- Konu Sahibi boncukkkkk
-
karnım burnumda olmaktan çok sıkıldımm havada güzell bahar geliooo bööle olmuuoo. galiba ben sezeryan yaptırcam. yarın muayenem var. annem babam kocam kardeşim herkes bebeği bekliooo. sezeryan yaptıran arkadaşıma baktım 40 yaşında ama hemen ayaklandı dün bi baktım göbek falan kalmamış. bide spor da yapmadıı ha. ben sporda yapcam. toparlanmam lazımmm.39+3 deyiz. belime yel girmeye başladı. bebek aşağı indi iice galibayürüdükçe rahmimi hissediorumm aşağıdan çekiolar sankii :)
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var.Henüz 13 günlük bebeğim iki defa topuk kanı alındı.İlkinde tsh 15 sınır değerde çıktı.ikincisinde 19 olmuş.Bugün aile hekimliğinden aradılar tekrar toıpuk kanı vermemiz gerekiyormuş,eğer değer yine yüksek çıkarsa tedaviye başlanacakmış.Çok korkuyorum,bizi zorlu bir süreç bekliyor gibi.
selam kızlar nasılsını?
Ben geçen salı gnü bebişimin hareketlerini hissetmedim; akşam saat 8 de hastaneye gittik.Doktor ultrasonla baktı, kalp atışları normal göründü.Daha sonra nts çekildi ondada normal çıktı, eve döbaşlandük.Gece1 gibi adet sancısı gibi kalçamdan, kasıklarıma ağrı girmeye başladı.saat 4 30 a kadar uyuyamadım yoğun bi şekilde ağrıyı çektim.en sonunda dayanamadım eşimi uyandırdım ve hastaneye gittik.Doğum başlamış dedi, 2 cm açılma varmış.Ağrın güzel geliyo dedi ebe.Ama canım çok yandı kızlar çok bağırdım.Ebeyle kavga ettik hüngür hüngür ağlattı bwni.Bağırmıcaksın, nefes alıcaksın, ne kadar nazlısın neler neler kabus gibiydi.Tam bebişin doğumuna yakın doktorum geldi,o çok iyiydi ama saat 6 dan 11 e kadar ebeyle birbirimiize girdik.Saat 11 05 de kuzum dünyaya geldi.Ama canım o kadar yandı ki görmk bile istemedim, sadece bittiği için, rahatladım.Bakkalköy Avicennada yaptım doğumumu, ruhter mi neydi ismi ebenin kesinlikle tavsiye etmiiyorum.
Ve şimdi Masal ımla evimizdeyiz.Şükür ikimizin sağlıgı da iyi.Benim ayaklarım şiş ve dikişlerim acıyor biraz.Sütüm geldi, meleğim emiyor.Yanımızda da annannemiz kalıyor.
Sizler nasılsınız, fırsat buldukça yazarım kendinize iyi bakın
kızlarrr son dakika haberi:
bugün kontrole gittik doktor alttan bakacaktı normal doğurabilirmiyim diye. önce ultrasona soktuu veeeeeeeeee bebeğin suyu çok azalmışş sizi yarın sezeryana almam gerekio dediiii, biz eşimle şokkk oldukkk. çok korkmakla braber daha da çok korkuorumm :)
annem babam burda. neyi nası ypcaz bilmios ama hayırlısı ne diyeyim. çantam hazırdı zaten, bebeğimin beşiklerini kurduk yerlerine koyduk, banyomu yaptım, hoşafımı, çorbamı yaptım, annem garibim temizlik üstüne temizlik yapıoo :) kırmızı ojelerimi sürdümm... makyaj hafif yapsam mıki sezeryana girmeden :) bööle yazdıklarıma bakmayın walla ii korkuorumm. ama doktorum beni iice rahatlattı. yanımdan ayrılmayacann dedinn tamam dedi narkozcuyla da görüştük spinal epidural sezryan olcam en acısızı bu imişş. canlarım bana dua edinn ben ameliyat sırasında sizlerede dua edecem kolay doğumlar için. eşimin heyecandan belii tutulduu :) kas gevşetici vurdular şimdii, o benden heyecanlı.
Hayırlı uğurlu olsun cnm, maşallah bebişine. Ben de bekliyorum bakalım hiç belirti yok, günüm de az kaldı .
selam kızlar nasılsını?
Ben geçen salı gnü bebişimin hareketlerini hissetmedim; akşam saat 8 de hastaneye gittik.Doktor ultrasonla baktı, kalp atışları normal göründü.Daha sonra nts çekildi ondada normal çıktı, eve döbaşlandük.Gece1 gibi adet sancısı gibi kalçamdan, kasıklarıma ağrı girmeye başladı.saat 4 30 a kadar uyuyamadım yoğun bi şekilde ağrıyı çektim.en sonunda dayanamadım eşimi uyandırdım ve hastaneye gittik.Doğum başlamış dedi, 2 cm açılma varmış.Ağrın güzel geliyo dedi ebe.Ama canım çok yandı kızlar çok bağırdım.Ebeyle kavga ettik hüngür hüngür ağlattı bwni.Bağırmıcaksın, nefes alıcaksın, ne kadar nazlısın neler neler kabus gibiydi.Tam bebişin doğumuna yakın doktorum geldi,o çok iyiydi ama saat 6 dan 11 e kadar ebeyle birbirimiize girdik.Saat 11 05 de kuzum dünyaya geldi.Ama canım o kadar yandı ki görmk bile istemedim, sadece bittiği için, rahatladım.Bakkalköy Avicennada yaptım doğumumu, ruhter mi neydi ismi ebenin kesinlikle tavsiye etmiiyorum.
Ve şimdi Masal ımla evimizdeyiz.Şükür ikimizin sağlıgı da iyi.Benim ayaklarım şiş ve dikişlerim acıyor biraz.Sütüm geldi, meleğim emiyor.Yanımızda da annannemiz kalıyor.
Sizler nasılsınız, fırsat buldukça yazarım kendinize iyi bakın
kızlarrr son dakika haberi:
bugün kontrole gittik doktor alttan bakacaktı normal doğurabilirmiyim diye. önce ultrasona soktuu veeeeeeeeee bebeğin suyu çok azalmışş sizi yarın sezeryana almam gerekio dediiii, biz eşimle şokkk oldukkk. çok korkmakla braber daha da çok korkuorumm :)
annem babam burda. neyi nası ypcaz bilmios ama hayırlısı ne diyeyim. çantam hazırdı zaten, bebeğimin beşiklerini kurduk yerlerine koyduk, banyomu yaptım, hoşafımı, çorbamı yaptım, annem garibim temizlik üstüne temizlik yapıoo :) kırmızı ojelerimi sürdümm... makyaj hafif yapsam mıki sezeryana girmeden :) bööle yazdıklarıma bakmayın walla ii korkuorumm. ama doktorum beni iice rahatlattı. yanımdan ayrılmayacann dedinn tamam dedi. narkozcuyla da görüştük spinal epidural sezryan olcam en acısızı bu imişş. canlarım bana dua edinn ben ameliyat sırasında sizlerede dua edecem kolay doğumlar için. eşimin heyecandan belii tutulduu :) kas gevşetici vurdular şimdii, o benden heyecanlı.
maşallah canım bebişin baya buyumuş.ee artık alışmısındır.gaz sancısı var mı?uyku duzenı nasıl?bende 39+2deyım ama sancı yok.kolay gelsın sana.dogum yapan arkadaşlar nerdesiniz nasıl gidiyor
ben alışmaya çalışıyorum anne olmak çok zormuş bugun 1 aylık olduk çok şükür hamile arkadaşlarada allah kolaylık versin sağlıklı dogumlar nasip eylesin tanrım
slm kızlar bende doğurdum biraz ani oldu benim doğumum
16 şubatta nst ye girdim sonuca bakınca doktorum gizli sancın var hemen çatı muayenesi yapalım dedi ve 3 cm açıklık oluşmuş eğer şimdi almazsam seni doğuma sancın gece tutar dedi. ayyyy nası heyecanlandım 38+3 haftalık olmuştuk ama hiçbir belirtim yoktu ve beklemiyordum. hastaneye yatışım yapıldı ve başladı suni sancıya 6 saat yüksek dozda suni sancı çektim berbattı ölücem zannettim
bağıra çağıra ağlaya zırlaya o sancıyı çektim açıklık 8 cm olunca ıkınmalara başladık 10 cmde doğum salonuna alındım fakat suni sancıda çok efor sarfettiğim için gücüm kalmadı ve ıkınmalarım yeterli olmadı doğum sırasında. ve karnıma o kadar bastırdılar ki ancak doğabildi bebeğim. o kadar acı çektim ki bebeğimin doğduğuna bile sevinecek halim kalmamıştı doğum sırasında zorlamadan dolayı kızımın kafasında hafif bir şişlik oluşmuş ama 1 ay içinde geçermiş. şimdi ise biraz dikişlerimde sıkıntı var inşallah o da en yakın zamanda geçer.
ancak 3. gün sütüm geldi şimdi emziriyorum bebeğimi ve ona bakınca iyiki doğurdum seni diyorum.
Allah herkesi kurtarsın kızlaar ve sağsalim bebeğinize kavuşursunuz inşallah[/I]
maşallah canım bebişin baya buyumuş.ee artık alışmısındır.gaz sancısı var mı?uyku duzenı nasıl?bende 39+2deyım ama sancı yok.kolay gelsın sana.
allah analı babalı buyutsun canım.sende sağsalım kurtulmuşsun darısı benım başıma.anne olmak nasıl bırşey?doğumun zor oldu galıba.bebiş nasıl?bende henuz doğum edemedım..
slm kızlar bende doğurdum biraz ani oldu benim doğumum
16 şubatta nst ye girdim sonuca bakınca doktorum gizli sancın var hemen çatı muayenesi yapalım dedi ve 3 cm açıklık oluşmuş eğer şimdi almazsam seni doğuma sancın gece tutar dedi. ayyyy nası heyecanlandım 38+3 haftalık olmuştuk ama hiçbir belirtim yoktu ve beklemiyordum. hastaneye yatışım yapıldı ve başladı suni sancıya 6 saat yüksek dozda suni sancı çektim berbattı ölücem zannettim
bağıra çağıra ağlaya zırlaya o sancıyı çektim açıklık 8 cm olunca ıkınmalara başladık 10 cmde doğum salonuna alındım fakat suni sancıda çok efor sarfettiğim için gücüm kalmadı ve ıkınmalarım yeterli olmadı doğum sırasında. ve karnıma o kadar bastırdılar ki ancak doğabildi bebeğim. o kadar acı çektim ki bebeğimin doğduğuna bile sevinecek halim kalmamıştı doğum sırasında zorlamadan dolayı kızımın kafasında hafif bir şişlik oluşmuş ama 1 ay içinde geçermiş. şimdi ise biraz dikişlerimde sıkıntı var inşallah o da en yakın zamanda geçer.
ancak 3. gün sütüm geldi şimdi emziriyorum bebeğimi ve ona bakınca iyiki doğurdum seni diyorum.
Allah herkesi kurtarsın kızlaar ve sağsalim bebeğinize kavuşursunuz inşallah[/I]
maşallah canım bebişin baya buyumuş.ee artık alışmısındır.gaz sancısı var mı?uyku duzenı nasıl?bende 39+2deyım ama sancı yok.kolay gelsın sana.
canım çok teşekkürler biraz olsun alıştım sayılır uyku düzeni günü gününü tutmuyor gazımız yogun var annelik zormuş sanada kolay gelsin güzel haberlerin gelsin.. az kalmış normal dogummu yapacaksın sen
saol canım..allah herkeze kolaylık versın..allah hepinize kolaylıklar versin
çok geçmiş olsun allah analı babalı etsin sağlıklı bir ömrü olsun çok zor aşamalar ama bebek sevgisi çok farklıymış dünyalara deger:)))
canım çok teşekkürler biraz olsun alıştım sayılır uyku düzeni günü gününü tutmuyor gazımız yogun var annelik zormuş sanada kolay gelsin güzel haberlerin gelsin.. az kalmış normal dogummu yapacaksın sen
annelık boyle bırşey işte her turlu şeyıne dayanıyorsun:)olmaıd arabayla gezın canım:) gaz cıkarıyormuş.bende normal doğum yapacağım işh ama henuz sancım yok cumartesı gunu doktora gıdeceğim işh doğuma alır bakalım.dua edın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?