenle canm. Yumurtan ilcla gelistigi icin oyle canm takilma ona olcagi varsa olr zaten hayrli olsnKizlar iyi aksamlar konuyu bastan sona okudum asilamalari basarili gecen herkesi tebrik ederim darisi bizlere insallah bende persembe gunu asilama yaptircam ama sizlerinki gibi igne flan olmadim klomen tedavisi gordm bgun ultrasonda yumurtamn 18 mm oldgnu gorduk bu gece 12 de catlatma ignesi vurulcam persembede asilama olcak insallah tutar ilk asilamam insllah ilkinde basarili olurum cok korkuyorum iki senedir bebek istiyorum cunku
Kizlar cok kotu bsey yaptm bugun asilamann 5.gunu cop atmaya cktm o buyuk demir cop arabalari varya onun agzi kapali kaldirdim soltarafma sanci girdi hemen yukari cktm baktm kanama falan yk kac saattr wc ye gdiym kanama geldmi dye cok korktum sag tarafm agriyo bssi olsa kanama gelr dmi hamileysem tabi
Ya birden bos anima geldi aceleyle oldu actm attm korktum snra gerci olcagi varsa olur zaten rabbim koruruKorkma cnm bişey olmamıştır Allahın izniyle inşallah :)
Olacağı varsa olacak her türlü sen ne yapsan nafile. . Ama sen yinede daha dikkatli ol bundan sonra :)![]()
inşallah olur valla cok heyecan yapıyorum kotu etkılemez umarım..perşembe aşılamam yapılcak okumadıgım duA kalmadı :)Benimdw klomenle canm. Yumurtan ilcla gelistigi icin oyle canm takilma ona olcagi varsa olr zaten hayrli olsn
ağrıması yerleşme oldugunda da oluyo dıye duymustum ınsallah ondandr ıcını ferah tut bence sen hamılesın dualarıma senıde katıyorum topıktekı her anne adayını da inşallah mujdenı alırız :)Kizlar cok kotu bsey yaptm bugun asilamann 5.gunu cop atmaya cktm o buyuk demir cop arabalari varya onun agzi kapali kaldirdim soltarafma sanci girdi hemen yukari cktm baktm kanama falan yk kac saattr wc ye gdiym kanama geldmi dye cok korktum sag tarafm agriyo bssi olsa kanama gelr dmi hamileysem tabi
Ayyy allah razi olsun kuzum dun geceden beri dua wediyorum varsa saglikli olsun dye anne olmak cok zormus daha varligini ble blmiyrm ama icim bi kotu oldu ama rabbim hepimize hayirlisini versin agzindan bal damliyoağrıması yerleşme oldugunda da oluyo dıye duymustum ınsallah ondandr ıcını ferah tut bence sen hamılesın dualarıma senıde katıyorum topıktekı her anne adayını da inşallah mujdenı alırız :)
aminnn inşallah hayrlısıysa olsn zaten..dgru soyluyosn ınsan olmayan bıseyı varmıs gbı korumaya calısıyo mısal ben suan daha asılamam yapılmadı ama sankı karnmda bebegm varms gbı calsrken korumaya calsyorum ıstemsız elımle karnmı kapatıyorm fılan snra kendme kızıorm ustune cok dusersen olumsuz sonuclanır tkma dıorum ama olmuyo ısde oda ınsanın elınde degıl kıAyyy allah razi olsun kuzum dun geceden beri dua wediyorum varsa saglikli olsun dye anne olmak cok zormus daha varligini ble blmiyrm ama icim bi kotu oldu ama rabbim hepimize hayirlisini versin agzindan bal damliyo
Senin ilk asilamamn mi olcakcanmaminnn inşallah hayrlısıysa olsn zaten..dgru soyluyosn ınsan olmayan bıseyı varmıs gbı korumaya calısıyo mısal ben suan daha asılamam yapılmadı ama sankı karnmda bebegm varms gbı calsrken korumaya calsyorum ıstemsız elımle karnmı kapatıyorm fılan snra kendme kızıorm ustune cok dusersen olumsuz sonuclanır tkma dıorum ama olmuyo ısde oda ınsanın elınde degıl kı![]()
Sen ne zaman yaptırdın canım aşılamanı beklemek çok zor ya(
Benimde aşılamamın 2 .günü karnının baya şişmesi normal mi acaba
Kizlar cok kotu bsey yaptm bugun asilamann 5.gunu cop atmaya cktm o buyuk demir cop arabalari varya onun agzi kapali kaldirdim soltarafma sanci girdi hemen yukari cktm baktm kanama falan yk kac saattr wc ye gdiym kanama geldmi dye cok korktum sag tarafm agriyo bssi olsa kanama gelr dmi hamileysem tabi
Kizlar iyi aksamlar konuyu bastan sona okudum asilamalari basarili gecen herkesi tebrik ederim darisi bizlere insallah bende persembe gunu asilama yaptircam ama sizlerinki gibi igne flan olmadim klomen tedavisi gordm bgun ultrasonda yumurtamn 18 mm oldgnu gorduk bu gece 12 de catlatma ignesi vurulcam persembede asilama olcak insallah tutar ilk asilamam insllah ilkinde basarili olurum cok korkuyorum iki senedir bebek istiyorum cunku