Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

cnlarımmm bebeğim doğduuuu. benimde artık bi meleğim var. çarşmba doğdu perşembe eve geldikkk.annemlerle beraber büyütmeye bakıoss bebeği. darısı sizleree çokkk güzel benimmm oğlummm, aynıı babasına benzioo. ağlayınca dayanamıorumm bende ağlıorummm. sütüm gelmedi mama verdikk ama şimdi gelmeye başladı. sezeryan ii ama eve geldikten sonra sancın oluuomş.sol yanımda kasılmalar oluoo. ama bebek çokk güzelll bişeymiş bilsem daha önce yapardım.ameliyata girerken ağlıodum korkudan ama bebek gelince herşey geçti gitti . sizlerde sağlıcakla kavuşun bebişlerinizeeee inşallah walla ameliyatta sizlere de dua ettim. öpüorum hepinizi, imza bartunun annesi...

selam kızlar, geçen hafta bugün epidural sezeryanla kızımı kucağıma aldım.
darısı herkesin başına, ayrıntıları da yazacağım inş. bi ara
çok öpüyorum hepinizi...
allah analı babalı buyutsun sevgili..beklıyoruz ayrıntıları:)

masalcığım cok sveındım bebişine kavuşmana rabbım analı babalı buyutsun.ben hala doğuramadım.pazartesı gunum doluyor.şubat annelığınden cıkıp mart annesı oluyorum.1martta normal doğumla doğuracağım.sunı sancı verecek doktor.tabı o zamana kadar sancım gelmezse.cokta korkuyorum .annelık bır başkadır.canım başta gelmemesı doğal ama boş boş emdırseydın emdıkce gelıyormuş.bırde hayıt suyu aldın mı ben bugun aldım.aa bebişinin isminide bartun mu koydu cok guzel bır ısım:)cok saol cnaım dua ettığın için.annemgıle dıyorum bız arkadaşla aynı doğuracaktık o doğurdu ben beklıyorum:)

bebeğin adı bartu yargı oldu :)
ütüm artık gelio hayıt suyu almadım. bebek bayağı emdi beni walla o getirdi sütümü:) hem mama veriorum hem emziriorum.ben oğlumu çok seviorum. hadi baklım ii haberlerini bekliorus. anne ol sende hayırlısıyla bebeğine kavuş inşllah

ne güzel canım zaten sık emzırmek getırıyormuş..sen boyle anlatınca bnde cok heveslenıyorum.işh canım dua et bende kurtulayım ama ınanamıyorum sankı hıç doğum etmıyecem gıbı gelıyor ve cokta korkuyorum.

doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun bebeklerinizi allah analı babalı etsin bebek olayı çok güzelmiş katılıyorum size bambaşka bir duygu:)))

Selam kızlar nasılsınız?
Biz Masalımla iyiyiz.Gece iki üç kere uyanıyoruz, emmemiz de iyi.Gazı oluyor bazen çok ağlıyor, bide tualetini yapıyor tam değiştirip kapatırken tekrar beni uğraştırmak hoşuna gidiyor kızımın
sizin anlayacağınız bizim minik uyandığında hemen emip uyumuyor.Emiyoruz, alt değiştiriyoruz, tekrar emiyorz derken baya bi zaman geçiyor.
Bu arada ben doğumdan sonra 9 kilo vermişim, Masalım 14 günlük oldu bu gün.
Ee sizde ne haberler var?
Boncukcum hiç sesin çıkmıyor umarım bi sorun yoktur :26:

Merhabalar canlarım.....
Çok özledim sizi aklım hep sizdeydi ama kafam doğumdan beri çok acayipti o yüzden elim varıpta bilgisayarı açamamıştım şimdi çok şükür iyiyim,hazır kendimi iyi hissediyorken sizlere de iki kelam yazıyım istedim...Geçmişi okuyamadım ama NİLAYUcumla,MASALcım doğum yapmışlar anladığım kadarıyla,hayırla sağlıkla büyütün mniklerinizi güzel annelerASİYEcim bi sen kalmışsın sanırım bizim gruptan sende sağlıkla bi avazda kavuş miniğine İNŞALLAH

NİLAYU canımsen beni sormuşsun bende bugün neti açmış bulundum kalp kalbe karşıymış..Biz de aynı sizin gibi emişiyoruz,gaz çıkarıyoruz,alt değiştiriyoruz,uyuyoruz...Benim için ilk günler uykusuzluğa alışmak zor oldu ama şimdi şükürü alıştık gibi...Eeee 12 saat uyku uyurken birden 2-3saate düşünce büye şaşırıyo tabiiii:26:Amaaan hayırlısıyla bol bol sütüm olsun kuzum güzel güzel emsinde hiç uyumasamda olur...

Bizim dün ayımız doldu...Hepatit aşımız ve kalça ultrasonumuz vardı,şükür herşey iyi boyumuz kilomuzda iyiymişBenim dikişlerimde biraz iltihap oldu şu ara onunla da uğraşıyoruz ama bu da geçer ALLAHın izniyle...NİLAYU canım sen normal mi yaptın doğumu..

Bide kızlar mama veriyomusunuz minişlerinize..Ben gece bi kere 60ml mama veriyorum..Bide emme süreleriniz nasıl biz en az 40dakika emişiyoruz,Bazen 1saatide buluyo,o da ben bıraktırmasam daha da bırakmıycak nerdeyse bizim Zeynep hanımmmBide sallıyomusunuz,emzik verdiniz mi...Ben sallıyorum beşiğinde,emzikte verdik...Sizde anlatın bakim neler yapıyonuz:26:

doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun bebeklerinizi allah analı babalı etsin bebek olayı çok güzelmiş katılıyorum size bambaşka bir duygu:)))

PANADOL tatlım nasıl gidiyo OZAN beyle hayat..Ben sütümü artırmak için içmediğim şey kalmadı senin kullandığın özel bişey var mı bakiiim:26:Uykularınız nasıl,annelik ne kadar başka bi duyguymuş dimiiiiRABBİM isteyen herkese yaşatsın İNŞALLAH

bır ben kaldım boncukcuğum .. şubat annesınden mart annesıne gecıyorum.gunum doldu beklıyoruz ama hala sancı yok.artık perşembe gunu sunı sancıyla doğum edeceğım işh edebılırım.
maşallah bebişine 1 aylık oldu demek..sızden boyle duyunca ınankı cok heveslenıyorum.annemde gozumun içine bakıyor doğur dıye ama yok.benım kız ınatcıı galiba..canım bende sutum olsun dıye hayıt suyu aldım cantama koydum doğumdan sonra içeceğim sut yaptını soyledıler..bende duşunuyorum uykusuzluğa nasıl dayanacağım dıye ne yapalım artık hayırlısıyla gelsınde dayanırız.1ayın sonundamı yapılıyor canım kalça cıkıklığı ve aşı?bu arada zenep kime benzıyor?

saol canım teşekkür ederim. evet doğumum çok zordu. çok şükür bebeğim iyi adını nil koyduk.

kızlarrr hep korkuyordum yhaa 29+unda doğum ederım dıye ..29 şubatta doğum ettım:) ebemızde 29 şubatta doğmuş:)cok rahat bır doğum gecırdım belden aşağısını uyuşturdular normal oldu.bebeğim 3.150 gram boyuda 50cm doğdu.ama cok tatlı .şuanda bol sancı cekıyoruz malgam cıkarıyoruz.sanırım sarılık olmaya başladı.sık emzırıyorudm ama bugun emmedı hıç uyudu gece cok yoruldu galıba ondan hıç uyumadıkı.işh sarılık olmaz.

canım nerelerdesin kayıpsın ben aradada olsa giriyorum OZAN bey çok gazlı sorma bazen uykusu iyi bazense kıvranıp duruyor o kıvranınca bende tabı kıvranıyorum:))
doktor kontrollerimize bizimde iyi gidiyor kalçadan ultrason çekildi çok şükür yolunda herşey cildi çok kuru doktorumuz hazır içme suyu ile yıkayın dedi birde özel banyo için şampuan yazdı süt için sorma resmen düz duvara tırmanmaya başladım ne bulursam içiyorum yeterki süt olsun diye hiç mama vermedim ben sana daha önce yazdıklarımı içiyorum birde hergün 3 bardak ıhlamur içiyorum senin varmı herhangi farklı birşey içtigin artış varmı senin sütünde çocuk bakmak zormuş ama sevgisi herşeye deger uykusuzlugada alıştım sanırım
boncuk canım göbegin ne alemde ben korse takıyorum ama aynı duruyor insan çocuk olduktan sonra resmen kendini unutuyor herşey çocuk için
katılıyorum sana bu duyguyu allahım herkese yaşatsın dünyalara değilmem çok farklı canım görüşürüz arada yaz....

geçmiş olsun allah analı babalı etsin bebegini sağlıklı bir ömrü olsun

Asiyecimmm tebrikler sonunda bebişine kucağına almışın.Demek rahat bi doğum oldu ne güzel, ben doğumumu düşününce bunalıma giriyorum
sen epudural mı oldun? kilosu da gayet iyiymiş Kuzum uyandırıp emzirmeye çalış, sarılık emmediği zaman oluyormuş. kolay gelsin

masalcım allah analı babalı büyütsün meleğini.Sütün şimdi geldiğine göre bebiş emiyor mu yoksa mamaya mı devam ediyorsunuz?Bende ikinciyi sezeryan düşünüyorum valla. Sen şimdi nasılsın rahat mısın?

U
Boncukcum evet kalp kalbe karşıymış. Ben normal doğum yaptım kuzum.Uykusuzluk bizim içinde büyük sorun ya Bizim emme süremiz belli olmuyor.Bazen 20 dakka bazen 40 dakka. ben sallamıyorum, emzik veriyoruz ama tutmuyor

geçmiş olsun allah analı babalı etsin bebegini sağlıklı bir ömrü olsun
cok saol canım aminnn..rabbım herkeze bu duyguyu nasıp etsın ...bebiş gıbısı yok walla.

panadolcuğum epidural yaptırdım.ıyıkı onu yaptırmışım duşunkı sadece evde cektığım sancı vardı.epıdural bır yapıldı en ufak bır sancı cekmedım duşun bebeğin cıkışını sadece boşalma oluca anladım.herkeze tavsıye edıyorum.benım gıttığım yerde cok ıyıydı ama doktorlar hemşireler o kadar ılgılıydılerkı şuana kadar o kadar ılgılı bır hastane gormedım.bebeğimi alırken bebeğimle konuşuyorlar annene grş de hadı geelceğız annesı fılan.ılgı muhteşemdı.epiduralde sanırım tek sorun ıkınma hıç bırşey hıssetmedığın için güçlü ıkınman lazım.canım kılo gayıp ettı baya benı hıç emmıyor artık.surkelı ağlıyo gazı oluyo gecemız gunduzumuz hıç yok.ıyıkı annem varmış.annem gıdınce ebn ne yapacağım bıl mıyorum.sarılıkta baya ılerledı.canım cok sıkkın.oturdum ağladım dun doktordans onra ınsanın içi naısl yanıyor anlatamam.

Kuzum ben sancı çekerken çok zorlandım ya, doğum anında çok canım yanmadı benim.Epudurali tavsiye ediyorsun o zmn.Seninkinin rahat geçmesine sevindim.Hangi hastanede doğum yaptın ne kadar verdin?
Bi çok çocuk sarılık oluyor canım, emmiyorsa mecbur mamaya başlıcaksın, karnı doysun bebişin.Bizimkide dün hiç doymadı hep ağladı.

Evet iyiki annelerimiz var.Benim yanımda da annem kalıyor, her işimi o yapıyor gelinimmiş gibi valla.Kaynanamda deli ediyor beni.Yabancı gibi geliyor oturuyor, annem bi de onla kocasına hizmet ediyor.Allahtan sık gelmiyolar.Annemde yarın gidicek, 20 günlük oluyor bebiş.İçim bi tuhaf oldu çok alıştım yanımda olmasına.Sanki o gidince ben hiç bişi yapamıcam, bakamıcam bebeğe.
Çok duygusalım hep ağlıyasım var.Sürekli evdde olma durumu beni çok geriyor, bide gezmeye çok meraklıyım ben, eşimle birlikte bişiler yapamayacağım düşünceside çok geriyor... offf ya sizde böyle misiniz?Zamannda gidelim dediğim ve onun götürmediği heryer için sinirleniyorum, kızıyorum, üzülüyorum. offfff

edıyorum canım epiduralı yanı oturmaya gıtmışım gıbı duşunyanı cocuğun başı gozuktu dıyo odada ben hala guluyordum:) annem eşim yanımda sancı cekıyorum onlarda tuaf oluyorlar nasıl doğum bırşey hıssetmıyr musun dıye.yuruyordum tutmama hıssı ılk 30dk oluyor tutuyorda normal şeılde degıl.canım ben 1250 ye oldum doğumumu eee burda herkez 250 en fazla400 mılyon verıyordu benımkı pahalı oldu bıraz ama değdı walla.anaklınıkte oldum canım doktorumda muhteşemdı ılgılıydı ve ıçımı rahatlatıyordu.canım walla cok zor işmiş bebek bakımı içim dayanmıyo ağlayınca emmıyor bırde arada tutuyo mamada vermıyorum.bır bakıyor emıyor bır bakıyor yok.ama bugun cok şukur ıyıyız.ayy allah annelerımızı başımızdan eksık etmesın.walla cnaım normalde benım eşim gezmeyı sevmez.cıkmazdı dışarı pek benımle otururdu.şimdi duşun bugun sağlıkocağına gıttık.kızım arabayı cok sveıyo dedım.adam bızı taaa nerelere goturdu denız kenarında gezdık.tek kızı mutlu olsun kucucuk cocuğa soruyo babacığım bırşey istermısın?dıye bende bunu kullanıyorum walla.cocuk uzerınden gıdınce:)bızımkı kıyamıyor.

asiyecimm çok sevindim doğumunaaa allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn cnım. bebeğine hemen mmaya başla ebeler açlıktnda sarılık oluoo. benim sütümde geç geldi sma mama alıp enjektörle verdikk. şimdi günde 1 yada 2 sefer biberonla veriorum yoksa hemen acıkıo.30cc mama yeterli şimdilikk bence hemen başla bazı doktorlar yokk illa anne sütüolcak ama olmaz dio, bebk sarılık olunca da açlıktan demiolar.

canım bende senin yaşadklarını yaşıyorum inan hamilleigmde kolay geçmemişti bebegimde gazlı sürekli kucagımda yuada salıyor vaziyetteyim bende evde yanlızım bazen garip duygulara giriyorum sana muhtaç birisi var ya bana birşey olsa vs.duygusallık hala bendede devam ediyor kırkımız çıktı ama hala aynıyım duygusalım ama bebek svegisi bambaşkaymış..

dogum yapanlar bebegim pişik oldu siz ne kullanıyorsunuz ben chicco kullanıyorum bayagıda ilerlede pişigimiz canı yandıgı için aglıyor belkide oğluşum
birde konak olduk kafası zeytinyagı sürüp yıkıyorum ama hala çok var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…