Şubatta hamile kalanlar buraya..

pitosum, özlettin kendini canım..
face konusunda güvenip güvenmemekle alakası yok canım. iş yerinde face bize yasak. evde de malum eşimden bana bilgisayar düşmüyor. çok zor evde bil.la uğraşmam. ki daha önce faceden dolayı kapışmamız var. şimdi de hiç bulaşmak istemiyorum. zaten aramız kötü. bi de bu konuda sorun yaşamak istemiyorum. yoksa bende sizleri merak ediyorum. buraya fotoğrafda koymak istemiyorum açıkçası. durum böyle canım..

ben de balığı genelde çorbalarına katıyorum. ama hamsiyi ayrıca yiyor. haftasonu arkadaşlar yapmışlardı alabalık yemedi. çipura ve hamsiyi buğulamay yapıyorum. üzerine domates sos gezdiyorum. patates, balık soslu oluyor. sonrada biraz suyunda katıp yemek gibi yediriyorum. seviyor. aslında iyi aklıma geldi bu hafta öyle yapayım. somon aldım dolaba attım. çıkartıp haşlıyorum, çorbalarına katıyorum.

sağlık ocağındaki hemşire de kırmızı eti haşlatıp iyice parçalayıp, buzluğa at dedi her yemeğine katıp yedir deemişti. vallah iben elimden geleni yapıyorum herşeyden yesin diye ama o istemezse yemiyor. akşamda ali nazik kebabı yapıcam. değişik bi tat belki yer. bazan ne yapıcamı şaşırıyorum yemek konusunda. aman sebze de yesin. et de yesin. onu da yesin bunu da yesin. zor oluyor vallahi. herkes bizim kadar pimpirikli değil vallahi. ben abartıyorum gibi.

bizim oğlan geceleri kalkıyor hala. dün akşam bi bardak süte bi kaç bebe bis. kattım verdim uyanmaz dedim ama yine de kalktı. aslında kalkması benim işime geliyor.çünkü bu ara üzerini çok açar oldu. en azından ben uzun süre uyumuyorum kalkıp üstünü örtüyorum.

akşam sütünü hangi ölçüde veriyorsunuz? ben 2 yaşına kadar emziricem. sonra bırakıcaz. evde meme açık dolaşıyorum desem yeridir. açmazsam bası yaygarayı. kendi zorluyor açmaya. görünce pek bi mutlu oluyor.

18 aydan sonra gündüz tek uykuya düşürücem. şimdi hala 2 uyku istiyor bizimki. bi uyuduğunda 2-2,5 saat uyusa. sorun yok. 1 saat sonra geri kalkıyor. kesintisiz uyumuyr. ama yaz gelince o da uyumak istemeyece sanırım. dışarıda oyun olacak çünkü.

bugün iş güç yok..boş boş duruyorum...
bu arada kızlar. buharlı temizleci kullan var mı almayı düşünüyorum da ne dersiniz.

slm güzel anneler durucuk uyuyor bende kafa dinliyorum bugün dr gittik babası tutturdu içe basıyor diye neyse randevu aldık gittik dr ters günüydü 2 yaşına kadar belli olmaz dedi evde sert zeminde yürütme(parke taş)ayağında ayakkabı olacakmış içi düz ayakkabı olmayacakmış ayrıca alacağımız ayakkabı bileğini saracakmış bende ayakkabılarını yeni almıştım bunları atmaya kıyamıyorsan tabanı çıkar sünger koy dedi çocuk süngerle hiç rahat edermi yani boşuna gitmiş olduk duru 2 gündür hiçbirşey yemiyor dün akşamda istifra etti zaten yediği şeyler bellidir standartların dışına çokmaz babası gibi tarhana tavuk suyu bulgur pilavı köfte arada makarna kivi dışında meyvede yemiyor bizden haberler bu kadar sağlıkla kalın

slm kızlarr
uykusuzluktan ölmek üzereyim oktay uzun zamandır ilk kez gece uyandı ve oyun istedi gece 3 te kalktı yanıma da alsam meme de versem asla uyumadı bende tvyi açıp harddiskten pepeyi açtım yanına ben uzandım baya öyle izledi bende uyudum zatn geç yatmıştık oktay erken yatmıştı 10 da sanırım ondan kalktı sonra 6 gibi babasına verdim biraz uyuyum diye onlar yataktalardı ben koltuğa geçtim heryerim tutulmuşş baktım ki rahat rahat uyuyolar baba oğul ben cefa çekim onlar sefaa ohhh...
balığı bazen kızartıyoruz bazen buğlama yapıyoruz her ikisinden de yiyo oktay çok fazla yemiyo ama buğlama da patateslerini daha çok seviyo zatn ona da vitamini geçiyo balığın , kv baktığı için oktaya o annemden daha çok dikkat ediyo annem bizdeyken ben yapıyodum yemeklerini oktayın gerçi şimdi büyüdü bizim yemeklerimizden yediği için zatn ana öğün her zmaan kıymalıdır hafta da bi tavuk kızartma, fırında etli yemek mutlaka oluyo ve oktay salatanın suyuna bayılıyooo hamileliğim de çok ekşi yemiştim sanırım ondan :) komposto yapıyo kv onu çok seviyo oktay meyve olarak muzu,kiviyi elmayı portakalı yiyo ama muzdan bi ısırık alsın hemennn kabız oluyo
hım iyi oldu söylediğin beste abla seneye kışa başlarım o zaman...
aynen bende öyleyim sürekli eli gögüsüm de ya emmese bile emerken de biri ağzında biri de elinde beyefendinin kucağıma aldığım anda elini gögüsüme sokuyo gece uyurken yine öyle çeviriyorum yönünü eli arkaya doğru atıyo gögüsümü arıyo çok fena alıştı ne yapıcaz bilmiyorum...
uyku düzeni öğleden sonra 2 saat rahat oluyo 10,30 11 gibi uyuyo gece benim için iyi oluyo eşimle vakit geçirebiliyoruz...
ayy ev işini hiiiç sorma pitos gına geldi bana artık yetişemiyorum hiç bişeyee dün eşimin gömleğini faln ütülücem hayıflanıyordum eşim dedi sen yat ben ütülerim dünyalar benim olduu :)
angel oktay da içe doğru basıyo gibiydi biz 6-7 aylıktı ayakta durdurmaya çalışıyoduk o zamanlar sizin gibi benim de eşim içe doğru basıyo diyip durmuştu götürdük dr.a film flan çektik gayet iyi bi sorun yok demişti şimdi de dışar da yürürken dikkat ediyorum içe doğru sanki sana öyle geliyo diyolar ayakkabısız bi sorun yok ama ayakkabıyla sanki farklı görünüyo..

slm şekerler; elifcim güvensizlikle alakası yok canım, daha önce face yüzünden sorunlar yaşayan arkadaşlarım vardı ondan almıyordum kardeşim açmış hesabı, hazır açılmışken kullanayım dedim bende.

biz emreye somon alıyoruz fileto, yumurta büyüklüğünde doğrayıp atıyorum dondurucuya, ordan haftada 2 kez çıkarıp haşlıyorum suyunada makarna atıyorum öle yiyor sıpatoşum. geçen akşam istavrit yapmıştık onu sevmedi yemedi.

kızlar balık yağı içinde a ve d vitmaini varsa yazın verilmez aklınızda olsun. Elifcim gece biberon veya kaşık almıyor emre tatlım tam bir cehennem azabı içindeyiz elli kez kalkıyoruz aynen benimkide birini emiyo biriyle oynuyo çok sinir bozucu bi durum yanımızda birimi var dışardamıyız umrunda değil paşanın offff... nasıl bıraktırıcam bilmiyorum valla.

bizde haftasonu bahar temizliği yaptık annemle canım çıktı valla acilen ii bi kadın bulmama lazım ev için yoksa ölücem yorgunluktan.

kızlar 2 haftadır emrenin yüzünde küçük döküntüler vardı alerjidir demiştim ama geçmeyince dün cildiyeye gittik sivilceymiş bazen çocukluk döneminde görülebilirmiş şok oldum valla. 2 adet krem verdi bakalım kullanıcaz nolcak. yani oğluşum ergenliğe girmiş D

bestecim ben kıymayı ve tavuğu aldığımda cevizden büyük parçalar halinde koparıp dpndurucuya atıyorum günlük çıkarıp pişiriorum kolay oluyor böyle.

gece mama yapıyorum emreye devam sütüyle hipp pirinçli mamadan yaklaşık 150 cc oluyor zorla yiyor ama yediriyorum bizde 11 gibi uyuyoruz. gündüzde 2 kez ayakta sallarsak 1 saat falan uyuyor. ben nasıl memeden keserim bilemiyorum bu meme manyaklığıyla. yaşayıp görecez bakalım.

selam kızlar....

elifcim emreye geçmiş olsun canım.. ergen oldu senin oğlan desene...

kıymayı ve balığı aynı usulde veriyoruz seninle desene..yemeklerini tek çeşit vermiyorum ben. 2 çeşit olmayınca içim rahat etmiyor doymuyor gibi geliyor.

kızlar sanırım boşanıcaz.dün eşimle açık açık konuştum. emek harcamayacaksan ben bu işte yokum dedim. ona göre hiç bi sorun yok aramızda. "ne napıyorum da" diyor. sorun da burda o hiç bişey yapmıyor. ben saatlerce ağlasam yanıma gelip teselli bile etmiyor.bi " canım" kelimesini bile çok görüyor. canım diyince neyi eksilecekse..ve evlilik terapistine gidelim gelir misin dedim. yok dedi. ben gidersem seni çağırırsa gelir misin dedim. yine yok dedi. o emek harcamadan bu evliliğin düzelmeyeceğine karar verdim. duyguların, sevgin bittmediyse davanışları çeki düzene sokrarız dedim. yok sevgin bittiyse yapacak bişey yok dedim. hayır seni seviyorum da demiyor. sevmiyorum da demiyor. tam bir odun yani...

mayısta ailesi gelicekmiş buraya. mayısa kadar hiç bir çaba sarfetmezse ailesine anlatıcam durumu.ben bu şekilde bu evliliği götüremem yani. napayım çocuğumda babadan uzak büyür. ben de babasız büyümüşüm zaten. sebep olanlar utansın..

neyse öyle kötüyümki..bu gencecik yaşımda öyle karamsar hale geldim ki...kendime üzülüyorum vallahi.

gerçekten mi beste abla tüylerim diken diken oldu inan ki çok kötü oldum
ama seni sevmese istemese seni gelip almadı ki annenden fln düzelmişti aranız sanki ya
ne diyeceğimi bilemedim hakkınızdan hayırlısı olsun ama bence sen bi piskologa git derim mayısa kadar bide onu dene belki işler farklılaşır hı ?

ben de çok üzülüyorum ama yapacak da bişey kalmadı canancım...tek taraflı bişey olmuyor...eskiden 3 gün ilişkiye girmezse delirirdi. şimdi ise bir ay geçse umrunda değil. hiç bir istek belirtisi yok adamda. demekki beni istemiyor diye düşünüyorum. ama en önemlisi de dün o kadar laf konuştuktan sonra. canım bak ben seni seviyorum falan desin...yokkk..susuyor o kadar..bi de kendi haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor ya. sinir oluyorum..

bestecim ne desem nasıl derdini hafifletsem bilemiyorum. ama eşinin ne yapmaya çalıştığı ortada tatlım kendinden olmasın sen boşan istiyor sanırım. bizde eşimle tartıştık dün akşam yine ailesi sebepti tabi. bende eşime böyle devam ederse artık dayanamayacağımı benimde bir kadın ötesinde bir insan olduğumu kibarca hatırlattım bakalım yaşayıp görecez.düzelirmi sanmam ama en azından bana beni sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söyledi hoş söyleyincede bişi değişmiyorki eylemlerle söylemler farklı olunca insanın inanası gelmiyor.

arda için üzülme önemli olan babasıyla ilişkisinin devamı, baksana ben 32 yaşında babasız kaldım annem yıllarca çekip gençliğini heba ettide noldu sanki. heralde eşin senden boşanınca oğlundan da boşanacak değil.

valla bizde akşam arkadaşa bebek görmeye gittik emre 1 sn durmadı beni mahvetti eşim kılını bile kıpırdatmadı ben hiç oturmadan geri döndük canım çıktı resmen bir daha asla gitmem biyere otururum evde.

haklısın elifcim, kendinden olmasın istiyor. böylece yıldırma politikasına girmiş durumda. sabah yeniden konuştuk. ve bana aynen şöyle söyledi: kardeşinin bizde kaldığı dönemlerden itibaren bişeyler azalmaya başlamış ve şimdi durağan dönemdeymiş. biz evlendiğimizde kardeşi bizde kalmaya başladı. ben onun ailesine karşı bişey yapmadım etmedim. ama sanırım ailesine karşı davranışlarımdan dolayı azalmış sevgisi. çünkü daha önce buna benzer söylemleri vardı. dha önce ben üzülürüm diye söylememiş. daha çok üzülürsün diye bekliyorum dedi. ama pek sallamamış gibisin dedi. ben de o zaman ben yanlış anladım diye söylediklerini tekrarlattım. yani anlayacağınız sevgi diye bişey kalmamış onda. ha sevmiyor da değil. yani sadece çocuğunun annesiyim anlayacağınız. ben de bunları daha önce söyleseydin başkalarının da günahını almazdım dedim. malüm iş arkadaşından şüpheleniyordum ya. bana biraz zaman ver dedi. zaman kastı nedir bilmiyorum. 3 ay 5 ay 1 yıl???yaşayıp göreceğiz anlayacağınız?

neyse kendimi hafiflemiş hissediyorum nedendir bilmem ama. zaten sevgisi duygusu çok olan birisi değildi. böylece de bitmiş oldu. bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum. ama en azından ondan artık hem cinsellik hem de duygusal olarak bişey talep etmiycem. ha bunlar yıldırma politikalarıysa yine de benden olmayacak. yani istiyorsa kendisi boşansın. ben gidip dava açıp da insanları gözünde suçlu olmak istemiyorum.
neyse kızlar..
durum böyle...
elifcim en azından dediğin gibi senin eşin sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söylüyormuş...
benimde kaderim böyleymiş napalım yanlış insana denk gelmişiz.
ama üzülmiycem...sonumuz ne olursa olsun...şimdilik evleri ayırma yönünde talebim var. kabul etmiyor ama. evlilik terapistleri de böyle bir çözüm buluyorlar.

bestecım sen boyle yazınca ıcım acıyor valla.agrı gırdı basıma aıle onemlı bı kurum benım gozumde..cocuk demek aıle demek...uyndı

haklsısın fahriyecim. benim içinde ailem herşeyden önemli. ama karşıdakinden bişey görmeyince ki. bugün söyleikleriyle birlkte duygusununda bittiğini anlayınca sen olsan ne yapardın..tamam bu haliyle götüreyim desem. kendimi strese soktuğuma değecek mi? ya o hayatımda yokmuş gibi davranmayı öğreneceğim. ya da bu haliyle bu deveyi güdeceğim.

ben dişimle tırnağımla bi ev yaptım bi yuva kurdum. dünya tatlısı bi çocuk doğurdum. kalkmış bana taa eskiden gelen bi dönemden beri üst üste binmiş falan diyor...

canan daha önce yazmıştı ya. ev arkadaşı gibi olurum diye. tamam ev arkadaşı gibi olalım desem. ben onun hizmetçisi olacaksam o da olmaz. herşeyiyle ben ilgileniyorum. ayakkabısı açılmış onu bile bana söylüyor. git yaptır veya at gitsin ben napayım dimi.

ama şu anda yapacağım tek şey. belli bir süre en azından bi kaç gün ayrı kalmak.o da bu akşamdan itibaren yapıcam istemese de yapıcam ya o gidecek ya be gidicem. onun gitmesi daha doğru.

bestecim, geçen yazdığımla seni de elifi acık üzdüm sanırım.face ile ilgili.geri alıyorum:) bu derdinin arasında bide benden sitem almış olma canım.
bence aldığın tavrın arkasında dur.artık idare edilecek durumda değil eşin.bana bile okudukça fenalık geldi.hep sen uğraşıyorsun .sanki senin gibisini bulacak...azıcık sen ve arda olmadan günlerin haftaların ayların hatta yılların nasıl geçeceğini yalnız kalıp anlasın.çünkü erkeklerin muhakeme gücü az.başına gelmeden anlamıyor.ön denemesi olur geçici ayrılık.akşam geldiğinde oğlunu görememeyi, özlemeyi hissetsin.en önemlisi senin onun istemediğini hissetsin.bugüne kadar hep kurtarmaya çalıştığın için sen hep isteyen, o nazlanan gibi oldu değil mi?? eğer bu geçici ayrılık süresinde geri dönüş yapmıyorsa sana faydası yok..dolayısı ile çocuğuna da..biraz sert mi yazdım bilmiyorum.bizim ailede de buna benzer bir olay varda.ondan canımcım..ablam benim senin eşin gibi olan eski eniştemi çocuk var diye 14 sene çekti.ablam iyiyse o da iyiydi.kıymet bilmezdi.ablamda senin gibi, becerikli, çocuğuna çok itinayla bakan sevgi dolu biri.ama kıymeti bilinmedi.ayrıldı sonunda ve çok rahatladı.ayrıldıktan 5 sene sonra geçtiğimiz aylarda dünya iyisi biriyle tekrar evlendi.ve Allah bozmasın çok mutlu.yazık geçirdiğim o yıllara diyor..eski eniştem ayrıldıktan birkaç ay sonra geri dönmeye çok çalıştı.anca kavrıyorlar kaybettiklerini yani.onun için yazdım.
inşallah tüm bunlar yaşanmadan hatasından döner.hep yazdım buraya yine yazıyorum.kimsenin evliliği ilk zamanlardaki romantizmle yürümüyor.çok beklentide olmamak lazım.çocuk doğduktan sonra çocuğunun annesi diye de seviliyoruz biraz.buda güzel bir sevgi bence.kıymet vermek aslında.ama azıcıkta sevgili gibi de sevgi görmek ister insan.bunu biraz dengelese eşin olay çözülecek ama..
neyse görüşmek üzre..selamlar herkese

pitosum, çok güzel konuşmuşsun canım.çok iyi geldi. haklısın bende peşim sıra pervane olsun ağzımın içine baksın demiyorum. ama biraz sevgi görmek istiyorum. saolsun o da hiç göstermiyor. yani sevgisi olmadığından göstermiyormuş bugün onu anladım. zorla güzellik olmuyor..

canım elifin dedıklerı hakkaten dogru.
da sunu anlayamıyorum ben.1 olayla sevgı bıtmez kı.senın esını bıraz daha dessen neler cıkacak acaba???bazıları cocugu da kaldıramıyor benım arkadasmda var oyle bı sorun oyle bısey mı acaba??allah yardımcın olsun.dua edıcem hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah...

günaydın kızlar..
biraz önce epey bi yazdım ama bi anda gidiverdi...
fahriyecim, bir olayla olmamış zaten birike birike bu hale gelmiş. kardeşinin bizde kaldığı dönemlerden başlıyormuş. evlendikten bir ay kadar sorna kardeşi bizde kalmaya başladı. ben pek kardeşinin bizde kalmasını istemiyordum.
zaten zamanında da " aileme iyi davranmazsan sana sevgim azalır gibisinden laflar ediyordu. ama çevremdeki bi dolu insana nazaren ben onun ailesine çok çok iyi davrandım. hala davranıyorum. ha son zamanlarda ne görüyorsam öyle davranmaya başladım. onlar beni arayıp sormazsa ben de onları arayıp sormuyorum.karşılıklı yani...

neyse bunlar sevgisinin bitmesinin başlangıçlarıymış yani...millet eşi için ailesiyle görüşmüyor. gitmiyor gelmiyor.
sevgide duraklama dönemi olur mu? ya birini seversin ya sevmezsin.ortada bişey hissetmediğin bir insanla neden aynı evde durasın ki. gerçi eşime kalsa herşey iyi normal, sorun yok. ben de dün dedimki sana kalsa bi sorun yok. çünkü senin ihtiyacın olan herşey karşılanıyor. ütü, temizlik, yemek, çocuğa da bakan birisi var. duygulara yönelik de bi talebin zaten yok. burumda senin için sorun yok demek. ama benim taleplerim var isteklerim var dedim. ben bunu bu şekilde götüremem dedim. arasıra arabayla istdiğim yere götürmeyi, arasıra çocukla ilgilenmeyi bizimle ilgileniyormuş gibi yapıyor. ne sohbeti var ne muhabbeti, ne ilgisi var ne cinsellği.
başlıyor "ben bişey yapmıyorum" diye. dün de yazdım haklı o bişey yapmadığından zaten bu hale geldik. önümüzdeki hafta ailesi geldiğinde onların arasıra kaldıkları bi ev var orda kalacak. zor kabul etti ama razı ettim.ikimiz için de iyi olacak dedim. zaten izne ayrılacak. orda tek başına özgürce takılsın bakalım. ister bir ay ister daha uzun. isterse bir hafta. ama biraz biz olmadan yaşasın bakalım.belki daha mutlu olacak. yada ben daha mutlu olucam.yaşayıp görücez. ama çok bozuldu. benden bu hareketi tahmin etmiyordu. siz perişanlarsınız diyor.olsun dedim. biz de anlarız en azından dedim. ben beni sevmeyen birisi ile bu şekilde götüremem dedim.nerden çıkardın sevmediğimi diyor bu seferde. 6 yılda elele tutuşamıyorsak, birbirimize sarılamıyorsak yaşlandığımızda napıcaz dedim.neyse kızlar. kendimi nedense çok hafif hissediyorum. çok sakinim.akşam ağlamadım bile.önce olsa salya sümük ağlardım.
kendi kabul etmiyor ama bahsettiğim iş arkadaşından dolayı sevgisinin azaldığı düşüncesindeyim hala. ama "eğer benim mutsuzluğuma o sebepse Allah da onu mutlu etmesin" sebep olanlar utansın.
sabah sabah kafanızı şişirdim.

bestecim özgüveninden ve cesaretinden dolayı seni tebri ediyorum canım rabbim hakkınızda (senin ve ardanın) hayırlısını versin inşallah.

elifin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum çok haklı ayrıca sitemine alınmadım tatlım merak etme. ayrı ev fikrini destekliyorum hatta mümkünse uzun bi süre ayrı takılın herkes anlar o zaman anyayı konyayı. bizde aile sorunları yüzünden bu durumdayız eşimle halada bitmiş değil aynı evde anneme düşman şimdide eşim bende onun ailesine sevgimi yitirmiş durumdayım belkide sonumuz sizinki gibi olacak kimbilir. ama benim eşim en azından arada birde olsa sevgisini söyler, ben sitem ettiğimde hiç olmazsa gelip sarılır öper (zorlada olsa yapıyor işte. belki hepten bişiler bitse daha iii olurdu ama bilemiyorum.) ancak yeni evlendiğin dönemde evde başka bi erkeğin olması hiç hoş değil ve bunu senin istememende çok normal bence... yani sorun buysa sen çooookkk haklısın hiç boşa konuşmasın eşin. bide eşi için ailesinden vazgeçen erkekler varya o kıvamı nasıl getiriyor onları kadınlar anlamış değilim. ya vazgeçsin demiyorum tabi ama bukadar bağımlıda olunmasın mümkünse.

perişan olmaya gelince senin olacağını hiç sanmam, nasılsa her işi sen yapıyorsun, belki eşinde olmaz birileri gelip yapar ama beste gibi yapmazlar inan.

aynı evde iki yabancı fikri bana göre değil dediğin gibi gönüllü köle olamam ben, zaten toplumda buna hoş bakmaz bence. sepeti koluna herkes yoluna...bide yanlış insan değil bence bestecim haketmeyene fazla değer vermekten kaynaklı poponun kalkması durumu yaşadıklarımız diye düşünüyorum.

sakin ve rahatlamış olmana sevindim zaten ağlasan bişiler var hala diye düşünürdüm yolun sonunda daha rahatlamış hissediyormuş insan kendini psikolog arkadaşım böyle söylemişti bana.... yapabileceğimiz bişi varsa ben burdayım canım elimden gelen bişi olursa lütfen çekinme hiç...

beste abla belki de biraz ayrılık iyi gelir özlediğinizi hissedersiniz ağlamamanın sebebi senin karar vermen ve ona ders vermek olabilir mii ....
ya ev arkadaşı olmak en son çare tabi ki onun hizmetçisi gibi her işi yapılmamalı ona ait oda olur orda yer içer oturur kimse kimseyi tınlamaz kalkıp onun yemeğini ütüsünü çamarısını sen ne yıkıcaksın adam görevini yapmadıktan sonra ne bilim Allah bu duruma düşürmesin tabi kimseyi ayrılıp herkes kendi yoluna diyebilmek çook zor Allah yardımcınız olsun...
benim eşim nerde nasıl duracağını bilir ne beni onlara ezdirir ne de onları bana önceleri onlar hakkında bişey söyleyeceğim zaman direkt söylerdim şimdi öyle değil sakin sakin alttan alttan söylüyorum şöyle yapsalar bence daha mantıklı ama onlar bu yolu seçiyolar bence çok saçma gibi konuşuyorum sonra bi bakıyorum eşimin davranışları değişiyo oturup konuşabilmek çok iyi...
tabi ki hiç bişey ilk günkü gibi değil olamaz da zaten ama tek bi bakışından tek bi dokunuşundan insan anlar eşinin onun sevip sevmediğini...
sonuçta sen ayakları üstün de durabilen bi kadınsın kimseye ihtiyacın yok dediğin gibi sana destek olmuyosa evde onun yokluğunun bile farkına varmazsınız belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…