- Konu Sahibi boncukkkkk
-
ohh ne guzel babacı olsun.benımkıde işh oyle olur.babasını bır yere bırakmaz bu sağyede bende oturmalarda rahat ederım:) masal kaç aylık canım? benım berramda gece uyumuyor gunduz yatıyorç.cok gazı oluyo kakaısnı zor yapıyor.1 aylıkken berram 53cm 4100 gramdı.ama herşeyede deyıyor.ıyıkı doğmuş evımın neşesı.gezmelere cıktınız mı canım?ben hıç bır yere gıdemıyorum.durmuyacak dıye.
sma mama 19 tl. bu arada sütümün tadına baktımm :)))şekerliii :)) anlaşılan hepimiz gazdan çok çekioruzz ve yorgunuzzz. ben gezmelere başladı 40 ımızı çıkarmaya 70km uzktaki akrabamızza gittik.hiç durmadı. akşam yemeğe davetliydik arkadaşa oraya gittik özellikle banyo yaptırrıp gittik ki uyusunn, tavsiye ederinn uyuduu :)) dün de hava güzeldi arabasına uyuttum koydum, sahile gittik 3,5 saat sahildeydik gezdikkk. alıştırmaya çalışıorumm :)
PANADOLcum,NİLAYUcum beni sormuşsunuz güzeller:26:Verin bakim bi yanakArtık neti çok açmıyorum hatta hiç açmıyorum o yüzden yazamıyorum ama artık fırsat buldukça açmaya çalışcam İNŞALLAH
PANADOL canım sütü artırma konusunda sende benim gibi herşeyi deniyosun sanırım,ben en son malt içeceği içtim tatlım bende bi etkisi olmadı ama kullananlar çok memnun eğer denemediysen bi dene istersen canım,bu arada yüzüstü yatmayı erkekler çok seviyo galiba,ablamın erkekleride öyle rahat ediyolar,ama bizim kız hiç sevmiyo
NİLAYUcum geçmiş olsun sana da minişinede..Bizimkide hasta oldu öksürüp duruyo kat kat giysiyle sıcacık evde nasıl üşüttüysek anlamadım
Bu arada kızlar siz kaç kat giydiriyosunuz miniklerinizi bi diyiverin bakim:26:
valla asiyecim iyi oluyo babacı olması ona gittimi vsusuyor hemen =) Babada dursada bırak gidemiyorsunki aklın onda oluyor. oo bir aylığa göre iyiymiş boyu ve kilosu.Gaz sorunu bütün bebeklerde oluyor ya canlarım benim, nasıl sıkıyolar kendilerini.
masal 2 aylık oldu.hiç bi yere gidemiyoruz bizde durmuyor diye sizim gibiİşin kötü yanı ben gezmeyi çok seven biriydim her an fenalık geçirebilirim evde
OO masal maşallah sana ya biz hastaneden hastaneye çıkıoz evden, sen baya aşmışın, ne güzel.Darısı başımıza...Ayrıca kızımın da adaşısın. İsminden dolayı hiç sorun yaşadın mı? Ben bu ismi koyacağım zaman bi çok kişi büyüdüğünde dalga geçer koyma diye ikaz da bulunmuştu, ama dinlemedim =)
Kuzum hoşgeldin özlettin kendini valla. İşallah artık daha sık görüşürüz. Ayy çok dikkat et boncukcum ilerlemesin rahatsızlığı bebişinin, çok zor oluyor neler çektim ben. Annem, bebekler iğne deliğinden gelen soğuğu bile alır der. Gerçekten de öyle bizim evde çok sıcak bende iki kat giydiriyorum, ince bi battaniye onun üstüne kalın bi battanbiye örtüyorum ama yinede kapmıştık şifayı.Calpol şurup aldım ben bebekler için olandan. Ağrısı olduğu zaman veriyorum işe yarıyor kzlar aklınızda bulunsun.
bu arada biz ilişkiye girdik ve zorluk yaşamadık kızlar, kendinizi çok kasmayın.çok abartanlar var.Birde ikinci çocuğu istemiyorsanız mutlaka tedbirnizi alın ben sreyl taktırdım. onu takarken fazla bi acı olmadı. Sizde bilin istedim.
Hepinizi öpüyorum, biz masalımla yatmaya gidiyoruz iyi geceler
cok tatlı bır kızım oldu:) cok değişik bır duyguymuş allah herkeze versın boncukcuğum.sureklı 29 şubata gelmesın dıyordum doktorumda 1martta gun verdı ama benım sancı 29 şubatta geldı:) ebesıde 29 şubat doğumluydu:) canım ben mılupanınkını verıyordum gunde 1 kere ondada gece verıyordum (artık onuda vermıyorum aklıma gelırse) bazen 90cc bazen 60cc ne kadarını içerse bakıyorum yada emzırmedıysem ona gore yapıyorum ben kaşıkla karıştırılacağını bılmıyordum bundan sonra oyle yapayım.cok gazlanıyordu bende mamadan mıkı dedım ama sma doneceğım en ıyı mama dıyorlar.canım sen azalt mama sayısını alışınca bıberon ıstıyorlar zaten emdıkce sut gelıyo .bazen gazdan cok emıyo memeyı ağzından cıkarm ıyo gazı olduğundan ondada göğsumde sut olmuyo sureklı ağzında o zaman verıyorum daha cok.canım hero baby yı pek tavsıye etmıyorlar ama dene sen bı.walla gıttı bende anlamadım ama bebek cok yoruyo belkı ondandır.ama genelde 6yın sonunda cok kılo verıyorsun.benım ılk doğumda oyle oldu.senın bebek naısl canm kılosu ne kadar kaç aylık oldu.
canım malt içicegini içiyorum birde alkolsüz bira içiyorum ikiside süt yapıyor ama yoruldum sürekli birşeyle riçmektende göbekte tık yok millet morleimi bozuyor sen tekrardan hamile olmişyasın falan diyen oluyor(
Kızlar aranızda Rotavirüsü aşısı yaptıran varmı ben bugun 1 dozunu yaptırdım çok pahalıda bir aşı 142 tl verdim bir kaç damla var içinde sağlık söz konusu olunca insan dayanamıyor
Kuzum hoşgeldin özlettin kendini valla. İşallah artık daha sık görüşürüz. Ayy çok dikkat et boncukcum ilerlemesin rahatsızlığı bebişinin, çok zor oluyor neler çektim ben. Annem, bebekler iğne deliğinden gelen soğuğu bile alır der. Gerçekten de öyle bizim evde çok sıcak bende iki kat giydiriyorum, ince bi battaniye onun üstüne kalın bi battanbiye örtüyorum ama yinede kapmıştık şifayı.Calpol şurup aldım ben bebekler için olandan. Ağrısı olduğu zaman veriyorum işe yarıyor kzlar aklınızda bulunsun.
bu arada biz ilişkiye girdik ve zorluk yaşamadık kızlar, kendinizi çok kasmayın.çok abartanlar var.Birde ikinci çocuğu istemiyorsanız mutlaka tedbirnizi alın ben sreyl taktırdım. onu takarken fazla bi acı olmadı. Sizde bilin istedim.
Hepinizi öpüyorum, biz masalımla yatmaya gidiyoruz iyi geceler
NİLAYU tatlım hoşbuldum...Bize de doktor peditus ve ventolin şurup verdi 2gündür daha iyi gibiyiz,yarın kontrole götürcez bakalım... Calpolda aklımızda ve evimizde bulunsun bari....
Daha daha neler yapıyosunuz kızlar,miniklerinizi kendiniz yıkayabiliyomusunuz,sallayarak mı uyutuyosunuz ve her gün devit damla veriyomusunuz,bide bebişinizi yatarak emziriyomusunuz....Bizimki yeni bi huy edindi memede uyuyakalıyo yerine koyunca uyanıyo ama yanıma alıp mememi ağzına dayarsam uyuyuveriyo,onun dışında da beşiğinde sallayarak uyutuyorum zaten:26:
NİLAYU tatlım hoşbuldum...Bize de doktor peditus ve ventolin şurup verdi 2gündür daha iyi gibiyiz,yarın kontrole götürcez bakalım... Calpolda aklımızda ve evimizde bulunsun bari....
Daha daha neler yapıyosunuz kızlar,miniklerinizi kendiniz yıkayabiliyomusunuz,sallayarak mı uyutuyosunuz ve her gün devit damla veriyomusunuz,bide bebişinizi yatarak emziriyomusunuz....Bizimki yeni bi huy edindi memede uyuyakalıyo yerine koyunca uyanıyo ama yanıma alıp mememi ağzına dayarsam uyuyuveriyo,onun dışında da beşiğinde sallayarak uyutuyorum zaten:26:
ASİYEcim son zamanlarında İNŞALLAH 29unda olmaz diyodun demek ki kısmette 29unda doğum yapmak varmışOlsun sağlıkla geldi ya bebiş,sizde 28inde kutlarsınız
Canım biz 27sinde 3aylık olcaz...2aylıkken 5800gr.,55cmdik...Geçen günde hasta olduğu için gittik 6300olmuşuz,boyunu bilmiyorum ama 2-3cm daha uzamıştır herhalde,zira artık ayaklı tulumlarımız olmamaya başladı...Ama ben en çok bu tulumları seviyorum hiç çocuğun sırtı falan açılmıyo:44:Bu arada rota virüs aşısı 1aylıkken yapılmıyo,3.ayda falan yatırabiliyosun,özel bi aşı kimi doktor yaptırın diyo kimisi yaptırmayın..Ben yaptırmadım bildiğim kadarıyla ağızdan yapılan bi aşı...
boncuuukkk nasılsın bebişin nasıl ? baya oldu sana özel msj atmıştım.inşallah iyisinizdir.unuttun bizi
benim vaktim genelde evde geçiyor boncuk eşimle hafta sonları çıkıyoruz kendi başıma bebekle henüz çıkmadım insan birileri gelsin gitsin istiyorum malum apt. hayatı kimse kapını çalmıyor bebek görmeye gelenlerde azaldı artık arada hafta sonu gelen oluyor
ben eşimle yıkıyorum oğlumu tek yıkıyamam çok hareketli benım bebiş memede emerek uyuyor aradada sallayarak uyuyor işe başlaınca ne yapacagım bilmiyorum mayıs sonu gibi işe dönecegim düşündükçe deli oluyorum nasıl bırakacagım
ben oturarak emziriyorum devit damla niçin ben d vitamini damla kullanıyorum gazımız biraz olsun azaldı maşallah senin kızın kg iyi almış sanırım ek olarakta mamada veriyorsun arada
Rotavirüsü 3 ay bitmeden yapılıyor ilk dozu 2 dozu 9 hafta sonra yapılıyor yaptırıdm içimde kalmaısn dedim kolay sahip olmadık biliyorsun canım:))
eşimle henüz ilişkiye geremedim malesef ben sen girdinmi??
kısmet:)görümcemın kızına nışanlıyken gulmuştum:) oda 29 şubat doğumlu.maşallah bebişine bakalım benım bebek kaç kılo cıkacak bu hafta sonu gıdeceğım 5000 kılo olur dıye thmın eıdyorum gecen ay 900 gram olmıştı cunku.canım hangı tulumlar boydan cıtcıtlı tulumlardan mı bahsedıyorsun.ben onlarla hıç rahat etmıyo dıye gıydırmıyorum bacakları toplanıyo kucağımıza aldığımızda.bu aşıyı doktora söyleyeceğim.benım berram gaz sancısı olmazsa ıyıyız cok şukur ama cok ılgı ıstıyor konuş benle dıyo.dınlıyo benı guluyo sonra:)bende cok mutlu oluyorum...o kadar cok bekledımkı bu anı hergun dua edıyorum olmayanlarada ver allahım dıyo.bebek evın ayrı bır neşesıymış meyersem.bebeğim senın bebek gıbı göğüsümde uyuyor yerınde uyanıyor.bazen gecelerı yatarak emzıyorum gunduzlerı oturarak.gaz sancısı olduğunda memeyı ıstıyo sureklı oda genelde gecelerı olduğu için.dışarı cıkıyormusunuz boncukcuğum?naısl gıydırıyorsun ?ve nasıl cıkartıyorsun?
Ayy canım benim ikizlerle hayat nasıl gidiyor...Mesajını almadım güzelim alsaydım kesin cevap yazardım..Nete fazla giremiyorum ben o yüzden yazamıyorum,şimdide yazıp hemen çıkıcam ama bi ara seni özelden rahatsızederim şekercim...Herşey yolunda minikler büyüyor dimi
bende babcı yetıştırmeye calışıyorum:)saolsun eşim hıç dayanamıyor gece ağladığında ben yatıyorum aç degılse ama o ağladığında yatamıyor ben naıslsa eşim bakıyo dıyorum:)tabı hafta sonu oyle hafta içi babamız en ufak sesten dahı hıç yatamadığı için salonda yatmayı tercıh edıyor.neysekı okulların kapanmasına az kaldı.gaz sancımız bırazdaha hafıfledı ama gun içinde yıne cekıyoruz.hıç gezmeye gıdemıyoruz ben cıkaracağım ama eşim izin vermıyor bebeğim hastalanacak sen gez ben bebeğe bakayım dıyor.bızde bu hafta ıkı aylık olacağız.ilişkiye henuz gıremedık bızde çunku hala benım kanamam oluyor adetmı kırkınmı kanamadı anlamaıdm ben .kesılıyo gıbı oluyo gerı başlıyo hafta sonu doktora gıdeceğim bakalım ne dıyecek.canım bende sreyl taktırmak ıstıyorum ama kımısı taktırma zarar dıyor.kafam cok karışık.kaça taktırdın canım?tabı bırde eşimde ıstemıyo taktırmamı.ama benhemen hamıle kalıyorum sutumde korumuyo galıba bu yuzden cok korkuyorum.
Daha daha neler yapıyosunuz kızlar,miniklerinizi kendiniz kayabiliyomusunuz,sallayarak mı uyutuyosunuz ve her gün devit damla veriyomusunuz,bide bebişinizi yatarak emziriyomusunuz....Bizimki yeni bi huy edindi memede uyuyakalıyo yerine koyunca uyanıyo ama yanıma alıp mememi ağzına dayarsam uyuyuveriyo,onun dışında da beşiğinde sallayarak uyutuyorum zaten:26:
Ooo ne güzel gece uykunu alıyorsun sen o zmn =) anason çayı da bebekleri sakinleştirip gazlarını alıyormuş, istersen bi dene. Spreyl bi zararı varmı bilmiyorum ama ben hamile kalmaktan çok korkuyorum o yüzden hemen takırdım.sütün koruma muhabbetini sakın inanma; çevremde emzirirken hamile kalan o kadar çok kişi varki.100 tlye taktırdım ben ama ana sağlıklarda ücretsiz takılıyormuş.Ben zman kaybetmemek ve sıra beklememek için kendi doktoruma gittim. eşin neden istemiyor taktırmanı?
boncukcum kontrolün nasıldı? ben bebişimi kendim yıkıyorum, çok hareketli zor oluyor ama yıkıyorum.Bi de banyoyu sevmiyor, banyodan çıkıp uyuyana kadar resmen ağlamaktan kendinden geçiyor. biz minik bi beşik aldık, masal onda sallayarak uyutuyorum. yatarak emzirmeyide hiç denemedim korkuyorum; uyuyakalırımda allah korusun boğulur diye.
Allaha şükür iyi gidiyor ama yorucu tabi ki :) uykusuzluk yorgunluk derken bi bakıyom gece bi bakıyom gündüz :) senin prenses nasıl ? inşallah iyisinizdir.şükür büyüyorlar teyzesi :) kocaman oldular bile.bebişinin adını ne koydun ?
boncukcum kontrolün nasıldı? ben bebişimi kendim yıkıyorum, çok hareketli zor oluyor ama yıkıyorum.Bi de banyoyu sevmiyor, banyodan çıkıp uyuyana kadar resmen ağlamaktan kendinden geçiyor. biz minik bi beşik aldık, masal onda sallayarak uyutuyorum. yatarak emzirmeyide hiç denemedim korkuyorum; uyuyakalırımda allah korusun boğulur diye.
bıtanem babamız bızle yatmıyorkı salonda yatıyor.en ufak tıkda sabahlara kadar uyumuyor.hafta sonu yanımıza gelıyo o zamnda babamız bakıyr.tam aksıne ben uykumu alamıyorum eşim iyi alıyor.bende cok korkuyorum.sağlık ocağına hıç guvenememkı.doktorlar yonunden cok pımpırıklıyımdır:)eşim zararı olur dıye ıstemıyo galıba nedenını demedı ben dedığımde hemen kızdığı için.canım zaten sut koruması yokmuş sadece bazı bayanlarda emzirme olduğu için yumurtlama olmuyormuş ondan dolayı hamıle kalmıyormuş.ama ben adet gordum hemen kırkınmın ardından.coookkk korkuyorum hamıle kalırım dıye.
ASİYEcim MAŞALLAH sana adet görmüşsün,bizim 3y bitti hala görmedim...Ablamın doktoru 4ay bitince olmazsan gel oldurtcaz demiş...Bakalım bende olmazsam bi görünürüm herhalde:26:Başka adet olan var mı kıslaaaar:44:
canım maşallh bebegin kg iyi bizimde 4 aya giridk 6 kg
benim ogluşta tükürügü var yogun birşekilde hemde elini agzına sokuyro sanki dişi çıkacak gibi
hala bende adet olmadım beklemedeyim doktorum 4 aya kadar olmazsan gel adet söktürücü yapalım demişti olsak rahatlarız bence
ablan bebegini yuzu koyun yatırıyordu sanırım bızım doktor tehlikeli diyor ama ben yatırıyorum gecede gunduzde yoksa uyumuyor kontrol ediyorum sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?