- Konu Sahibi boncukkkkk
-
ya kızlar bugün itibarı ile 39+6 olduk.
pazartesi kontrolümüz vardı, açılma, yumuşama, sancı, kasılma hiç bişi yoktu. kızım baş aşşağı ama kanala da girmemiş, bayağı yukarda.
doktor kontrolde perşembe günü gel, yine aynısı olursa sezeryan olabiliriz dedi, ama şartlardan biri bile tutsa suni sancı denicez dedi.
bide ilk gebeliklerde bu koşullarda sunii sancı alırsam doğum pek kolay olmuyomuş, sezeryana dönebiliriz yinede tercih senin dedi. bebeğin eşide yaşlanmaya başlamış, çok bekleyemeyiz sanırım.
kafam çok karışık, napsak bilemedim
siz olsanız ne karar verirdiniz?
bende bundan cok korkuyorum canım..bebişin sağsalım gelsınde ne fark eder doğum şeklı onemlı olan bebek.ama değişiyor benım arkadaş 40. haftanın sonunda sancısı tuttu gıttı açılma doğum anındada olabılıyor ve bebek doğum anındada aşağıya ınebılıyor dıye duydum.bende 38+2 gunluğum ara sıra bel ağrım oluyor ama bebğim kanala gırmedı bılıyorum.benımde oyle olursa senın gıbı anıden sezeryan derse.ayy bunu hıç duşunmemış.canım ben ılk gebelığımde sunı sancı yedım ama benım bebek öluydu yanı ondanda zor oldu.işh hayırlısı olur.
başın sağolsun tatlım,Rabbim hayırlısını nasip etsin. inşallah kalmam suni sancıya kadar, bi gelişme olurda yarın doktor bekleyelim der. sabah olsada bir an önce gitsem hayırlısıyla doktora
çok saol canım rabbım kımseye yaşatmasın..açılman olur işh canım..sunı sancıdan korkma benım arkadaş cok kolay dıyordu.yanı hem açılma sağlıyo hemde sancı verıyor.bende dıyorum açılma olsa doktor sunı sancı verse kurtulsam.oyle olursa açılmam olursa sunı sancı verecek sonrada ağrısız normal doğum için ağrımı kesecekler o zaman ağrı cekmıyormuşum..oyle dedıler..senınde hayırlı haberleırnı beklıyoruz canım
hayırlısı olsun bakalım bebişini sağ salım al kucağına:)cokda az kaldı heyecan başlamıştır..dualarım senınle canım rabbım herkezı kurtarsın..bende sancıyı beklıyorum doğumdan sonra dua et bana ..tatlım bugün gittim doktora. cumartesi saat 14.00 da epidural sezeryana tarih verdi. dualarını eksik etme tatlım.
kaç haftalık canım?döndumu canım bebeğin baş aşağı?dönduyse bekleyeceksın kanala zaten doğum anındada ınebılıyormuş.dıkkat et bebişin hareketlerıne.benım bebiş ındı aşağı ama kanala gırmedı bakalım ne zaman gelecekse bende 38+3 alacağım..hemde cok zor sabırsızlıkla beklıyorum..rabbım bızımle bırlıkte herkezı kurtarsın..Kizlar merhaba bugun doktora gittim ne bir acilma ne bir sancvar bebis asagiyada inmemis
Doktor bu haftalarda agrilarin baslamis olmasi lazimdi dedi inatla normal dogum icin bekliyorum ama bebisin suyuda azalmis artik
Bakalim ne olacak boyle son haftalarda beklemek ne zormus
ayyy canım benımde gecen hafta 37+5deyken bakacaktı dedım erken degılmı ?kanalada gırmemış.tmm sonra bakayım dedı 25sıne randevu verdı o zaman da 39+5 gunluk oluyorum.doğum yapmazsam tabı bu zamana kadar.sen eyer olursan yazsana canım nasıl bırşey?ayy senınde haftayaymış benımde haftaya cumartesı yapılacak..kızlar dün dr.a gittim 38+4 üm. bebeğim normalmiş sancılarım 80 lerde çıktı dr. 1 haftaya kadar bekle olmazsa haftaya cuma doğumhaneye gel muayene edicem dedi.bu zmna kadar bana çatı kontrolü felan yapmadı büyük ihtimalle haftaya cuma onun için çağırdı. çatı muayenesi olan varmı acıyomu çok merak ediyorum nasıl olduğunu tek tedirgin olduğum konu bu muayene işi
38+1 oldum bebegin basi asagida ama dogum kanalina girmedihayırlısı olsun bakalım bebişini sağ salım al kucağına:)cokda az kaldı heyecan başlamıştır..dualarım senınle canım rabbım herkezı kurtarsın..bende sancıyı beklıyorum doğumdan sonra dua et bana ..
kaç haftalık canım?döndumu canım bebeğin baş aşağı?dönduyse bekleyeceksın kanala zaten doğum anındada ınebılıyormuş.dıkkat et bebişin hareketlerıne.benım bebiş ındı aşağı ama kanala gırmedı bakalım ne zaman gelecekse bende 38+3 alacağım..hemde cok zor sabırsızlıkla beklıyorum..rabbım bızımle bırlıkte herkezı kurtarsın..
ayyy canım benımde gecen hafta 37+5deyken bakacaktı dedım erken degılmı ?kanalada gırmemış.tmm sonra bakayım dedı 25sıne randevu verdı o zaman da 39+5 gunluk oluyorum.doğum yapmazsam tabı bu zamana kadar.sen eyer olursan yazsana canım nasıl bırşey?ayy senınde haftayaymış benımde haftaya cumartesı yapılacak..
38+1 oldum bebegin basi asagida ama dogum kanalina girmedi
bekliyorum iste son gunleri. beklemek cok zormus ama
ayy ne guzel arkadaşlarla aramızda hep 1 -2 gun oynuyo hep bırlıkte doğuma gırsek:)))canım benımkıde aşağıda ama henuz gırmedı.gırersse hemen doğumun başlama olasılığı varmış ondan dur azıcık daha gırmesın.bazıları sancı tuttuğunda doğum başladığında kanala ınermış.bızde bugun 38+4gunluk ollduk:)ara ara sancıların oluyor mu? benım oluyo belımde genelde.benm bebiş iyice ındı aşağıyaa goren fazla beklemz dıyo ama bakalm.kılosu boyu nasıl canım?
Ara ara cok az kasiklarda sanci oluyor bel agrisida hafif var ama hic acilma falan yok dedi doktor 3 kilo benim oglus boyu ile ilgili bilginvermedi hic doktorum. Hayirlisi olsun artik beklemek hem heyecanli hem bunaltici oluyor
Parmaklarina jel surup uc parmagini derine sokuyorhayırlısı bakalım:) benımkıde 37+5deyken 3 kıloydu.benımkı kanala gırmedığı için çatı muanesı yapmadı ondan dolayı açılmayada bakmadı.ÇAtı muanesı nasıl oluyor canım?
burdayımmm kızlar. hergün bakıorum ama yazmıorum çok. yoğun değil ya artıkk, canım sıkılıoo o yüzden üzülüorumm yanii.
neyse 15 inde kontrol vardı doktor dediki sezeryan istiosan cumatesi alalım dedii. bende nts den çıkarkan sezeryandan çıkan bi kadın gördüm çok şişman yaşlı gibiydi birazda, inliyodu. o sırada ameliyathanenin kokusu vurdu burnuma. doktora anlattımben çok korkuom sezeryandan artık diye. bişey yok korkacak 15 yada 20 dk zaten falan dedi ama kadın benim gözümden hala gitmio tbi. dedim ben normal doğuramazmıyımm diye o zaman haftaya salı gel çatı muayenesi yapcam uygunsan normal yaparız dedi. epidural normal tabi:)çok ödleğimm ha. üf salı çatı muayenesi var ilk kez yapılacakk hem utanıorumm hemde korkuorumm. ne kadar derine bakıo ki iilla elini sokuomu yani bi makinası falan yokmu çatı bakımı için.3 gündür benimde belimm çok fenaaa. sanki kalçam kopacak gibi. bu arada bugün 39 haftamıza başladıkk. normal şartlarda 2 haftam mı oluoo. ben doğum 40. haftanın başında olur diye biliodum , bugün eşim 40. haftada dolar doğum ööle olur dedi. kızlarr korku başa bela ama mecburuz, artık hergün rüya pardon kabus görüorummmm :) hele bi tanesinde benim oğlan kekarnımdan tırnağını çıkardı, iteliom içine de girmioo, doktorum sezeryana aldı, korkudan uyandımm :)
Parmaklarina jel surup uc parmagini derine sokuyor
Ben artik hep bu sekilde kontrol edilecegim alistim parmaklanmaya
kızlar dün dr.a gittim 38+4 üm. bebeğim normalmiş sancılarım 80 lerde çıktı dr. 1 haftaya kadar bekle olmazsa haftaya cuma doğumhaneye gel muayene edicem dedi.bu zmna kadar bana çatı kontrolü felan yapmadı büyük ihtimalle haftaya cuma onun için çağırdı. çatı muayenesi olan varmı acıyomu çok merak ediyorum nasıl olduğunu tek tedirgin olduğum konu bu muayene işi
Ben oyle aci falan cekmedim canim yaayy acı oluyormu derıncığım 2dk anca oluyordur herhalde.yhaa oyle yapınca naısl suyun fılan patlamıyo anlamıyorum.işh o zamana kadar doğururumda hıç gerek kalmaz gercı doğumda farklı degıl ama olsun acıdan anlamazsın:)
bende bakıyorum gırıyorum masal yok dedım doğum mu yaptı acaba..merak etmıştım neysekı sende bebişte iyiymiş..masalcığım sen yaz bana ben sana yazarım..artık hayırlısı canım normal doğumda kolay degıl yanı ben bır kere yaşamıştımda yalvarmıştım hemşireye sezeryana al dıye onun tarıfı yok yaşayınca anlayacaksın.ama çatı derse sakın normalde ısrar etme.çatı dar olunca cok zor oluyor.canım çatı muanesı olduğun gun yaz nasıl bırşey bende bgun 38+4 gunluğum ve haftaya cumartesı çatı muanem var tabı doğurmazsam ama doğuracakmışım gıbıde gelmıyor.annem yarın gelıyor.işh ondan snra doğuruşmak ıstiyorum bebişime kavuşurum.canım doğumun artık ne zaman olacağı bellı olmazkı .şimdiden hazırlıklı olmak lazım.ama ben hala hazır degılım çantamı hazırladımda tam degıl bezını fılan almadım annemın gelmesını beklıyorum o tam anlamıyla hazırlar dıye.artık cok yoruluyorum belım ağrıyo ama dayanıyorum oyle sıkta degıl.ama ben cok sıkıldım.işh 40. haftamıza kalmayız.bırde onu doğurması var durdukca kılo alacak.senın bebış kanala ınmış mı canım?benımkı ınmemıştı gecen hasta ondan dolayı çatı muanesı yapmadı.ınmezse sezeryan olur galıba.ama benım aklımda hıç yok.sezeryan olursa doktorumuda degıştırmek zorunda kalacağım .canım normal o tur ruyalar bende goruyorum ama senın gıbı degıl.genelde eşimle ılgılı goruyorum hep benı aldatıyor.eskısı gıbı ılgılenemedığım için beynıme yerleştı galıba.bu arada masalcığım arkadaşımdan öğrendım süt için dıyordum yhaa cok olsun dıye hayıt suyuymuş.
hakıketen haklı doktor alt tarafı muane edıyor bağırmanın anlamı yokkı.ben sadece utandığımdan istemıyorum.Ben oyle aci falan cekmedim canim ya
ama nazli bayanlar varmis bagirip cagiriyorlarmis doktor onlara normal dogum yaptirmiyorum dedi
tamam tatlım salı yazarımm. hayıt suyunu nerde bulcazki.nasıl içiliooo.ne zaman içilio. eşin için ööle rüyalar görmen doğal, az kaldı sabret, rahatlıcaz inşallah yakında.benim bebek kafası aşağıda yerleşmiş dedi ama kanala girmeyimi kastetti bilemiorum. salı sorarımm. haydinn cussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?