Şubatta hamile kalanlar buraya..

beste kuzum nasılsın çok meraktayım bi girde durumunu yaz canım. dün gece nasıl geçti?

selam kızlar..
sabah tam yazacaktım iş çıktı. şimdi ancak fırsat buldum.
duraklama dönemine geçtiğini söylediğinden beri bana iyi davranıyor. bende gıcıklık yapmıyorum açıkçası. ama yine de gitmesini istediğimi yazmıştım daha önce. dün de gayet iyi davrandı. zaten cuma günden itibaren git demiştim. dünde annem aradı. bugün bize gelecekmiş. gelince de 1-2 gün kalıyor genelde.yani anlayacağınız gitme işi pazara kaldı gibi. ama dünde bana seviyorum dedi. ben de inanmıyorum sana sırf ben öyle konuşuyorum diye söylüyorsun dedim. asıl söylemen gereken yerde söylemediğinden dolayı onun bu seviyorum demesi yalan yani.iki günde ne değişti de sevdiğini söylemeye başladı.... yine gitmemi istiyorsan giderim dedi. ben de evet gitmeni istiyorum dedim. yani bi aksilik çıkmazsa annem gittikten sonra onuda göndericem. şimdilik durulmuş olsak da. ayrı kalıp düşünmeye ihtiyacımız var. çünkü ben artık onun davranışlarına ve sözlerine güvenmiyorum.her fırsatta da sen sevmediğin biri ile niye vakit geçiresinki diyorum. o da bana yok öyle birşey diyor.

ama çok sakinim kızlar..dünde yazmıştım ya. çok hafif hissediyorum kendimi. belki düşüncelerimde haklı olduğumdan dolayı...
böyle işte...

bayadır okuyom okuyom yazmak nasip olmuyo ya ipek mizildaniyo yada can...
bestecim hayirlisi olsun canm insallah bu kisa ayrilik iliskinizi dahada kuvvetlendirir..
bizdede var slklntilar bende uzaklasmak istiyorum ama benim durumum farkli annemin evinde oturuyorum ben oyle uzaklasamiyoruz yani
biz cok iyiyiz kizlar askim canim cicim ismimizle bile hitap etmeyiz birbirimize ama bizdede cinsellik sorun nolduysa İpek'ten sonra oldu...olmuyo istemiyo adam
bestenin dedigi gibi nerdeyse bir ay birlikte olmasak giki cikmiyo..anlamadim bu nasil istir konustugum zaman senle alakasi yok benle alakali diyo.doktora git diyorum yok diyo
evlilik danismanina gidelim dedim tamam dedi simdi onu arastiriyorum.insallah oda duzene girer yoksa cok fazla sorun yasiyoruz en ufak seylerden koca koca kavgalar ediyoruz bence tek sorun o bakalim zaman neler gosterecek.
cocuk evliligi kurtariyomu cikmazami sokuyo anlam veremiyorum...hepimizin hakkinda hayirlisi olsun...
c.tesi arkadasimin nikahi verdi esim sahit oldu..bi baktim bole kendi dugun gunum geldi gozumun onune keske hersey ogunku gibi olsaydi dedim.
ama sonra ipek'e baktim...bugun en guzel gunum benim bebegim kucagimda allah'a sukur dedim :))
su hayattaki tek iyikim ipek..iyiki dogurmusum iyiki rabbim onu bize nasip etmis.binlerce sukurler olsun...

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
umarım iyisinizdir...bwen oldukça yorucu bi haftasonundan çıktım. bizim oğlan yemek yememek için direndi durdu. her verdiğim şeyi ağzından çıkardı durdu. yemek yedirmek çok yordu beni. bi de istediğni yapmayınca bastı yaygarayı..tehlikeli olmayan herşeye evet diyorum ona rağmen herşeye uhalefet bi oğlum var...

eşimle durumlara gelince..annem bizdeydi ondan dolayı gidemedi. dün annem evine gitti. o da çalışmaya diğer eve geçti. akşam gelicekmisin dedim. tabi gelicem dedi. yani adam gitmek istemiyor.c.tesi günü de biarkadaşla telefonda konuşuyordum. daha doğrusu eşimin yakın arkadaşının eşi. ona anlattıklarımı dinlemiş. morali bozulmuş.bende sakladığım bişey yok dedim. aynılarını sana da söyleyebilirim dedi. şu iş arkadaşı muhabbetine çok takılmış. şimdi onların gözünde ben rezil durumua düştüm diyor. "ya ben ne hale düştüm dedim. eşi kendiyle ilgilenmeyen, hatta aldatıldığını düşünen bi kadın durumundayım. herkes benim durumuma acır halde dedim. yeminler ediyor. aralarınd aöyle bi durumun olmadığına dair. sende vardır bişey dedim. yine yemin ediyor. onda vardır diyorum. yok öyle bişey diyor...birisi olsa ailesinden sonra ilk onunla tanıştırırmış..eşim konuştukça babası konuşuyor gibi onu dinliyormuşş falan fişman...bende arkadaşımla telefonda konuşurken. kabul etmese de aralarında bişey olduğuna eminim dedim. eşim buna bozulmuş.. ben de bu kızın bi daha lafını etmiycem dedim. benim için önemli birisi değil dedim..çoğu tartışmada beni değil onu savunduğu için kendisininde artık benim için önemli olmadığını söyledim... ama kesin yargılarla söyledim. "emek harcamazsan ben bu evlilikte yokum" dedim. kendi karar versin artık. yeteri kadar emek harcadığımı düşünüyorum. ve ayrıca sürekli bana karşı duyguları olmadığı düşüncesi, onun bana yaklaşımının yalan olduğu düşüncesine sebep oldu. bu düşünce beni rahatsız etmeye başladı. bi daha eskiye dönemeyiz, yeniden beni sevdiğini söylese de ben ona nasıl inanıcam. güvenim sarsıldı bi kez.çok zor bizim evliliğimiz yola gelmez..

evden gitmesini de başaramadım..bakalım durumlar bu şekilde nereye gidecek.,

nuraycım özlettin kendini canım, bence evlilikte mutluluk mutlu bir cinsel yaşamdan geçiyor. cinsellikte sorun yoksa diğer şeyler halloluyor. umarım kısa zamanda yoluna girer cinsel yaşamınız. benim eşime de cinsel isteksizliği için doktora gitmesini söyledim. gerek yok dedi.

haklısın canım. ben de arda için iyiki doğurmuşum diyorum. herşeyim benim...

sağlıklla kalın kızlar...

slm kızlarrrr
yorgun bi hafta başı havalardan mı nedir bütün kemiklerim ağrıyo hiiiç keyfim yokk
haftasonu da sınavlara girdim c.tesi hava süperdi full dışardaydık oğlumla parkta gezdik yürüyüş yaptık maşallah yürümeyi çok seviyo arabasını hiiiç istemiyo... pazar abimlere pikniğe gittik güya ( ormana yakın evleri ) oda çook esiyo çocukları çıkarmayalım dedik evde takıldık tabi ki yine çok yoruldum oktayın peşinde koşturmaktan hep kendinden büyüklerle oynamak istiyo sıpamm :) eve geldik mutfağın camını sileyim dedim sildim 2 saat sonra yağmur yağdı zaten temizlik yapamıyorum yaptım mı da boşa gidiyo :s
oktayın 16.cı dişi çıkıyo...
beste abla hakkından hayırlısı olsun ...
evlilikte cinsellik önemli tabi ki yemek gibi su gibi aranıyo ben hamileyken öyle olmuştu eşim ben kafayı yiyodum kesin aldatıyo beni fln diye konuştuğumuz da bebeğimize bişe olucak diye çook korkuyorum demişti sonra beraber netten araştırmıştık öyle rahatlamıştı sonra düzene girdi bence de bi sorun varsa mutlaka giderilmeli her erkek kabul etmez dr.u bravo eşine valla ...

okuldan gelınce benımkının bı anne anne deyısı var gorceksınız...cok tatlı opmeyı ogrendı gelır opuyor bızı.benı daha cok opuyor ya babamız kıskanıyor.baskalarınıda opuyor gecende komsumun annesı gelmıs bakıcı benzettı galıba gıttı kadını optu 2-3 kez.

daha da sevımlı oldular ya.ece ablasını cok sevıyor hafta sonu dogum gunune gıttık muzıkle oynadı elıne 2 balon aldı salladı durdu.ayyy askım benım yaaaa.ıyı var derıntosummmmmmmmm

ay çok güldüm kızlar sizinle de paylaşmak istedim :)

Her ANNENİN , çocuğunda sevmediği bir taraf vardır;
o da BABA TARAFIDIR :))

benim oğlum bi türlü öpmeyi öğrenemedi yaaa
hadi öp oğlum diyorum yanağımı uzatıyorum boynuma sarılıyo sımsıkııı :)

dünde babasına küstü inanır mısınız benimle ilgilenmiyo diyo pepeyi kapattı eşim karşısındaki koltuğa oturdu oğlum koş babaya diyo hiiç suratına bakmıyo koca adam gibi ayağıyla oynuyo flan görseniz o zaman ben gidim babacığa sarılıyım dedim gittim sarıldım bir inişi var koltuktan bağrışı varr heemenn üstümüze çıktı sıpam yaa :)

selam kızlar...
nasılsınız... durumlar nasıl...

ben iyi sayılırım....eşine soru sormayan ve onun yaptıklarına kafa yormayan biri moduna alışmaya çalışıyorum.bakalım nasıl olacak..oğluşum huysuz bu aralar. umarım dişindendir de gelip geçicidir.
böyle..
sağlıkla kalın kızlar...

kızlar benim oğlan kanepeden atlıyor ve bunu oyun sanıyor... Allah korusun yanında olmadan yaparsa kafası üstü gider. napıcam nasıl unutturucam..

slm kızlarr
inşallah düzelirsiniz beste abla...
bi kere düşüp canının yanmasına izin verirsen bi daha atlamayabilir oktay hep çaya atlıyodu istiyodu al dedim elini getirdim çay bardağına parmağı yanınca ağlamaya başladı çektim elini sonra da her çayı gördüğün de uff uff diyip kaçıyo çaydan babası geçen al iç bakalım dedi ağzına bile götüremedi kaçtı hemen sadece bi fikir deneyebilirsin...
oktay 2 gündür ishal ya günde 3 kez kakasını yapıyo ve ishal şeklinde ateşi burun akıntısı hiç bişi yok ishali de yeşil ve kötü kokmuyo yediği bişeyden dedim ama 2 gündür geçmedi bugün 3.gün bakalım bugün de geçmezse yarın dr.a götürücem diş çıkarıyo ama bu zamana kadar ki dişlerinde hiiç ishal olmamıştı 16. dişi canım sıkkın ona

selam kızlar..
geçmiş olsun canancım.muz veya haşlanmış patates yedirdin mi canım. onlar isale iyi gelir. bizim oğlan da günde 2-3 sefer kakasını yapar.hatta 1 sefer yapınca kabız oldu diyorum. alışkınım fazla yapmasına. aman bu konuda bana çekmesin de. geçmezse ihmal etme götür doktora.

ben bizim oğlanın dişlerini sayamıyorum ama sanırsam 14-15 oldu. baktırmıyorda sıpa...

merhaba,
urascık hasta olduğu için yazamadım.annem grip oldu ondan kapmış..pazar günü ateşlendi.pazar old.için çocuk acile götürdük.antibiyotiğe başladık iyi şimdi..bende de taşınma telaşı başladı kızlar.kayınvalidemler geldi yardımcı olmak için.2 anne,2 baba ve bir eş idare ediyorum şu anda:)) imdat deyip kenara çekilecem oğluşumu alıp olan olacak:))
bestecim için yazdığım son yazı pek bir kabul görmüş sizlerden evlilik terapisti mi olsam:)) kelin ilacı olsa başına sürer misali!!!
bestecim pek bi arada kalmışsın evden gitmediği için.istemeyen adam çeker giderdi.seninki durumunu değerlendiriyor.azıcık zaman ver o zaman.üsteleme artık beni sevmiyorsun diye.40.yı söyleyeceksin gerçek olacak sonra.kim sevmediği biriyle aynı evde olmak ister demekki duyguları var.kafa karışıklığı olmuş olabilir.hatasını düzeltmeye çalışıyorsa azıcık yardımcı ol derim(bunları evden gitmemekte direndiği için yazıyorum.pek bir erkek tarafı oldum gibi) bide bu süreçte bence en yakın arkadaşına bile anlatma ayrıntıları.açıkcası bozulmakta biraz haklı o konuda. işiniz zaten zor değil mi?? arkadaşlarını tanımıyorum ama..iyi olsanız mesela 1-2 ay sonra..sorgulayacaklar bu kadar şey söyledi anlattı bize.bak yine birlikteler diye. bu yüzden ne anlat ne sonra açıklama yap derim.nacizane benim fikrim tabii..
şimdilik bu kadar..nuraycım o sorun hepimizde biraz var diyeyim sen anla artık..
selamlarr hepinize

ya ben ne zaman işlerden giremesem burası şenleniyor valla. bestecim elife katılıyorum niye gitmiyor peki? galiba ne yardan ne serden geçeyim diyor eşin. şimdilik tavrını doğru buluyorum inşallah sonu hayırlı olur. arkadaş konuusnda kimseye güvenmemek gerekiyor ama insanın einde değil birileriyle dertleşmezse patlayabilir sonunda. ama kimseyede güvenşilmiyor devir kötü malesef.

elifcim bencede terapist olmalıymışsın mimar yerine. ben senin kadar realist düşünemiyorum malesef.
nuraycım bizde durum hepten beter önceden ayda birdi şimdi sen düşün :))

canan geçmiş olsun canım ama mutlaka dr götürmelisin bence. diş kaynaklı olabilir ama bu aralar enfeksiyon çook yaygın tatlım.

beste aynı şeyi emrede yapıyor aklı gözünde hiç korkusu yok nerden bulursa atlıyor yere ama canana katılıyorum canının yandığını bidaha yapmıyor. emrede sodaya takmıştı bi içirdim yandı ağzı bidaha istemiyor hiç DD

bizimde sanırım 16 dişimiz var ama emin değilim malum ısırıyor hemen.

öptüm silzeri kızlar....

günaydın kızlarr
işim yokken bakayım dedimm :)
çok sağolun dün oktay bi sabah yapmış kakasını bide akşam 10 gibi yaptı ve normaldi öyle cıvık diildi sanırım kv salatalık yedirmiş ondan oldu diye düşünüyorum muz yedirmeye çalıştım yemeyince bende blendera muzu doğradım 250ml de çocuk sütü koydum oldu sana muzlu süt bi güzel içti sıpam maşallahh :) artık dedim meyveleri böyle mi yedirsem çünkü pek yemek istemiyo önceden daha bi güzel yiyodu sanki...
urascığa da geçmiş olsunn...valla bi yaşlıyla uğraşmak zorken sen 4 tanesiyle uğraşıyon allah yardımcın olsunn :)
bence göz dağı vermiş oldu beste abla sensiz de olabilirim imajını vermiş oldu iyi oldu benim eşim de ne olursa olsun ayrılık yok faln diyo bana bende yooo ben ayrılırım seni istemesem bi dk durmam yanında faln diyorum geçen öyle tartışmıştık önce aradı açmadım ben akşam da oktay uyudu bende wc deydim eve girip bizi göremeyince korkmuş wc ye geldi burda mısın sen ya korktum faln dedi arada korkutmak lazım adamları
cinsel konu da bi tek ben iyiyim sanırım oda yaşımızdan dolayı mı nee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…