Şubatta hamile kalanlar buraya..

valla ben genelde 2 kişi yıkıyorum geçen eşimle yıkadık o tuttu yüzüstü yatıyo gibi elinin üstünde tutuyo bende arkasından döküyorum suyu kulaklarına girmiyo ama bildiğim kadarıyla eczaneler de var tıkaç gibi bişi sorabilirsin ..

herkese iyi hafta sonları

bebişleri hasta olanlara acil şifalar diliyorum...biz bugün doktora gidicez bakalım kilomuz boyumuz kaç olmuş hem biraz dolaşalım oradanda rüzgarı kayınvalideme bırakıcam kocamla dışarı çıkıcaz artık vakti geldi karı koca olduğumuzu unuttuk yaaa arkadaş olacağız nerdeyse herşey oğlumuz oldu o yüzden bir değişiklik lazımm hepinizi öpüyorumm

tatlım neden su kaçsın kulaklarına,arkasını döndürüp su döküyorsun tepeden o pozisyonda su girmez banyodan sonrada kulak papiksi ile temizliyorum içini fazla sokmadan...

bugun hava superdi...bizde kizim ve kocamla bostanlidaydik...bol bol guneslendik
kizlar iki gundur kizim sag elini agzina sokup emmeye calisiyo cekiyorum memesini veriyorum dalga gecer gibi geri sokuyo
varmi sizde boyle degisimler :97:

ayy aynı aynııı nassı emiyo var ya gögüsümü bile böyle emmiyosun diyorum kızıyorum eli buz gibi oluyo sağ eli hep ağzında ama aşı kartımızda yazıyo zatn 2 aylık bebişler ellerini emerler diye yazıyodu
bide önceden emerken yorulunca gögüsüm hep ağzındaydı dinlenirken bile şimdi çıkarıyo biraz dinleniyo sonra yine emiyo ve doysa bile memeyi bırakmıyo ağzından her gün bi huy çıkarıyo bunlar yaa :)

kizlar ya bide sizin bebisler hergun yapiyomu kakasini benim kizim hergun yapmiyo valla 2 gunde bir yapiyo cis konusunda sorunumuz yok..doktora sormustum olabilir demisti ama icim hic rahat degil forumda okuyorum doyunca kakasini yaparmis doymuyomuki yoksa

Son düzenleme:
valla benim oğluşun çok düzenli maşallah her gece 12-1 arası yapıyo kakasını şaşmıyo hiç saati :) mamayı da saatli veriyorum ben belki de ondandır

bugun hava superdi...bizde kizim ve kocamla bostanlidaydik...bol bol guneslendik
kizlar iki gundur kizim sag elini agzina sokup emmeye calisiyo cekiyorum memesini veriyorum dalga gecer gibi geri sokuyo
varmi sizde boyle degisimler :97:

nuraycım benim oğlumda elini yicek nerdeyse hep ağzında doktor kendini keşfediyor sakın elini çekme bırak yapsın dedi bu dönem vücudunu keşfediyormuş yakında pipisi tutacak dedi
kakaya gelince benimki günde 2-3kez yapıyor ama ben mama veriyorum günde 2 kere ama biliyorumki doymasının kaka yapması ile ilgisi yok çişini sık yapıyorsa doyuyordur bazı bebekler kakalarını daha az yapar hem artık eskisi gibi sık yapmıcaklar günde bir kereye yada iki güne düşücek normal yani stres yapma canım...

valla benim oğluşun çok düzenli maşallah her gece 12-1 arası yapıyo kakasını şaşmıyo hiç saati :) mamayı da saatli veriyorum ben belki de ondandır

kakanın saatimi olur kızmama verdiğinden bahsetmemiştin hiç hastanede yatarken vermişlerdi demiştin ben artık vermiyorsun sandım günde kaç kere ne kadar veriyorsun?

oğluşum 5400gr 61cm olmuş uzun boylu bir çocuk olacakmış biliyordum zaten doğum kilosundan ve boyundan hem 3-6 tulum giyiyoruz ne zamandır eni dar ama boydan tam geliyorlar,herşey yolunda çok şükür,rotavirüsü yaptırmamı istedi 3.aydaki kontrolümüzde yapacak...

biz hafta sonu babannemizde kaldık oğluma jokerden park yatak aldık fiyatı çok uygun kızlar düşünüyorsanız indirimi kaçırmayın benim park yatağa ihtiyacım yoktu ama kayınvalidem ucuz diye aldı bende dursun gelince yatar yazın yazlığa götürürüz dedi fiyatı acayip uygun ve çok güzel sallanıyor falan müzikli titreşimli süperr :)))

veriyorum cnm söylemiştim ama kaçırmışın demek ki gündüz 12 de ve gece 12 de veriyorum 60 cc veriyrm hem onun karnı doyuyo hem de benim gögüsler dinleniyoo
oyy maşallah kuzucuğaa bizim oğlanlar boylu desenee :)

masallah bebişlerinize.
benım kızımda 2-3 kez cok yapıyor ama bezinde ufak tefek kakalar oluyor.kızımda buyuyor artık bugun tam 2,5 aylık olduk biz.zaman o kadar cabuk geciyor ki.sanki dun dogdu.artık bi insan gibi laf atıyor laf istiyorlar ya bizden...daha tatlı oldu...iletisim de oda etkin oolmaya basladı yaa

günaydın şekerler; döktürmüşsünüz hafta sonu yine ..

canhay canım artık kimlik bilgilerimiz afişe edilmediğinden olsa gerek bilmiyorsun ben drum canım... bu nedenle bildiğim şeyleri yazıyorum...

kızlar benim sıpa eskiden yani sizlerinkiler kadarken elini emiyordu hemde şapur şupur keyifle, artık el emmesi azalmakla beraber devam ediyor şimdiki yeni oyuncağı dili oldu onu çiğniyor resmen hemde sürekli... ama tüm bunlar onun kendini keşfetmesi için gerekli biliyorum. sakın ellerini çekmeyin ağzından bu arada eldivenleride çıkartın artık bebeişlerin gelişimlerine engel oluyorsunuz ya... ben doğduğu andan beri birkez bile eldiven takmadım oğluşa... yüzü gözü çiziliyo evet ama ertesi güne iyileşiyo hemencecik.

pitoscum ne güzelki burnu akıyo urasın benim oğluşun burnu akmıyo bu nedenle balgamınıda atamıyo malesef... hala hırıltısı geçmedi çok yüksek dozlarda ventolin ve kortizonlu buhar tedavisi görüyor halbuki delirmemek içten değil oğlumun alerjik astımı olmasından şüpheleniyorum, bugün dra gidicez tekrar bakalım ne diyecekler... bu arada zayıfladı kuzucuğu neredeyse 1 kg verdi offf offf...

elifcim artık klima çalıştırmıyorum ufo çalışıyor odamızda,odayıda 10 15 dk havalandırabiliyorum,nehircim kemer artık serinledi,yağmurlar başladı,güneş var ama gölge yerler acayip serin,güneşte kendini ısıtıyor,tabii ankara kadar değil ama beren su için soğuk kasım ayında aralık ayında çok gezdik birazda eve alışalım:))dönence aldım hoşuna giderd iye ve beren suyun 2 gündür ilgisini çekiyor öyle baka kalıyor:))

bu arada benim kızımın boyu 54 cm olmuştu aralık 7 de,ama çok iyi gibi gelmiyor okuduklarıma göre 50 cm doğmuştu 2 ayda 4 cm uzamış

bu arada beren su da elini şapur şupur emiyor bal akıyor sanki:))ben tırnakları biraz sertleşene kadar taktım eldiven sona kesilecek kıvama gelince kesip çıkardım eldiveni,şapkada takmadım sadece doğduğu gün taktım o kadar,dışarı çıknca takıyorum şapkasını

günaydın canlar; inşallah tüm bebişler ve güzel anneleri iidir öpüyorum hepinizi...

özgeciğim klimadan kurtulduğuna sevindim ama ufoda bir okadar zararlı canım benim. şimdide odanın havasını kurutuyorsun dolayısıyla beren sunun ciğerlerini.... bu nedenle ya ufo kullanırkan odayı sık sık havalandıracaksın yada soğuk buhar makinası kulanacaksın ve odanın nemini en az 45 - 50 civarında tutman gerekiyor...

berenin gelişimi bence gayet iii tatlım genelde kızlar daha yavaş boy atarlar meraklanacak birşey yok bence.. sanırım boyu 50 persentilde gidiyor buda normal değerdir....

tabiii insan kemerde yaşayınca kasımda da gezer aralıktada.. ben oğluşun burnunu dışarı çıkaramıyorum sadece drdan dra dışarıyı görüyor evladım oda arabanın içinde... ama hastaneye girince kucağıma alıyorum etrafa ne kadar dikkatli bakıyor anlatamam ya...çok komik

aa çok güzel nezala ne doktorusunn ?
benim oğluşum da çok seviyo dışarıyı bugün hava süperdi istanbul da hemen giydirdim oglumu port bebe ye koydum çıktım dışarı yüzünü açtım güneş gör oğlumm diyorum :):)

bebişlerimiz bir gun arayla dogmus galiba...
sende ogretmensın sanırım ikya degil mi???

evet canım öğretmenim ama şimdi çalışmıyorum bebeğimi büyütüyorum,beren su 2 kasımda doğdu:))

selam annelerr

bizim mesai başladı 7'de uyandı benim ise acayip uykummm varr çünkü o uyuduğunda uyuma hakkımı eşimle sohbet ile kullandım ve az uyumuş oldum...bugün hava güzel olursa bende oğlumla başbaşa dışarı çıkmayı düşünüyorum hep düşünüyorum ama uygulamaya geçemiyorum bakalım bugün geçicem inşallahhh :))
hepinize sağlıklı,mutlu bebişlerinizle huzurlu bir gün diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…