ben de çok üzülüyorum ama yapacak da bişey kalmadı canancım...tek taraflı bişey olmuyor...eskiden 3 gün ilişkiye girmezse delirirdi. şimdi ise bir ay geçse umrunda değil. hiç bir istek belirtisi yok adamda. demekki beni istemiyor diye düşünüyorum. ama en önemlisi de dün o kadar laf konuştuktan sonra. canım bak ben seni seviyorum falan desin...yokkk..susuyor o kadar..bi de kendi haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor ya. sinir oluyorum..[/QUOTE
canım yaa.bencede bı psikologa gıt bakalım en azından bı danısırsın.saglıklı bı sekılde verırsın kendın ve cocuk acısından kararlarını.
bızde 2 saat dısardA DOLASIP EVE BIR CIGLIK BIR FERYAT EVE GIRMEYECEKMIS APARTMANI INLETTI KIZIMMMM.AMA DISARISI COK SICAKTI BASIM AGRIMIS VALLAA.UYUDU DA AZICIK RAHATLADIM.ESIMDE YOK ZATENNN.DERSTE YALNIZIM EVDE BUGUN SADECE 1 SAAT GORDUM ESIMI...NEYSE HERKESLERE IYI GECELERRRR
bestecim, geçen yazdığımla seni de elifi acık üzdüm sanırım.face ile ilgili.geri alıyorum:) bu derdinin arasında bide benden sitem almış olma canım.
bence aldığın tavrın arkasında dur.artık idare edilecek durumda değil eşin.bana bile okudukça fenalık geldi.hep sen uğraşıyorsun .sanki senin gibisini bulacak...azıcık sen ve arda olmadan günlerin haftaların ayların hatta yılların nasıl geçeceğini yalnız kalıp anlasın.çünkü erkeklerin muhakeme gücü az.başına gelmeden anlamıyor.ön denemesi olur geçici ayrılık.akşam geldiğinde oğlunu görememeyi, özlemeyi hissetsin.en önemlisi senin onun istemediğini hissetsin.bugüne kadar hep kurtarmaya çalıştığın için sen hep isteyen, o nazlanan gibi oldu değil mi?? eğer bu geçici ayrılık süresinde geri dönüş yapmıyorsa sana faydası yok..dolayısı ile çocuğuna da..biraz sert mi yazdım bilmiyorum.bizim ailede de buna benzer bir olay varda.ondan canımcım..ablam benim senin eşin gibi olan eski eniştemi çocuk var diye 14 sene çekti.ablam iyiyse o da iyiydi.kıymet bilmezdi.ablamda senin gibi, becerikli, çocuğuna çok itinayla bakan sevgi dolu biri.ama kıymeti bilinmedi.ayrıldı sonunda ve çok rahatladı.ayrıldıktan 5 sene sonra geçtiğimiz aylarda dünya iyisi biriyle tekrar evlendi.ve Allah bozmasın çok mutlu.yazık geçirdiğim o yıllara diyor..eski eniştem ayrıldıktan birkaç ay sonra geri dönmeye çok çalıştı.anca kavrıyorlar kaybettiklerini yani.onun için yazdım.
inşallah tüm bunlar yaşanmadan hatasından döner.hep yazdım buraya yine yazıyorum.kimsenin evliliği ilk zamanlardaki romantizmle yürümüyor.çok beklentide olmamak lazım.çocuk doğduktan sonra çocuğunun annesi diye de seviliyoruz biraz.buda güzel bir sevgi bence.kıymet vermek aslında.ama azıcıkta sevgili gibi de sevgi görmek ister insan.bunu biraz dengelese eşin olay çözülecek ama..
neyse görüşmek üzre..selamlar herkese
pitosum, çok güzel konuşmuşsun canım.çok iyi geldi. haklısın bende peşim sıra pervane olsun ağzımın içine baksın demiyorum. ama biraz sevgi görmek istiyorum. saolsun o da hiç göstermiyor. yani sevgisi olmadığından göstermiyormuş bugün onu anladım. zorla güzellik olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?