Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaçlardan dolayı adet erken geliyoKizlar asilama adet tarihini degistirirmi benim asilamam 25 subatta oldu regl takvimim 16 mart diyo adet tarihini anlamadim.
Benm dun gelmesi gereken adet gelmedi ck saskinim akintim olmasi lazmdi o da yk yarna kdr gelmezse kan vericem bakalmilaçlardan dolayı adet erken geliyo
adet belirtileri varmıBenm dun gelmesi gereken adet gelmedi ck saskinim akintim olmasi lazmdi o da yk yarna kdr gelmezse kan vericem bakalm
Hayir hic yok kasiklarim agriyo ama ilk asilama gununden beri agriyo onu saymiyormadet belirtileri varmı
Evet canım değiştiriyor benim 4gun atmıştı ileriye çünkü yumurtlama tarihi iğneyle değişmiştiKizlar asilama adet tarihini degistirirmi benim asilamam 25 subatta oldu regl takvimim 16 mart diyo adet tarihini anlamadim.
Insallah canim yarini iple cekiyrm dua ediyrm hamis degilsem yarina kadar sokuliyim dyeBrilcim güzel haberin yakındır canım inşallah gönlünce olur az kaldı sabret
Bdaha tup bebek canimHayırlısi olsun canım bir dahakine kısmet moralini bozma demeyeceğim ki bu elde değil ama en azından çabuk toparlan
Ben de 27 Şubatta aşılama yaptırdım. Bu bizim 2. denememizdi. O günden itibaren foruma yazamadım ama gün gün takip ettim sizi benzer heyecanlarla. Az önce de ben öğrendim bu denememizin de hüsranla sonuçlandığını. Her ne kadar insan bu sefer kendimi üzmeyececeğim sonuç ne olursa olsun diye yola çıksa da hayal kırıklığı çok can yakıyor. Ama hayat devam ediyor. Umarım çabuk atlatıp önümüze bakabiliriz. Herkese iyi akşamlar.
Bizim de oyle. Yaptirmicam diyodum da sakinlestim dune gore daha iyiyim. Kocaman bi ucugum oldu uzuntuden ama. Herkes de sizin ikiz olacak icimiEnoyle doguyo falan diyo iyice uzuluyorum. Cunku bana artik hic olmicak gibi geliyoBdaha tup bebek canim
Bana da öyle geliyor hiç olmucak gibiBizim de oyle. Yaptirmicam diyodum da sakinlestim dune gore daha iyiyim. Kocaman bi ucugum oldu uzuntuden ama. Herkes de sizin ikiz olacak icimiEnoyle doguyo falan diyo iyice uzuluyorum. Cunku bana artik hic olmicak gibi geliyo
canım çok üzüldüm ...Ne desek boş şuanda ben atlattım biraz inşallah sende atlatırsın kendine vakit ver biraz sonra bize güzel topikler aç ordan konuşalımm aşamalarımızı haberdar olalım birbirmizden hepimizin diğer adımı tüp bebek gibi görünüyor paylaşcagımız çok şey var :):)Bdaha tup bebek canim