- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
- 358
elifcim ben şu an bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap okuyorum beğendim içinde güzel bilgiler var hatta artık rüzgarı ayağımda sallamıyorum kitaptaki bir çözümü denedim tavsiye ederim...
bugün oğlumla dışarı çıktık alışveriş yaptık biraz ama arabalardan seslerden pek hoşlanmadı eve gelince hep sıçradı bebekleri sadece kırlara falan götürmek lazım...
nuby yavaş akışkan biberonunu herkes uzun sürede içiriyormuş bebeğine benimki 5 dakikada içiyor uçunun hepsini yakalıyor savaşıyorum az vericem diye bugün gittim avent aldım yenidoğan süpermiş yaa keşke baştan onu alsaymışım çok memnun kaldım damla damla içiyor biraz terliyor ama memedeykende terliyor zaten oğlum gecede çok terliyor yaa sizin bebişler terliyormu oda sıcaklığına dikkat ediyorum oysaki:26:...
nuraycım, fahriyecim teşekkürler canım.. aman biz hastalanmayalım ki bebekler hastalanmasın. vallahi ablam geldi baktı. bakacak halim bile yoktu.
bu arada trt nin bebeğimin ilk yılı diye bir programı vardı. ben bi kaç kez televizyonda izlemiştim. netten de şimdi izliyorum. bebeğin ilk aylarından itibaren verebileceğimiz iyi bir gaz giderici olarak bir çay tarifi vermişler: bir ayva, bir çorba kaşığı ıhlamur ve bir tek kaanfili bir bardak su ile bir taşım kaynatıyorsun. ılıyınca bebişe veriyor muşsun. ben günde 4-5 kaşık rezene çayı veriyordum ama bunu da deniycem. iyi gelebilir.. ayrıca programın her bölümünde bebeğin ay ay gelişimi veriliyor. izleyin bence.
Canım bana da pkos demişlerdi, ben ibrahim saraçoğlunun soğan kürü ardından da incir kürüyle 1.40 olan progesteronumu 24'e çıkarttım ve 6. ayımda hamile kaldım hiçbir ilaç vs. kullanmadan, tavsiye ederim...
kizlar ya bide sizin bebisler hergun yapiyomu kakasini benim kizim hergun yapmiyo valla 2 gunde bir yapiyo cis konusunda sorunumuz yok..doktora sormustum olabilir demisti ama icim hic rahat degil forumda okuyorum doyunca kakasini yaparmis doymuyomuki yoksa
Selam arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.Ben de bu duygy yaşamayı çok istiyorum.Ama pkos hastasıyım.Yani nasip olacak mı bilmiyorum.Arada bir buradaki güzel haberleri okuyup sizlerin mutlu paylaşımlarıyla umut buluyorum.umarım sağlıklı şirin mi şirin bebişleriniz olur.İnşalllah benim de tabi...
selam kızlarrr
valla geçen hafta kestim ben en son ogluşumun tırnaklarını ilk tırnakları ablam kesti iki defa da ben kestim yüzünü çiziyo diye bide çabuk uzuyo devid3 ten kaynaklanıyomuş ben emerken bile kestim korkmuyorum hiç büyük bi ustalıkla kesiyrmm :)
benim ogluşum hiç terlemiyo ya acaba sorun mu var üstünü iki kat giydiriyrm bide yelek yatarken yeleği çıkarıyorum yumoş battaniyesini örtüyorum evimizde kombili zaten sıcakk ev ama bi iki kez terledi oda belinden yanlarından bi daha da terlemedi ..
tekinsoy sakın umutsuzluğa kapılma dua et bol boll yer gök duayla cnm rabbim hayırlısı neyse onu versin sanaa ..
kızlarr benim bebişin kafasında konak oluştu 2 güne bi yıkamamıza ragmen geçmedi dünde babası saçlarını kesti tıraş maknasıyla keltoş yaptık oğluşumu şimdi iyicene ortaya çıktı netten baktım sürekli yıkayın diyo yıkıyoruz ama geçmiyo sizin bebişlerde de var mıı
günaydın şekerler,
bestecim geçmiş olsun canım, bizde eşimde bende gribiz evde maske ile dolaşıyoruz emre bize bakıp bakıp koparıyo yaygarayı korkuyo sanırım... birde bu aralar yüksek sesten veya ani yapılan hareketlerde korkup ağlamaya başladı... aynı mızmızlık ve ağlak durum bizde de söz konusu hatta uykularında bile ağlıyor. dün gecede dışkısını kontrol ederken bir kaç kırmızı renkli ipliksi yapıya rastladım tedirgin oldum bu sabahki dışkısında da vardı aynı şeylerden. offf offf inşallah birşeyimiz yoktur bugün dra gidicez zaten daha bronşiti atlatamadık hala onun tedavisi devam ediyor.... oğluşumda bana çekmiş başına gelmeyen dert kalmadı daha bu yaşta bahtsız bedevi....:2::2:
konak meselesine gelince korkulacak bişi değil kızlar sadece kanamaya başlarsa veya akıntılı olursa tedavi edilmesi gerekir... bol bol yıkayın bebişleri ama havalara dikkat edin ben önceden 2 günde bir yıkarken şimdi haftada ancak 2 kez yıkıyorum, oğluşum banyodan çıkarken ağlıyor bitmesin diye öyle hızlı yıkıyorumki anlatamam ...
nehircim valla kundak yaptırıyorsa oğluşun ne ala benimki değil kundak kollarını bile battaniyenin altına sokulmasına müsade etmiyor zıplayıp kalkıyor... o nedenle uyku tulumu arıyorum ama onlarda 1 yaştan başlıyormuş iii bi terzi bulup diktirecem en sonunda....yani bu yöntem bize uygun değil ehlikeyf benim sıpa...
nuraycım, fahriyecim teşekkürler canım.. aman biz hastalanmayalım ki bebekler hastalanmasın. vallahi ablam geldi baktı. bakacak halim bile yoktu.
bu arada trt nin bebeğimin ilk yılı diye bir programı vardı. ben bi kaç kez televizyonda izlemiştim. netten de şimdi izliyorum. bebeğin ilk aylarından itibaren verebileceğimiz iyi bir gaz giderici olarak bir çay tarifi vermişler: bir ayva, bir çorba kaşığı ıhlamur ve bir tek kaanfili bir bardak su ile bir taşım kaynatıyorsun. ılıyınca bebişe veriyor muşsun. ben günde 4-5 kaşık rezene çayı veriyordum ama bunu da deniycem. iyi gelebilir.. ayrıca programın her bölümünde bebeğin ay ay gelişimi veriliyor. izleyin bence.
beste, nette nerede izliyorsun programı bulamadım ben.youtube baktım sadece..[/QUOTE
cnm ben buldum]http://www.trt.net.tr/Galeri/MedyaGoster.aspx?MedyaKodu=1889c0df-a77c-44ab-b86b-eb29700c67d8&KategoriKodu=3822a972-0d44-4b44-a115-2ee736cfee17&Baslik=Bebeğimin İlk Yılı Bölüm 1(wmv)
kızlar ya kırkınız çıktıktan sonra tekrar hastalandınız mı ben hastalanmadım hala korkuyorumm
kızlar ya kırkınız çıktıktan sonra tekrar hastalandınız mı ben hastalanmadım hala korkuyorumm
bende hastalanmadım, süt verdiğimiz için olabilir.doğal değil mi içime kurt düşürdün şimdi bi araştırayım bunu:))
selam kızlar..
2 gündür bizimki kıyametleri koparıyor. dün acildeydik. ama bişey çıkmadı. susturamadık diye götürdüm. gayet sağlıklı dedi. bugün yine aynıydı. napıcam ben ya. ya hep böyle giderse..
elifcim saol canım. ben de kakasının takibindeyim. alt açma bezine de boş yaptı ama o zaman köpüklü değildi.
ben kırkından sonra hastalanmadım. doktora sordum bir yıl sonra bile adet olabilirsin dedi. ne kadar da istemesem adet olduktan sonra spiral taktırcam sanırsam.ablam 4 ay sonra adet oldum demişti. bakalım biz ne kadar sonra olucaz. benimdoğumdan sonra matar oluşmuştu ilaç kullandım. şimdi de ilişkiye giremiyorum diye doktor östrojen içeren bir merhem verdi. emzirmeden kaynaklanıyormuş.
bi çocuk doğurdum ama kendimi en az 5 yaş yaşlanmış buldum.her yerimde bişeyler çıkmaya başladı. bel ağrılarım coştu. omuriliğe zarar vericem diye korkar oldum..off offf.
neyse kızlar depresyonik durumdayım. boğuluyorum iyice. lohusa sendromum geçmedi hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?