günaydın kızlar...
umarım iyisinizdir...bwen oldukça yorucu bi haftasonundan çıktım. bizim oğlan yemek yememek için direndi durdu. her verdiğim şeyi ağzından çıkardı durdu. yemek yedirmek çok yordu beni. bi de istediğni yapmayınca bastı yaygarayı..tehlikeli olmayan herşeye evet diyorum ona rağmen herşeye uhalefet bi oğlum var...
eşimle durumlara gelince..annem bizdeydi ondan dolayı gidemedi. dün annem evine gitti. o da çalışmaya diğer eve geçti. akşam gelicekmisin dedim. tabi gelicem dedi. yani adam gitmek istemiyor.c.tesi günü de biarkadaşla telefonda konuşuyordum. daha doğrusu eşimin yakın arkadaşının eşi. ona anlattıklarımı dinlemiş. morali bozulmuş.bende sakladığım bişey yok dedim. aynılarını sana da söyleyebilirim dedi. şu iş arkadaşı muhabbetine çok takılmış. şimdi onların gözünde ben rezil durumua düştüm diyor. "ya ben ne hale düştüm dedim. eşi kendiyle ilgilenmeyen, hatta aldatıldığını düşünen bi kadın durumundayım. herkes benim durumuma acır halde dedim. yeminler ediyor. aralarınd aöyle bi durumun olmadığına dair. sende vardır bişey dedim. yine yemin ediyor. onda vardır diyorum. yok öyle bişey diyor...birisi olsa ailesinden sonra ilk onunla tanıştırırmış..eşim konuştukça babası konuşuyor gibi onu dinliyormuşş falan fişman...bende arkadaşımla telefonda konuşurken. kabul etmese de aralarında bişey olduğuna eminim dedim. eşim buna bozulmuş.. ben de bu kızın bi daha lafını etmiycem dedim. benim için önemli birisi değil dedim..çoğu tartışmada beni değil onu savunduğu için kendisininde artık benim için önemli olmadığını söyledim... ama kesin yargılarla söyledim. "emek harcamazsan ben bu evlilikte yokum" dedim. kendi karar versin artık. yeteri kadar emek harcadığımı düşünüyorum. ve ayrıca sürekli bana karşı duyguları olmadığı düşüncesi, onun bana yaklaşımının yalan olduğu düşüncesine sebep oldu. bu düşünce beni rahatsız etmeye başladı. bi daha eskiye dönemeyiz, yeniden beni sevdiğini söylese de ben ona nasıl inanıcam. güvenim sarsıldı bi kez.çok zor bizim evliliğimiz yola gelmez..
evden gitmesini de başaramadım..bakalım durumlar bu şekilde nereye gidecek.,
nuraycım özlettin kendini canım, bence evlilikte mutluluk mutlu bir cinsel yaşamdan geçiyor. cinsellikte sorun yoksa diğer şeyler halloluyor. umarım kısa zamanda yoluna girer cinsel yaşamınız. benim eşime de cinsel isteksizliği için doktora gitmesini söyledim. gerek yok dedi.
haklısın canım. ben de arda için iyiki doğurmuşum diyorum. herşeyim benim...
sağlıklla kalın kızlar...