Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

maşallah az kalmış.senın bebiş doğum posizyonunu almadımı .benımkı alınca mıde yanmalarım gectı.son zamanlar gecmek blmıyor işh zamanında kucağına alırsın bebişini.

Son düzenleme:
Boncuk canım
sen hangi hastaneye gidiyorsun ben Medikal parka gidiyorum her hafta nst giriyorum bir hafta kontrol bir hafta kontrole girmiyorum
ayın 20 sinde 37 haftam bitecek kısmet nasip olursa erken gelmezse bebişim doktorumda 38 haftada alırız demişti
emzirme minderini kullanan arkadaşlarım var çok memunlar bende deniyecegim artık emzirme örtüsüde güzel fikir tülbent fikride iyi ne gerek var masrafa oda iş görür
ev hapisindeyim resmen eşim olursa evde çıkıyoruz tek mümkün degil
sevgiyle kal...

maşallah az kalmış.senın bebiş doğum posizyonunu almadımı .benımkı alınca mıde yanmalarım gectı.son zamanlar gecmek blmıyor işh zamanında kucağına alırsın bebişini.

henüz o konuda doktor bişey demedi, 37. hafta muayenem var, inş normal olur da ameliyata gerek kalmaz...

henüz o konuda doktor bişey demedi, 37. hafta muayenem var, inş normal olur da ameliyata gerek kalmaz...

canım doğum pozisyonu derken başının aşağıya donmesı normalde donmuş olması lazım dıye bılıyorum.bırde 37. haftanda muanen nasıl olacak doktor çatı muanesı yaptımı.cok merak edıyorum kaçıncı haftada oluyor dıye.işh sezeryana gerek kalmaz.benımde buyuk ıhtımal normal olacak ama ben korkuyorum ılk bebeğim 22. haftadaydı kı nasıl acı cektım şimdi 9aylık bebek doğuracağım nasıl olacak.o yuzden ağrısız normal doğum ıstıyorum.işh oda kolay olur.

Son düzenleme:

BONcUKcuĞum bende bu haftaya kadar hafıftım ama bu haftayla bırlıkte cok yoruluyorum artık belım sureklı ağrıyor.iş görüyorum canım cıkıyo artık gözüm artık yatağa bakıyor .

Slm kızlar nasılsınız?Biz baya rahatsızız.Sağ ve sol yanım ağrıyor; düz yatınca karnım kasılıyor napcam bilmiyorum.Bugünlerde hastaneye gidicez.Bi de akıntım hiç durmuyor çok rahatsız ediyor.

Biz nts ye girmedik ne zmn girdiniz sizler?Sizin ağrılar ne durumda

PANADOLcum ben erdem hastanesine gidiyorum ümraniyede,tüpüde orda yaptırmıştık...Bende senin gibi her hafta nst ye giriyorum,ama ultrasona 2haftada bi giriyoruz..Şöyle bi kaba hesapla 2veya 3kere daha ultrasona, 4kerede nstye girdikmiydi bitcek İNŞALLAH hamişlik süreci

RABUSK aramıza hoşgelmişsin,MAŞALLAH azkalmış doğumuna,prensesmi geliyo,paşa mı geliyo anlat bakalım

BONcUKcuĞum bende bu haftaya kadar hafıftım ama bu haftayla bırlıkte cok yoruluyorum artık belım sureklı ağrıyor.iş görüyorum canım cıkıyo artık gözüm artık yatağa bakıyor .

ASİYEcim bide ev taşıma işine girişince yorulman daha da fazla olmuştur:44:Nasıl bari yerleşebildin mi iyice,bu arada doğuma annen falan gelcek mi,hatırladığım kadarıyla tektin sen oralarda dimiii:26:

NİLAYU canım bende ilk başlarda daha çok oluyodu sağda,solda ağrı sorunu, resmen oturduğum yerde uyumak zorunda kalıyodum,sırtıma yastık dayıyordum öyle uyumaya çalışıyodum...Zor geçen zamanlar ama sonu güzel olucak İNŞALLAH canım..Bu arada artık ocak geldi ne zaman gitceniz doktora..Biz nstye 33.haftamızda girmeye başladık,bugün 35.haftamız bitti 3.kez girmiş olduk..Her girmede 20tl ödüyoruz,seni bi yatağa yatırıp,beline 2tane kemer bağlıyolar,yandaki cihazdan kalp seslerini dinliyosun 15dk boyunca kalıyosun o şekilde sonrada bi kağıt çıkarıp doktoruna gösteriyolar..Bebeğin hareketleri,kalp atışları falan normalse çözüyolar kemerleri,değilse biraz daha kalıyosun...Aç gitmemeye dikkat edersen,bide gitmeden 12dk önce tatlı bişey yiyip,vişne suyu içersen iyi geliyo:26:
Akıntı meselesinide doktoruna bi sor,ben 5-6kere idrar testi yaptırdım 2kere antibiyotik kullandım bu yüzden,çünkü idrar yolu enfeksiyonu varsa erken doğuma neden olabiliyomuş,önlem almak gerekiyomuş:44:Ağrı konusunda da benim rahimde ağrılarım oluyo o da bebiş doğum pozisyonu aldığı içinmiş,hayırlısı bakalım,sen şimdi kaçıncı haftadasın canım

Eveeeet şimdi gelelim bizden haberlere..
Bugün doktora gittik,giderken meyve yedim,hurma yedim bebiş nstde oynasın diye...Neyse efenim gittik bağladılar nstye 15dk bekledik oynamadı bizim hanım,hemşirede gidin bişeyler yiyinde gelin diyince gittik yemek yedik kocişle,sonra 15dk geçti yine gittik nst odasına,bağladılar bi 15dk durduk bizim hanım nazlı nazlı oynamaya başladı ama yine istediğimiz performansı sergilemeyince,hemşire oturttu bizi yatağa hep sağa döndürüyodu,ben biz düz durunca daha fazla oynuyoruz dedim düz durun o zaman dedi hemşirede,sonrasında göbüşü tuttuk,salladık biraz sonrasında dabizim kızı oynatmayı başarabildik çok şükür

Sonra doktorun odasına gittik bizim doktor yoktu başka bi doktora yönlendirdiler,doktorda nstde hareket olmayınca korktuk size resmen destan çektik bugün dei,bu haftalarda hareket çok önemliymiş,oynamaması durumunda hemen gelin hasteneye dedi...Sonra bide ultrasonla bakalım dedi,bizim kız doğum pozisyonunu almış,meğerse ben bi haftadır çocuğun başı yerine kıçını seviyomuşumNe biliyim elime top gibi bişey gelince ben onu kafası sanıyodum,meğer poposuymuşBide 1haftadır alttan alttan ağrılarım oluyodu meğer o da bebiş döndüğü içinmiş,rahme baskı yapmaya başlamış artık,o yüzden magnezyumunu içmeyi aksatma dedi doktor...:44:35.hafta itibariye 2960gr olmuş kilomuz,boyumuzda eğer yanlış bi hesap yapmadıysam 52cm olmuş görünüyo MAŞALLAH diyelim,biraz tontiş olurlarda ele avuca gelir İNŞALLAH yumurcaklarımız

boncukcuğum evt evdende olabılır ama benım tum işim 2 gunde bıttı.coktan yerleştım.evt gelecek işh allah nasıp ederse.annem benden cok sayıyo gun bana gun gecıyor anneme gecmıyor walla.bugunde gıtmış ananesı kızımın tum eksıklıkleırnı almış 1yaşına gelınce gıyeceğı bornozuna kadar düşün artık. bebişin senı baya yormuş ama sonu guzel olmuş.işh hayırlısıyla kucağınada alırsın.bende merak ettım dedım hıç gırmıyor bu ara doğum mu yaptı dıye. canım bendede ıntıhap var ama aile hekımım cok az dedı su iç dedı.hep vardı bende . doktor oyle soyleyınce bende kendı kadındoğumcuma sonucu gostermedım.alttan ağrı ebndede oluyor ama oturunca oluyorsankı cıktı cıkacakmış gıbı oluyor.canım senın bebişin maşallahı var .boyuda kılosuda cok guzel.31 haftalıkken ne kadardı canım bebeğinin kılosu ve boyu?bende 3500 kılo doğarmıkı?

Oturduğun yerde mi uyuyordun Ay çok zordur kuzum ya.Ama yakında bende öle olcam sanırım.Acabaaldığımız kilolar yüzünden mi ağrı yapıyor?Ben kaçıncı haftamdayım bilmiyorum malesef :26: Yarın doktora gidicez bakalım ne dicek.Peki o bağladıkları aletler ağrı falan yapıyor mu?
Tatlı yemeliyiz öyle mi nts ye girmeden önce; büyük bir zevkle
Doğum pozisyonunu almış meleğin ne güzel, darısı başıma.
Bende her gidişimde söylüyorum akıntı sorunumu.İdrar kültürü yapıldı bişi çıkmadı, fitil krem kullandım fayda etmedi.Doktorda erken doğuma yol açabilir dedi ama napcam bilmiyorum.Bi de iğrenç kokuyor

Siz doktora 15 günde bir mi gidiyorsunuz?Meleğin hareket etmeyerek annesiyle, babasını başbaşa yemeğe göndermek istemiş annesi; düşünceli Kilosu da gayet iyi maşallah

evet canım çok şükür artık en kritik zamanı geçtik sayılır
artık 34 + girdik ciğerleri gelişiği için bu haftadan sonra doğsa da pek sorun olmazmış...
Evet bu artık doğanın işi :))) plan program yok malesef Allah sağ salim kurtarsın canım... bende belki ocak annesi olurum canım.. ne dışlancaz

inş. canım böyle devam eder... ay ne bilim baya bi kastım kendimi çünkü Dr. sanırım sen genel anestezi olursun epidural zor gibi hem tansiyon hemde çok kilo aldın dedi bende aksine kilo aldım biliyorum ama kendimi çokta kötü hissetmiyorum neyse artık bakcaz..

sizin NST iyimiş ya ... valla Acıbadem Bakırköye gittik geçen gün. Sanırım şuan 90% orası olcak gibi. Özel sigortamın 7000 tl limiti varMIŞ... ACIBADEM sigortası olduğu için imdirim uyguluormuş hastane... haftaya pazartesi yeni fiyat listesi çıkacakmış tekrar görüşücez ama şansımız varsa en fazla 1000 tl verip üzerine bitircez bu işi....
İnşallah :))

çok beğendşim canım ısmarladın mı??

geçmiş olsun ve Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

kızlar kaçıncı haftanızda nts ye girdiniz?aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı?

ben erkenciyim 30 haftalıkken başladık, bizde kan uyuşmazlığı yok çok şükür...

geçmiş olsun canım... artık ağırlaştık ya genelde bu şikayetler oluyor malesef... bende genelde oturarak uyumaya çalışıyorum ama aslında günde 2-3 saatden de fazla uyumuyorum
sanırım artık bebiş aşağıya inmeye başladığı için ağrılarım ondan oluyor benimde...

nazlı Zeynep maşallah ona :) çok tontiş ve uzun boylu olcak canım benimmmm... .
benimkide NSt de naz yapıyor durmadan kaçıyor cadılar valla şimdiden parmaklarında oynatıyorlar bizi :)))
evet oynaması önemli ama kalp atışları düzenli ise sorun olmazmış benimkide ilkinde hiç oynamadı benim Dr.um kalb atışları çok iyi ve düzemli çocuk uyuyor olabilir dedi.. benim kız yüzünden ben genelde 1 saate yakın kalıyorum NST de
benimde altdan ağrım var ama işte artık indiler iyice. geçen gün bir kadın doğum çok yakın herhalde karnın düşmüş dedi... yoo aslında daha 6 hafta var ama dayanabilirsek tabi dedim... çıks dayanmıcak gibi duruyor dedi

hmm belkı haftaya doktora gıttığımde benıde sokar.

[RABUSK aramıza hoşgelmişsin,MAŞALLAH azkalmış doğumuna,prensesmi geliyo,paşa mı geliyo anlat bakalım

hoş bulduk, aslında ben son iki yıldır siteyi düzenli takip ediyorum, helede aklıma takılan birşey olduğunda ilk bu siteye bakıyorum, bilgi amaçlı ama yeni üyelik yaptım, doğumuma az kaldı kısmet prenses olacak..

boncukcuğum, kelebekciğim ve dıger kızlar nerelerdesınız yhaa bu aralar hıç uğramıyorsunuz?yoksa bırşey mı oldu?meraklandım..

boncukcuğum, kelebekciğim ve dıger kızlar nerelerdesınız yhaa bu aralar hıç uğramıyorsunuz?yoksa bırşey mı oldu?meraklandım..

yok canım herşey yolunda şimdilik çok şükür. Babam vardı bir kaç gündür o nedenle çok sık giremedim nete. Biraz önce uğurladım
kaldık yine kızımla başbaşa babamızıda işe gönderdik ...
sen nasılsın? nasıl gidiyor yerleştin mi artık iyice...

cok sevındım herşeyın yolunda olduğuna..allah kavuştursun canım .ailen uzaktamı yaşıyor.bende o kadar özledım ki babamı keşke yanıma gelse özlemımı gıdersem.bakalım doğum bahanesıyle belkı annemle gelır.bende cok ıyım ooo coktan yerleştım.bugunde mısafırlerım var ama suyum yok bebişimde ıyı ama hareketlerı yavaşladı gıbı gelıyor.ben cok yorulduğumda ve ondans onra uzakdığımda cok hareket edıyor.ara sıra hıçkırıyor.bu arada sızın iştahınız acıldımı benım cok ıyı ıştahım vardı ama kesıldı canım brşey ıstemıyor.oysa bu haftayla daha cok yemem lazım.

saol Asiyecim... inş. gelir senin babanda yakında.. bizimkiler yurtdışında yaşıyor...
benimkide bazen hasta ediyor beni. hareketleri azalıyor yani ben hissetmiyorum.. sonra bi başlıyor harekete zıp zıp zıplıyor. hareketleri yavaşlayınca üzülüyorum uykularım hepten haçıyor...
zaten uyuyamıyorum geceleri... bide nefes alamıyorum ... eller ayakları hiç sorma davul gibi acayip komik :)))

baen çok yiyorum bazen yemesem de olur diyorum zaten midem yanıyor akşamları çok yiyince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…