Canım bize de doktor çıkartın eldivenleri etrafı elleriyle tanıyacak demişti ama 2. günün sonunda gözünün içini tırnakladı yaramaz kızım ve 1 saat ağladı yavrum, tabi ben de! Onun için ben geri taktım eldiveni daha cesaret edemedim bu yüzden...
Kızlar bir de banyoda kulağına su kaçacak diye çok korkuyorum, artık kafası da büyüdüğü için elim zor yetişiyo kulaklarına, tıkaç gibi bir şey var mı acaba bebekler için? Sizler ne yapıyorsunuz kulağına su kaçmaması için bebişlerin?
bugun hava superdi...bizde kizim ve kocamla bostanlidaydik...bol bol guneslendik
kizlar iki gundur kizim sag elini agzina sokup emmeye calisiyo cekiyorum memesini veriyorum dalga gecer gibi geri sokuyo
varmi sizde boyle degisimler :97:
kizlar ya bide sizin bebisler hergun yapiyomu kakasini benim kizim hergun yapmiyo valla 2 gunde bir yapiyo cis konusunda sorunumuz yok..doktora sormustum olabilir demisti ama icim hic rahat degil forumda okuyorum doyunca kakasini yaparmis doymuyomuki yoksa
valla benim oğluşun çok düzenli maşallah her gece 12-1 arası yapıyo kakasını şaşmıyo hiç saati :) mamayı da saatli veriyorum ben belki de ondandır
günaydın bacılar:
hala oğluşum hasta antibiyotik ve evde hava tedavisine ek olarak kortizon tedavisine başlandı buna rağman düzelme yok off offf. bu arada ben ve eşimde grip olduk kabus gibi... evi karantinaya almak lazım... üstelik artık memenin yokluğunun daha bir farkında sanki anneme kan kusturuyor gündüzleri ben ve girer girmez memeye yapışıyor süt bitincede kıyametleri kopartıyor canım benim ya...
elifciğim balgam kaka ile atılmaz kakada gördüğün sümüksü yapılar anne sütü ile beslenen bebeklerde görülen olası bir durumdur. ancak miktarları artarsa bir kaka tahlili yapılması gerekebilir. inşallah urascık düzelmeye başlamıştır.
özgeciğim klima ile ortamdaki nem kaybolduğundan ve klima içinde biriken mikroorganizmalar sıcak hava ile eve dağıldığından klima iii bir ısınma yöntemi değil malesef, ancak anladığım kadarı ile başka çözüm yolunuzda yok o halde evi sürekli havalandır ve eve soğuk buhar makinası al mutlaka...
dönence ise bizim tiny love gölde ses ve ışık zımbırtısı diye bir dönencemiz var bi dolu para vererk aldım ama oğlumun en fazla 5 dk ilgisini çekiyor malesef sonra yine emre ağlamaya başlıyor... birde küçük beşiği için 20 tlye aldım uyduruk bişi ona hiç bakmıyor bile anlayacağın biraz daha bekle derim ben yada ucuz yollu bişi al...
kızlar evde kalmaktan yakınıyorsunuz bebişlerinizle geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin inanın onları evde bırakıp işe gitmek çok koyuyor insana.
bu arada beren su da elini şapur şupur emiyor bal akıyor sanki:))ben tırnakları biraz sertleşene kadar taktım eldiven sona kesilecek kıvama gelince kesip çıkardım eldiveni,şapkada takmadım sadece doğduğu gün taktım o kadar,dışarı çıknca takıyorum şapkasını
evet canım öğretmenim ama şimdi çalışmıyorum bebeğimi büyütüyorum,beren su 2 kasımda doğdu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?