- Konu Sahibi boncukkkkk
-
slm bende 36 hafta içerisindeyim, kısmetse en geç 5 şubatta doğum, ihtiyaçların büyük kısmını aldım hazırladım ama çantaya bırakmadım, artık sabırsızlanıyorum doğrusu, ama çok kötü mide ağrıları ve yanmaları çekiyorum, nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum, ne yesem aynı çünkü, allah sonumusu hayır etsin, her isteyene nasip etsin ...
maşallah az kalmış.senın bebiş doğum posizyonunu almadımı .benımkı alınca mıde yanmalarım gectı.son zamanlar gecmek blmıyor işh zamanında kucağına alırsın bebişini.
henüz o konuda doktor bişey demedi, 37. hafta muayenem var, inş normal olur da ameliyata gerek kalmaz...
PANADOL canım ben emzirme yastığı almadım,bakalım sen kullanda rahat oluyosa bize de haber verirsin..Emzirme örtüsü dediğimizde ortası delik bi örtü oluyo boynundan geçiriyosun,bebeişini emzirirken herkese göğüslerini göstermemiş oluyosun..Verdiğim linkte kullananlar gayet memnun bende başörtülerimden birini deniycem bakalım rahat bişey olucak mıı:26:
ASİYEcim herşeyin yolunda gitmesi o kadar güzel bişey ki,hamişliğimin ilk zamanları çok sıkıntılı geçtiği için,son zamanlar iyice ağırlaştık diyenlerin aksine ben kendimi daha hafiflemiş hissediyorum,miniğimi de nasipse perşembe günü kontrolde görcez İNŞALLAH..Gerçi benim her gidişimde doktor ultrasonla bakmıyo,ama her hafta nstye giriryoruz,hele bide geçen hafta hiç hareket çıkmadığı için doktor meraklanmıştı bu sefer herşey iyi gider İNŞALLAH
Boncuk canım
sen hangi hastaneye gidiyorsun ben Medikal parka gidiyorum her hafta nst giriyorum bir hafta kontrol bir hafta kontrole girmiyorum
ayın 20 sinde 37 haftam bitecek kısmet nasip olursa erken gelmezse bebişim doktorumda 38 haftada alırız demişti
emzirme minderini kullanan arkadaşlarım var çok memunlar bende deniyecegim artık emzirme örtüsüde güzel fikir tülbent fikride iyi ne gerek var masrafa oda iş görür
ev hapisindeyim resmen eşim olursa evde çıkıyoruz tek mümkün degil
sevgiyle kal...
henüz o konuda doktor bişey demedi, 37. hafta muayenem var, inş normal olur da ameliyata gerek kalmaz...
BONcUKcuĞum bende bu haftaya kadar hafıftım ama bu haftayla bırlıkte cok yoruluyorum artık belım sureklı ağrıyor.iş görüyorum canım cıkıyo artık gözüm artık yatağa bakıyor .
Slm kızlar nasılsınız?Biz baya rahatsızız.Sağ ve sol yanım ağrıyor; düz yatınca karnım kasılıyor napcam bilmiyorum.Bugünlerde hastaneye gidicez.Bi de akıntım hiç durmuyor çok rahatsız ediyor.
Biz nts ye girmedik ne zmn girdiniz sizler?Sizin ağrılar ne durumda
Eveeeet şimdi gelelim bizden haberlere..
Bugün doktora gittik,giderken meyve yedim,hurma yedim bebiş nstde oynasın diye...Neyse efenim gittik bağladılar nstye 15dk bekledik oynamadı bizim hanım,hemşirede gidin bişeyler yiyinde gelin diyince gittik yemek yedik kocişle,sonra 15dk geçti yine gittik nst odasına,bağladılar bi 15dk durduk bizim hanım nazlı nazlı oynamaya başladı ama yine istediğimiz performansı sergilemeyince,hemşire oturttu bizi yatağa hep sağa döndürüyodu,ben biz düz durunca daha fazla oynuyoruz dedim düz durun o zaman dedi hemşirede,sonrasında göbüşü tuttuk,salladık biraz sonrasında dabizim kızı oynatmayı başarabildik çok şükür
Sonra doktorun odasına gittik bizim doktor yoktu başka bi doktora yönlendirdiler,doktorda nstde hareket olmayınca korktuk size resmen destan çektik bugün dei,bu haftalarda hareket çok önemliymiş,oynamaması durumunda hemen gelin hasteneye dedi...Sonra bide ultrasonla bakalım dedi,bizim kız doğum pozisyonunu almış,meğerse ben bi haftadır çocuğun başı yerine kıçını seviyomuşumNe biliyim elime top gibi bişey gelince ben onu kafası sanıyodum,meğer poposuymuş Bide 1haftadır alttan alttan ağrılarım oluyodu meğer o da bebiş döndüğü içinmiş,rahme baskı yapmaya başlamış artık,o yüzden magnezyumunu içmeyi aksatma dedi doktor...:44:35.hafta itibariye 2960gr olmuş kilomuz,boyumuzda eğer yanlış bi hesap yapmadıysam 52cm olmuş görünüyo MAŞALLAH diyelim ,biraz tontiş olurlarda ele avuca gelir İNŞALLAH yumurcaklarımız
NİLAYU canım bende ilk başlarda daha çok oluyodu sağda,solda ağrı sorunu, resmen oturduğum yerde uyumak zorunda kalıyodum,sırtıma yastık dayıyordum öyle uyumaya çalışıyodum...Zor geçen zamanlar ama sonu güzel olucak İNŞALLAH canım..Bu arada artık ocak geldi ne zaman gitceniz doktora..Biz nstye 33.haftamızda girmeye başladık,bugün 35.haftamız bitti 3.kez girmiş olduk..Her girmede 20tl ödüyoruz,seni bi yatağa yatırıp,beline 2tane kemer bağlıyolar,yandaki cihazdan kalp seslerini dinliyosun 15dk boyunca kalıyosun o şekilde sonrada bi kağıt çıkarıp doktoruna gösteriyolar..Bebeğin hareketleri,kalp atışları falan normalse çözüyolar kemerleri,değilse biraz daha kalıyosun...Aç gitmemeye dikkat edersen,bide gitmeden 12dk önce tatlı bişey yiyip,vişne suyu içersen iyi geliyo:26:
Akıntı meselesinide doktoruna bi sor,ben 5-6kere idrar testi yaptırdım 2kere antibiyotik kullandım bu yüzden,çünkü idrar yolu enfeksiyonu varsa erken doğuma neden olabiliyomuş,önlem almak gerekiyomuş:44:Ağrı konusunda da benim rahimde ağrılarım oluyo o da bebiş doğum pozisyonu aldığı içinmiş,hayırlısı bakalım,sen şimdi kaçıncı haftadasın canım
Bugün doktora gittik,giderken meyve yedim,hurma yedim bebiş nstde oynasın diye...Neyse efenim gittik bağladılar nstye 15dk bekledik oynamadı bizim hanım,hemşirede gidin bişeyler yiyinde gelin diyince gittik yemek yedik kocişle,sonra 15dk geçti yine gittik nst odasına,bağladılar bi 15dk durduk bizim hanım nazlı nazlı oynamaya başladı ama yine istediğimiz performansı sergilemeyince,hemşire oturttu bizi yatağa hep sağa döndürüyodu,ben biz düz durunca daha fazla oynuyoruz dedim düz durun o zaman dedi hemşirede,sonrasında göbüşü tuttuk,salladık biraz sonrasında dabizim kızı oynatmayı başarabildik çok şükür
Sonra doktorun odasına gittik bizim doktor yoktu başka bi doktora yönlendirdiler,doktorda nstde hareket olmayınca korktuk size resmen destan çektik bugün dei,bu haftalarda hareket çok önemliymiş,oynamaması durumunda hemen gelin hasteneye dedi...Sonra bide ultrasonla bakalım dedi,bizim kız doğum pozisyonunu almış,meğerse ben bi haftadır çocuğun başı yerine kıçını seviyomuşumNe biliyim elime top gibi bişey gelince ben onu kafası sanıyodum,meğer poposuymuş Bide 1haftadır alttan alttan ağrılarım oluyodu meğer o da bebiş döndüğü içinmiş,rahme baskı yapmaya başlamış artık,o yüzden magnezyumunu içmeyi aksatma dedi doktor...:44:35.hafta itibariye 2960gr olmuş kilomuz,boyumuzda eğer yanlış bi hesap yapmadıysam 52cm olmuş görünüyo MAŞALLAH diyelim ,biraz tontiş olurlarda ele avuca gelir İNŞALLAH yumurcaklarımız
Güzelim allahtan hamileliğin bayağı ilerledi. Alfametin günde 6'ya kadar yolu var. Herhalde doktorun çok bekletmeden sezaryenle kucağına verir meleğini. Çünkü normal doğumdaki acı tansiyonu yükseltiyor bir miktar. olsun hayırlısıyla ikinizde kurtulun da.
Benim doktor bana son anda süpriz yaptı. Tam gün yasası yüzünden tercih yaptı. Özel muayenahanesini tercih etti. Doktoruma parasını verip devlet hastanesinde doğuracaktım. Mis gibiydi ama hastane, personelde iyiydi. Şimdi özel hastaneye mecbur kaldım. O zaman sadece hastaneye para verecekmişim doktora vermeyecekmişim. Özel hastanelere de bir sağlıkçı olduğumdan güvenemiyorum. Normal 600, sezaryen 1000 diyorlar ama daha hastane ile konuşmadım. Doktor gerek yok sen beni ara dedi. Bu arada Nstlerimi hala eski ilişkilerini kullanarak devlette yaptırıyor. Para vermiyorum.
Hastane şimdi yakaladım bir sazan deyip faturayı kabartmayaydı, ama doktor konuşmanıza gerek yok dedi. Doğum şekline de bir şey demiyor. Bu sefer 36 haftalığım belki muayene eder, çocuğun kafa çapına da bakarız demişti. Üff ben de planlı programlı adamım. Takıntılıyımdır, hiç öyle zamanı gelince bakarız işlerine gelemiyorum. ama ne yapalım doğumun doğası planlamaya ters. Şubat başı 40 haftam doluyor ama bakarım Ocak sonuna kayar mı?
Ocak da doğurursam dışlamayın beni ha
KELEBEKcim MAŞALLAH sizeeeeBundan sonra her hafta 200-300gr alması gerekirmiş miniklerimizin seninkide MAŞALLAH bu kaideyi bozmamış Canım sezeryandan niye korkuyosun ki,tabi herşeyin normali en güzeli ama bizim için ne hayırlıysa öyle olsun...Günümüz belli saatimiz belli gitcez kesilcez işte
Bizde her nstda 20tl veriyoruz...Bu arada şu özel sigorta işlerine benim hiç aklım ermiyo,o yüzden diyebileceğim İNŞALLAH üste para vermeden sigortanızla bütün masrafları karşılayabilirsiniz tatlım:26:
Bu arada dediğin gibi artık eksik meksik bırakma her an hazırlıklı olda ne olur ne olmaz,tansiyon işi biraz zamansız yakalayabilir o nedenle hep hazırlıklı olman iyi olur canımm
Galiba son olarak bebekşekeri için bunlara karar verdim...Hem çok para vermek istemiyodum gayet uygun geldiler bana..Zaten 200tane yaptırcaz diğerleri fazla pahalıya gelcekti,maksat hatırlanmaksa bunlarda gayet cici benceee
FİGÜRLÜ UCUZ BEBEK ŞEKERİ MIKNATISLI 50 KURUŞ GittiGidiyor.com'da #47584449
Buda şeker sepeti,sonrada odamızda süs olarak kullanırız dedik:26:
HASIR PUSET ŞEKLİNDE BEBEK ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor.com'da #49273332
slm bende 36 hafta içerisindeyim, kısmetse en geç 5 şubatta doğum, ihtiyaçların büyük kısmını aldım hazırladım ama çantaya bırakmadım, artık sabırsızlanıyorum doğrusu, ama çok kötü mide ağrıları ve yanmaları çekiyorum, nerdeyse hiçbirşey yiyemiyorum, ne yesem aynı çünkü, allah sonumusu hayır etsin, her isteyene nasip etsin ...
kızlar kaçıncı haftanızda nts ye girdiniz?aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı?
Slm kızlar nasılsınız?Biz baya rahatsızız.Sağ ve sol yanım ağrıyor; düz yatınca karnım kasılıyor napcam bilmiyorum.Bugünlerde hastaneye gidicez.Bi de akıntım hiç durmuyor çok rahatsız ediyor.
Biz nts ye girmedik ne zmn girdiniz sizler?Sizin ağrılar ne durumda
inş. canım böyle devam eder... ay ne bilim baya bi kastım kendimi çünkü Dr. sanırım sen genel anestezi olursun epidural zor gibi hem tansiyon hemde çok kilo aldın dedibende aksine kilo aldım biliyorum ama kendimi çokta kötü hissetmiyorum neyse artık bakcaz..
sizin NST iyimiş ya ... valla Acıbadem Bakırköye gittik geçen gün. Sanırım şuan 90% orası olcak gibi. Özel sigortamın 7000 tl limiti varMIŞ... ACIBADEM sigortası olduğu için imdirim uyguluormuş hastane... haftaya pazartesi yeni fiyat listesi çıkacakmış tekrar görüşücez ama şansımız varsa en fazla 1000 tl verip üzerine bitircez bu işi....
İnşallah :))
çok beğendşim canım ısmarladın mı??
geçmiş olsun ve Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
ben erkenciyim 30 haftalıkken başladık, bizde kan uyuşmazlığı yok çok şükür...
boncukcuğum, kelebekciğim ve dıger kızlar nerelerdesınız yhaa bu aralar hıç uğramıyorsunuz?yoksa bırşey mı oldu?meraklandım..
cok sevındım herşeyın yolunda olduğuna..allah kavuştursun canım .ailen uzaktamı yaşıyor.bende o kadar özledım ki babamı keşke yanıma gelse özlemımı gıdersem.bakalım doğum bahanesıyle belkı annemle gelır.bende cok ıyım ooo coktan yerleştım.bugunde mısafırlerım var ama suyum yokyok canım herşey yolunda şimdilik çok şükür. Babam vardı bir kaç gündür o nedenle çok sık giremedim nete. Biraz önce uğurladım
kaldık yine kızımla başbaşa babamızıda işe gönderdik ...
sen nasılsın? nasıl gidiyor yerleştin mi artık iyice...
cok sevındım herşeyın yolunda olduğuna..allah kavuştursun canım .ailen uzaktamı yaşıyor.bende o kadar özledım ki babamı keşke yanıma gelse özlemımı gıdersem.bakalım doğum bahanesıyle belkı annemle gelır.bende cok ıyım ooo coktan yerleştım.bugunde mısafırlerım var ama suyum yokbebişimde ıyı ama hareketlerı yavaşladı gıbı gelıyor.ben cok yorulduğumda ve ondans onra uzakdığımda cok hareket edıyor.ara sıra hıçkırıyor.bu arada sızın iştahınız acıldımı benım cok ıyı ıştahım vardı ama kesıldı canım brşey ıstemıyor.oysa bu haftayla daha cok yemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?