Şubatta hamile kalanlar buraya..

bizde 6 bucukta kalktık agladı uyumak için uyuttum simdi bakalım..ne kadar uyuyacak.bursa da hava gunesli ama ben dısarı cıkarmıyorum.korkuyorum galiba baba da işe gidince evde kızımla oynuyoruzz dans ediyoruz.
kızımda ishil gibi bisey ooldu.ben rezeneyi fazla kacırmısım.içmiyorum simdi kesildi ishali.doktorda ge-oral diye bişey verdi onu 1 defa icti içmedi sonra.neyski duzeldi.doktorda rezene bagırsak duzenleyici olarak veriliyor bebegi etkilemiş olabilir dedi.

günaydın hanımlar,

ne güzel bebişlerinizle dışarı çıkma planları yapıyorsunuz kıskandım sizleri valla ben işteyim oğluşum evde offf offf... aman diyeyim sakın alışveriş merkezleri gibi kalabalık ve kapalı ortamlara gitmeyin malum grip virüsü ortada kol geziyor....açık havada gezmeye gidin şekerler...

kızlar çok şanslısınız sizin bebişlerin uyku cipleri var benim oğluma takmayı unutmuşlar galiba çocuk uyumamak için direniyor , ağlıyor ya ne gece ne gündüz uykumuz var sadece memede uyumak istiyor eee oda mümkün değil artık uykusuzluktan zombi gibi oldum valla...

canancığım iç hastalıkları ve endokrin üzerine çalışıyorum ben tatlım.

bizden haberler vereyim:)çok şükür hastalığı atlattık gibi..ilaç verme seanslarını da tabii.öksürüğü devam ediyor ama baya azaldı.
bugün tırnaklarını ilk kez kestim.uyku mahmuruyken.kolay olmadı etini kesecem diye korktum.yüzünü çok çizmeye başlamıştı.siz napıyonuz kestiniz mi minik tırnakları:))
bu arada blogcuanne.com sitesine bakıyorum arada.içinizde giren var mı bilmiyorum.güzel ayrıntılar yakalıyorum.özellikle kitap ve bebek bakımı konularında yazılanlardan.mesela az önce Erkek Bebek Bakımı / Sahibinin Kullanma Kılavuzu (Theresa Foy DiGerenimo) adlı kitap varmış onu tavsiye ediyorlar..siz gördünüz mü kitapçıda nasıl acaba..
birde"oğlumu yetiştiriyorum" ve "kızımı yetiştiriyorum" isimli kitaplardan söz ediyorlar yazarı mine izgi imiş..
ahhh eskiden uzuun uzun kitapçıda kalırdım.urastan önceki hayatım da..U.Ö ve U.S yani:))
neyse işe başlamadan sabiha paktuna keskinin "anne işte" kitabını alacam ama güzel bilgiler varmış içinde.
bu arada mothercare dergisi alıyorum arada.siz neler okuyorsunuz..tabii fırsat bulursanız

elifcim ben şu an bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap okuyorum beğendim içinde güzel bilgiler var hatta artık rüzgarı ayağımda sallamıyorum kitaptaki bir çözümü denedim tavsiye ederim...
bugün oğlumla dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz ama arabalardan seslerden pek hoşlanmadı eve gelince hep sıçradı bebekleri sadece kırlara falan götürmek lazım...
nuby yavaş akışkan biberonunu herkes uzun sürede içiriyormuş bebeğine benimki 5 dakikada içiyor uçunun hepsini yakalıyor savaşıyorum az vericem diye bugün gittim avent aldım yenidoğan süpermiş yaa keşke baştan onu alsaymışım çok memnun kaldım damla damla içiyor biraz terliyor ama memedeykende terliyor zaten oğlum gecede çok terliyor yaa sizin bebişler terliyormu oda sıcaklığına dikkat ediyorum oysaki:26:...

Selam arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.Ben de bu duygy yaşamayı çok istiyorum.Ama pkos hastasıyım.Yani nasip olacak mı bilmiyorum.Arada bir buradaki güzel haberleri okuyup sizlerin mutlu paylaşımlarıyla umut buluyorum.umarım sağlıklı şirin mi şirin bebişleriniz olur.İnşalllah benim de tabi...

canim insallah rabbim tez zamanda sanada yasatsin bu duyguyu...saol iyi dileklerin icin..

ay bgn hava superdi bizde disardaydik kizimla gezdik dolastik opustuk koklastik:78:
benim kizimda cok terliyo memede ve yatinca... cok sarmiyorum ama yinede ortuyorum iice usumesin diye :97::26:

canim insallah rabbim tez zamanda sanada yasatsin bu duyguyu...saol iyi dileklerin icin..

İnşallah canım benim.Şu an bu iyi dileğe o kdar ihtiyacım var ki.Çok umutsuzkuğa kapılıyorum.Daha başlangıç benim rahatsızlık ama yine de evhamlanıyorum işte.çiçeği burnunda bir annenen de duasıyla her şey düzelecek inşallah.

sakin umudunu yitirme sen icini ferah tutki herseyde yolunda gitsin...ama sakinda isyan etme rabbim ne zaman ol derse o zaman olur en hayirli zamanda saglikli bir evlat nasip eder allahim insallah

ahhh kızlar ne kitabı ne okuması, gelen hastaların çoğunun tahlil sonuçlarını bile yanlış okuyorum bazen uykusuzluktan... aynen elifcim sana katılıyorum emreden önce ve sonra diye hayat ikiye ayrıldı resmen herşey emreye endeksli hayatımızda....kitaplar, filmler, kahve molaları, gezmeler bitti varsa yoksa oğluşum ve dertleri.... hala iyileşemedik sanırım reflüden kaynaklı hırıltılarımız devam ediyor pzt kontrole gidicez reflü tedavisi başlanacak oğluma çocuk şimdiden ilaçkolik oldu offff...

ben tırnaklarını kestim geçen hafta... bizde bir ritüel vardır bebek babasının cebinden para almadan tırnakları kesilmezmiş yoksa hırsız olurmuş allah korusun... baktımki emre o parayı alana kadar tırnakları balta gibi olacak bizde biraz destek çıkarak parayı aldırdık oğluşa ve hemen kestim tırnaklarını üstelik uyanıkken çünkü benim minnoşum uyumuyorrrrr.... kolay olmadı ama nihayetinde ilk kez bebiş tırnağı kesen biri için iii bir iş çıkarttım denenbilir..

bebeklerin uykuda ve emerken terlemeleri normal arkadaşlar önemli olan terledikten sonra üşütmemeleri... bunun içinde ince bir penye yelek işinizi görebilir.

tekinsoy tatlım yılma sakın bende ne zorluklarla bebiş sahibi oldum rabbim inşallah sanada o güzel duyguyu tattırsın canım....

selam kızlarrr
valla geçen hafta kestim ben en son ogluşumun tırnaklarını ilk tırnakları ablam kesti iki defa da ben kestim yüzünü çiziyo diye bide çabuk uzuyo devid3 ten kaynaklanıyomuş ben emerken bile kestim korkmuyorum hiç büyük bi ustalıkla kesiyrmm :)
benim ogluşum hiç terlemiyo ya acaba sorun mu var üstünü iki kat giydiriyrm bide yelek yatarken yeleği çıkarıyorum yumoş battaniyesini örtüyorum evimizde kombili zaten sıcakk ev ama bi iki kez terledi oda belinden yanlarından bi daha da terlemedi ..
tekinsoy sakın umutsuzluğa kapılma dua et bol boll yer gök duayla cnm rabbim hayırlısı neyse onu versin sanaa ..

kuzenimde pko'lu benimle aynı anda hamile kaldı daha tanıdığım birkaç kişide var öyle hiç telaş etme yani seninde olur allahım en kısa zamanda nasip etsin iyi dileklerin içinde teşekkürler...

ay bgn hava superdi bizde disardaydik kizimla gezdik dolastik opustuk koklastik:78:
benim kizimda cok terliyo memede ve yatinca... cok sarmiyorum ama yinede ortuyorum iice usumesin diye :97::26:

ben yarım kollu badi giydiriyorum içine üzerinede penye tulum yinede terliyor ama sadece başı terliyor vücudu pek terlemiyor yatağıda yumuşak o da terletiyor sanırım biraz...

Canım o çözümü bizimle de paylaşır mısın? Uyutmak büyük sorun çünkü benim için de...

Canım bana da pkos demişlerdi, ben ibrahim saraçoğlunun soğan kürü ardından da incir kürüyle 1.40 olan progesteronumu 24'e çıkarttım ve 6. ayımda hamile kaldım hiçbir ilaç vs. kullanmadan, tavsiye ederim...

Canım o çözümü bizimle de paylaşır mısın? Uyutmak büyük sorun çünkü benim için de...

kitabı almanı tavsiye ederim daha iyi anlarsın kısaca anlatmak gerekirse...önce rüzgarı kundak yapıyorum kucağıma alıyorum kokluyorum öpüyorum güvende olduğunu hissetmesi için sırtına hafif hafif vurarak kulağına doğru pışpış yapıyorum bir süre,tabi bu arada emziği ağzında oluyor hiç sallamıyorum ama sonra memesini atıyor dalmaya başladığını anlıyorum bir süre daha tutup yatağına yatırıyorum tekrar ağlarsa tekrar aynı şeyi yapıyorum ilk günler bu rutin on kez tekrarlandı şimdi bir kerede uyuyor maşallahh(banyo yaptırırsan daha etkili oluyor) başarılar :)))

kızlarr benim bebişin kafasında konak oluştu 2 güne bi yıkamamıza ragmen geçmedi dünde babası saçlarını kesti tıraş maknasıyla keltoş yaptık oğluşumu şimdi iyicene ortaya çıktı netten baktım sürekli yıkayın diyo yıkıyoruz ama geçmiyo sizin bebişlerde de var mıı

merhaba kızlar..
uzun zamandır giremiyordum. çünkü hastalandım. ilaçlarla kendime geldim. üşütme desen değil. enteresan ben ilk defa ateşlendiğimi biliyorum. oğluşuma bulaştırmamak için maskeyle dolaştım. geçen hafta sonu eşimin halasına gitmiştik tesadüf onlarda hastaymış onlardan kaptım. neyse ki çok şükür iyiyim.

ama oğlum mızmız... neyden kaynaklandığını çözemediğim sürekl, bir memnuniyetsizlik hali var. uykuya dalmada problem yaşıyoruz. gündüzleri yarım saat uyuyordu. artık oda yok. sürekli aranıyor. emziriyorum ama yine aranıyor. doymuyor mu acaba.
altına da yapıyor. gazında biraz sıkıntısı var ama çıkardıktan sonra yine mızmız. umarım düzelir.

canancım sanırsam bizim oğluşta da kona başlıyor. zeytin yağı sür canım derisini yumuşatır. banyoda da dökülmeye başlar.

kızlar burası soğuk vallahi.evin sıcaklığını da iyi tutuyorum ama badisinin üzerine iki kat kıyafet giydiriyorum.patikler falan. bazan da battaniyesiyle dolaştırıyorum. yelek pek giydiremiyorum. elleri çok üşüyor. ellerini tanıma zamanında diye eldivenlerini çıkarıyorum ama üşüyünce takıyorum geri.

ben de kitap falan okumuyorum almayada fırsatım olmadı açıkçası. çok uzun süre bırakıp çıkamıyorum oğluşu.. izin bitmek üzereyken bakıcı sıkıntısı başladı.
neyse bizden haberler böyle...
sağlıklı günler herkese...

canim benimde kizimin kafasinin bi yerinde kucucuk olmustu...banyo yaptirmadan 2 saat once zeytinyagiyla karbonati karistirip surduk banyodan sonra bebek taragiyla cikarttik hemencecik cikti bir yikamada...dene derim..

kızlar bizde de var konak bende zeytinyagı surucem annem kardesime oyle yapardı hatırlıyorum.

mızmızlık 2.ay asısından sonra 1 hafta oldu bizde de.simdi yine eskiye donduk.doktor 15 gun mızmızlık yapabilir demişti.verem asısı agır geliyormus sanırım oyle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…