Şubatta doğum yapacaklar haydi geri sayımaaa:)))

canım selam ben henüz mama vermedim ilk ay 1 kg almıştı 2 ay 700 gr almış deigin gibi gündüz emzik gibi sürekli kucagımda emiyor sütüm olsun diyede yapmadıgım şey yok enson gititgimzide dedim mama verelim günde 60 cc ver dedi ama ben yine vermedim kimyonla anosanı taze olarak yap zararıda yok dr söyledi

selam canım maşallah olsun bebişine merak ediyordum bende seni bendeki göbegi bir görsen sorma sanki 5 aylık hamileyim hiç birşeyim olmuyor alışverişe gititm bri,şey yakılmadı almadanda döndüm korse takmıyorum baştan beri sanki işe yaramadı gibi benım bebekte daha iyi aglamaları azaldı gibi gaz sorunumuz devam ediyor senınle aynı bebekleirmzin haftaları kg alımlarıda aynı olmuş:))) benım oğluşta bolca sohbet istiyor bende büyük insna var gibi gunduz bolca konusuyorum şarkılar söylüyorum kucakcıyız bırde sallıyorum bolca yorucu tabıkı bebek bakımı ama olsun sevgisi herşeye deger öpüyorum...

slmmm canlarım. bende geldimmm ya artık eskisi gibi cıvıl cıvıl ols sayfamız. ara ara giriorumm kimse bişi yazmıodu bende çıkıodumm. neyse sayımız artmaya başladı galiba:) oğluşumla biz iiyiz. ama beni çok yoruoo. annemle babamı hala göndermedimmm. bebek hepimize alıştıı. beni tanıoo. 22 şubatta doğmuştu.hergün banyo yaptırıos, banyoyu seviio hiç ağlamıoo. ayın 24 ünde karma aşımız var ateş yapıo diolar ben çok korkuorum ağlayınca susturamıoss. zaten hergün gaz sancımız var bide ateş olursa yandık. ateş ve ağrı için nasıl önlem aldınız? ben 11 kg verdim doğumdan önceki halime 5 kg kaldı. ama daha kg veremiorumm.hiç rejimde yapmadımm. bebeğim meme emio, yalnız banyodan soora ve gece yatarken y 60lık yada 30luk mama (sma)veriorum.mama yiyince daha çok uyuo.haadii hergün girelimm sayfamıza 67 sayfa artsınn artkk

canım senın dedığın gıbı kaynattım verdım.sen sadece suyunu mu verıyorsun ben kımyonla bırlıkte 1 çay kaşığı verdım.allahım sabah 5de yattık gece nasıl gazlandı.gercı normaldede sabaha karşı yatıyoruz.ama kakasında kımyon vardı.bende gece yatmadan mama verıyorum.ara sıra verıyorum ama .cok gazımız oluyor geceylede gunduzu karıştrdı cokkk yoruldum.

bende canım bebiş uyuyunca bakınıyorum ama kımse cıkıyorum.canım aile doktoru aşıdan once ateş duşurucumu yada bır ilaç mı ne verın dedı eşim bılıyor onu.o zaman ateş olmuyormuş.benım bebekde sureklı ağlıyor bazen oyle daralıyorum.cok gazı var.gecelerı yatmıyor sabaha karşı yatıyor.bende canım 14 kılo verdım doğumdan sonra ama hala eskı kıloma donmeme 19 kılo var.canım ben mılupa kullanıyorum.sma nın fıyatı nasıl ?gram olarakta kucuklerı var mı? bu arada normal doğum yapıpta ilişkiye gıren vrmı? cok acıyo dıyolar.

Selam kızlar nasılsınız?
Biz Masalımla gün dolduruyoruz.Emiyor, banyo yapmayı sevmiyor ve fena halde babacı.Bende bas bas bağırıyor, babaya gittiği zaman put kesiliyor =) Geçen 2 haftayı hasta yatarak geçirdik.Boğazlarım şişmişti, öksürük, birde baş ağrısı, Masal da ağladıkça beynim zonkluyordu; görmek bile istemiyordum.O da hep ağladı, uyumadı ki dinleneyim.Sanırım benim rahatsızlığım sütten onada geçti.Annem geldi kaldı iyileştirdi beni de gitti =) Ama masalın burnu tıkalı, nefes alırken çok zorlanıyor.Hastaneye gittik damlayla fısfıs verdi ama düzelmedi hala.
Kızım 4750 kg, boyuda 57 cm olmuş.
Eee sizler ne alemdesiniz? Boncukcum yine kayıpsın, umarım bi sorun yoktur.

ohh ne guzel babacı olsun.benımkıde işh oyle olur.babasını bır yere bırakmaz bu sağyede bende oturmalarda rahat ederım:) masal kaç aylık canım? benım berramda gece uyumuyor gunduz yatıyorç.cok gazı oluyo kakaısnı zor yapıyor.1 aylıkken berram 53cm 4100 gramdı.ama herşeyede deyıyor.ıyıkı doğmuş evımın neşesı.gezmelere cıktınız mı canım?ben hıç bır yere gıdemıyorum.durmuyacak dıye.

sma mama 19 tl. bu arada sütümün tadına baktımm :)))şekerliii :)) anlaşılan hepimiz gazdan çok çekioruzz ve yorgunuzzz. ben gezmelere başladı 40 ımızı çıkarmaya 70km uzktaki akrabamızza gittik.hiç durmadı. akşam yemeğe davetliydik arkadaşa oraya gittik özellikle banyo yaptırrıp gittik ki uyusunn, tavsiye ederinn uyuduu :)) dün de hava güzeldi arabasına uyuttum koydum, sahile gittik 3,5 saat sahildeydik gezdikkk. alıştırmaya çalışıorumm :)

masal canım sma mama ne demek mama markasımı

ben 1 haftadır oglumu yüzü koyun yatırıyorum rahat ettim dogduktan sonra sanki çocuk uyumamış rahat uyumaya başladı ilk önce korktum ama kafasını çok rahat hareket ettiriyor artık hemde gazını rahat kendi kendine çıkarıyor tavsiye ederim kızlar önceleri gündüzleri yatırıyroudm takip ediyordum şimdi gecede yatırmaya başladım hemşire arkadaşlar söyledi

Nilyu canım ben kimyonla birlikte vermedim çay yapıp verdim bende içiyorum hergün

Kızlar süt artırmak için her hangi yaptıgınız birşey varmıdır

Boncuk canım nerelerdesin ses ver :)))

Dün gece tam bi sayfa yazı yazdım,sonra forum arıza yaptı,gitmedi mesajım,geçen girdiğimde de böyle olmuştu bende sinir olmuştum,dünde sinir oldum..Bakalım bu mesajım giderse hepinizin tek tek hatrını sormak isterim

Evet mesajım gittiğine göre artık tek tek hatrınızı sorabilirimNasılsınız bakalım güzeller,biz çok özledik sizleri

KELEBEKcim sonunda sendende haber almışız,çok şükür...Mama konusunda bizde sizin gibiyiz güzelim,doğduğumuzdan beri mama takviyesi yapıyoruz,ilk başlarda sadece geceleri 1kere 30cc veriyordum,şimdi yine geceleri bazende gündüzleri olmak üzere günde 2 veya 3kere 60cc veriyorum..Sen ne kadar veriyosun canım ve ne kullanıyosun..Biz ilk başta sma kullanmıştık ama şimdi aptamil kullanıyoruzKilo konusunda da bende muzdaribim tatlım ama gülbenin programına katılan bi doktor 7-8aydan sonra gitmeye başlar kilolar dedi o yüzden bende ümitlendim umarım gider kilolar,göbüş olduğu gibi duruyo babam her gördüğünde içinde bi tane daha bebek bıraktılar herhalde kızım diye takılıyo ama adam haklı kocaman bi göbüş hala duruyo yawww:26:Neyse canım biz göz muayenesi yaptırmadık,doktorda söylememişti...İşitme testi yapıldı o kadar,bundan sonrada ALLAH korusun hastalık falan olmadığı sürecede sağlık ocağına götürmyi düşünüyorum Zeynebi

PANADOLcum,NİLAYUcum beni sormuşsunuz güzeller:26:Verin bakim bi yanakArtık neti çok açmıyorum hatta hiç açmıyorum o yüzden yazamıyorum ama artık fırsat buldukça açmaya çalışcam İNŞALLAH

PANADOL canım sütü artırma konusunda sende benim gibi herşeyi deniyosun sanırım,ben en son malt içeceği içtim tatlım bende bi etkisi olmadı ama kullananlar çok memnun eğer denemediysen bi dene istersen canım,bu arada yüzüstü yatmayı erkekler çok seviyo galiba,ablamın erkekleride öyle rahat ediyolar,ama bizim kız hiç sevmiyo

NİLAYUcum geçmiş olsun sana da minişinede..Bizimkide hasta oldu öksürüp duruyo kat kat giysiyle sıcacık evde nasıl üşüttüysek anlamadım

Bu arada kızlar siz kaç kat giydiriyosunuz miniklerinizi bi diyiverin bakim:26:

boncukcuğum bende mama verıyordum ama fark ettımkı bebeğim cok gazlandı.aptamil verıyordum ama ogun kakasında beyaz beyaz şeyler vardı.sankı ıyı çözünmuyormuş gıbı geldı.bende kestım.bakalım bu ayın sonunda kontrolumuz var sma mamasını vermeyı duşunuyorum.bende 83 le gıttım doğuma şuanda 68 kıloyum işh dahada gıder.

ASİYEcim siz nasılsınız bakalım...Senin kızın olmuştu dimi..Benim bildiğim erkekler daha fazla gazlı oluyo ama senin kızda da baya gaz oluyo galiba...ALLAH kolaylık versin güzelim:44:Sma tek boy diye biliyorum ben tatlım,biz 23tl ye almıştık ama şimdi milupa kullanıyoruz,sen kaç cc veriyosun bide kaç kere veriyosun,bizimki çok azemiyo bu aralar yahuuuu:26:

MASAL canım sizde gezmelere başlamışsınız MAŞALLAH...Miniğini sıkı sıkı sarda üşütme,bak biz evdeyken üşüttük miniği((((

Son düzenleme:
ASİYEcim mamayı yaparken biberona koyup çalkalayark yapmıycakmışız,biberona suyu ve mamayı koyduktan sonra yavaş yavaş kaşıkla karıştırcakmışız,bilmiyorum bu konuda bilgin varmıydı ama biz böyle hazırlıyoruz,çok şükür fazla gazımızda yokEşim bu akşamda hero baby almış bakalım bide onu deneyelim dedik bu ara bizimkisi biraz istahsızda:44:MAŞALLAH senin kilolar ne güzel gitmiş ben hala 85teyim zaten doğuma 88le gitmiştim düşün artık

[QUOT E=boncukkkkk;24180282]ASİYEcim mamayı yaparken biberona koyup çalkalayark yapmıycakmışız,biberona suyu ve mamayı koyduktan sonra yavaş yavaş kaşıkla karıştırcakmışız,bilmiyorum bu konuda bilgin varmıydı ama biz böyle hazırlıyoruz,çok şükür fazla gazımızda yokEşim bu akşamda hero baby almış bakalım bide onu deneyelim dedik bu ara bizimkisi biraz istahsızda:44:MAŞALLAH senin kilolar ne güzel gitmiş ben hala 85teyim zaten doğuma 88le gitmiştim düşün artık[/QU

cok tatlı bır kızım oldu:) cok değişik bır duyguymuş allah herkeze versın boncukcuğum.sureklı 29 şubata gelmesın dıyordum doktorumda 1martta gun verdı ama benım sancı 29 şubatta geldı:) ebesıde 29 şubat doğumluydu:) canım ben mılupanınkını verıyordum gunde 1 kere ondada gece verıyordum (artık onuda vermıyorum aklıma gelırse) bazen 90cc bazen 60cc ne kadarını içerse bakıyorum yada emzırmedıysem ona gore yapıyorum ben kaşıkla karıştırılacağını bılmıyordum bundan sonra oyle yapayım.cok gazlanıyordu bende mamadan mıkı dedım ama sma doneceğım en ıyı mama dıyorlar.canım sen azalt mama sayısını alışınca bıberon ıstıyorlar zaten emdıkce sut gelıyo .bazen gazdan cok emıyo memeyı ağzından cıkarm ıyo gazı olduğundan ondada göğsumde sut olmuyo sureklı ağzında o zaman verıyorum daha cok.canım hero baby yı pek tavsıye etmıyorlar ama dene sen bı.walla gıttı bende anlamadım ama bebek cok yoruyo belkı ondandır.ama genelde 6yın sonunda cok kılo verıyorsun.benım ılk doğumda oyle oldu.senın bebek naısl canm kılosu ne kadar kaç aylık oldu.

canım malt içicegini içiyorum birde alkolsüz bira içiyorum ikiside süt yapıyor ama yoruldum sürekli birşeyle riçmektende göbekte tık yok millet morleimi bozuyor sen tekrardan hamile olmişyasın falan diyen oluyor(

Kızlar aranızda Rotavirüsü aşısı yaptıran varmı ben bugun 1 dozunu yaptırdım çok pahalıda bir aşı 142 tl verdim bir kaç damla var içinde sağlık söz konusu olunca insan dayanamıyor

Kızlar aranızda Rotavirüsü aşısı yaptıran varmı ben bugun 1 dozunu yaptırdım çok pahalıda bir aşı 142 tl verdim bir kaç damla var içinde sağlık söz konusu olunca insan dayanamıyor

CANIM o aşı ayrı bır aşımı ısteyen mı yaptırıyor ve yararı ne ney duymadımda hıç ve kaç aylıkken yaptırıyorsun?

CANIM o aşı ayrı bır aşımı ısteyen mı yaptırıyor ve yararı ne ney duymadımda hıç ve kaç aylıkken yaptırıyorsun?

istege baglı aşı özel kendin alıp yaptırıyorsun 1 dozu 1 ay bitmeden 2 dozu ise 9 hafta sonra yapılıyormuş herhangi virüs durumunda yüzde 80 koruma özelligine sahip bir aşı örnek ishal gibi vakalarda araştır istersen internette rotavürüsü diye bizede çocuk doktorumuz söyledi

canım yhaa benım haftaya bıtıyor 1 aylık bıtıyor hemen vurdurmam lazım bakalım bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…