- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
Selam arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.Ben de bu duygy yaşamayı çok istiyorum.Ama pkos hastasıyım.Yani nasip olacak mı bilmiyorum.Arada bir buradaki güzel haberleri okuyup sizlerin mutlu paylaşımlarıyla umut buluyorum.umarım sağlıklı şirin mi şirin bebişleriniz olur.İnşalllah benim de tabi...
elifcim ben şu an bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap okuyorum beğendim içinde güzel bilgiler var hatta artık rüzgarı ayağımda sallamıyorum kitaptaki bir çözümü denedim tavsiye ederim...
bugün oğlumla dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz ama arabalardan seslerden pek hoşlanmadı eve gelince hep sıçradı bebekleri sadece kırlara falan götürmek lazım...
nuby yavaş akışkan biberonunu herkes uzun sürede içiriyormuş bebeğine benimki 5 dakikada içiyor uçunun hepsini yakalıyor savaşıyorum az vericem diye bugün gittim avent aldım yenidoğan süpermiş yaa keşke baştan onu alsaymışım çok memnun kaldım damla damla içiyor biraz terliyor ama memedeykende terliyor zaten oğlum gecede çok terliyor yaa sizin bebişler terliyormu oda sıcaklığına dikkat ediyorum oysaki:26:...
canim insallah rabbim tez zamanda sanada yasatsin bu duyguyu...saol iyi dileklerin icin..
İnşallah canım benim.Şu an bu iyi dileğe o kdar ihtiyacım var ki.Çok umutsuzkuğa kapılıyorum.Daha başlangıç benim rahatsızlık ama yine de evhamlanıyorum işte.çiçeği burnunda bir annenen de duasıyla her şey düzelecek inşallah.
Selam arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.Ben de bu duygy yaşamayı çok istiyorum.Ama pkos hastasıyım.Yani nasip olacak mı bilmiyorum.Arada bir buradaki güzel haberleri okuyup sizlerin mutlu paylaşımlarıyla umut buluyorum.umarım sağlıklı şirin mi şirin bebişleriniz olur.İnşalllah benim de tabi...
ay bgn hava superdi bizde disardaydik kizimla gezdik dolastik opustuk koklastik:78:
benim kizimda cok terliyo memede ve yatinca... cok sarmiyorum ama yinede ortuyorum iice usumesin diye :97::26:
elifcim ben şu an bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap okuyorum beğendim içinde güzel bilgiler var hatta artık rüzgarı ayağımda sallamıyorum kitaptaki bir çözümü denedim tavsiye ederim...
bugün oğlumla dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz ama arabalardan seslerden pek hoşlanmadı eve gelince hep sıçradı bebekleri sadece kırlara falan götürmek lazım...
nuby yavaş akışkan biberonunu herkes uzun sürede içiriyormuş bebeğine benimki 5 dakikada içiyor uçunun hepsini yakalıyor savaşıyorum az vericem diye bugün gittim avent aldım yenidoğan süpermiş yaa keşke baştan onu alsaymışım çok memnun kaldım damla damla içiyor biraz terliyor ama memedeykende terliyor zaten oğlum gecede çok terliyor yaa sizin bebişler terliyormu oda sıcaklığına dikkat ediyorum oysaki:26:...
Canım o çözümü bizimle de paylaşır mısın? Uyutmak büyük sorun çünkü benim için de...
kızlarr benim bebişin kafasında konak oluştu 2 güne bi yıkamamıza ragmen geçmedi dünde babası saçlarını kesti tıraş maknasıyla keltoş yaptık oğluşumu şimdi iyicene ortaya çıktı netten baktım sürekli yıkayın diyo yıkıyoruz ama geçmiyo sizin bebişlerde de var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?